Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

te astept sa vii cu mine sa facem cursul de parasutism. :D acolo adrenalina. :)

ai sa faci bungi jumpi din varfu pulii pana-n borta curului lu varu ahmed

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

https://youtu.be/7o7yM81IlrE

Because we have  GAS in our blood ....natural adrenaline ...PASsIoN ...

THE GREATEST SHOW ON EARTH ~ Next year we will be there ;)  Most Dangerous event in the WORLD 2016- "Isle Of Man" Tourist Trophy 
  • Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Yuck... asta nu-i adrenalina, asta-i prostie umana.... CUM sa te pui cu o namila de aproape o tona cu niste coarne cat China... ? :slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :no2 Chiar nu inteleg "sportul" asta.... Cunosc un fotograf destul de vestit care tot se duce prin Pamplona si fotografiaza in timpul festivitatilor cu tauri, mi-a spus ca e profund socat si dezgustat de cat de multa prostie este in capul spaniolilor in ceea ce priveste Coridele si dat drumul la tauri pe strada in timpul festivalurilor de acest gen ! :no2 :no2 ....

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Yuck... asta nu-i adrenalina, asta-i prostie umana.... CUM sa te pui cu o namila de aproape o tona cu niste coarne cat China... ? :slap2 :slap2 :slap2 :no2 :no2 :no2 :no2 Chiar nu inteleg "sportul" asta.... Cunosc un fotograf destul de vestit care tot se duce prin Pamplona si fotografiaza in timpul festivitatilor cu tauri, mi-a spus ca e profund socat si dezgustat de cat de multa prostie este in capul spaniolilor in ceea ce priveste Coridele si dat drumul la tauri pe strada in timpul festivalurilor de acest gen ! :no2 :no2 ....

:))

Acolo e adrenalina pura 100% level

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator
Postat

te-a alergat vreodata moartea??? incearca si ai sa vezi diferenta intre adrenalina pura obtinuta din frica adevarata si andrenalina la care o obtii in urma la parasutism, bungee si etc..

• Like 3
  • Minus 4
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

te-a alergat vreodata moartea??? incearca si ai sa vezi diferenta intre adrenalina pura obtinuta din frica adevarata si andrenalina la care o obtii in urma la parasutism, bungee si etc..

tu de unde stii ?????? te-a alergat ala cu coada ???......:)))))))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

tu de unde stii ?????? te-a alergat ala cu coada ???...... :)))))))

eu le stiu pe toate ca un om batran...carti, multe carti.. :) .

• Like 2
  • Minus 4
Postat

eu le stiu pe toate ca un om batran...carti, multe carti.. :) .

chiar imi era dor de tine :)))) acum daca tot te-ai pronuntat, '' esti batran si stii mai bine !?!? vana pulii din cur vine?...:))))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:sud
Postat

chiar imi era dor de tine :)))) acum daca tot te-ai pronuntat, '' esti batran si stii mai bine !?!? vana pulii din cur vine?... :))))

Eu n-aş şti să răspund, dar la Rovine o mare victorie am obţinut

• Like 1
Vizitator
Postat

chiar imi era dor de tine :)))) acum daca tot te-ai pronuntat, '' esti batran si stii mai bine !?!? vana pulii din cur vine?... :))))

ti-am zis vezi ce si cum..imi ruginesc mulinetele :) 

Vizitator
Postat

Nu-mi permit ca sa-ti rapunz io ......... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Nu-mi permit ca sa-ti rapunz io ......... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

e un raspuns poetic ? :)

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Zii lu' ingineru s'o ia'n gura s'o suga bine si sa ne zica de unde vine  :laugh2

• Like 2
Vizitator
Postat

e un raspuns poetic ? :)

Tocmai l-am postat  :laugh2

Postat

Poezia se naşte din şniţel, locul geometric aflat intre cur şi coaie , vorba unui clasic in viaţă

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

bungee jumping e de top

as pune niste poze dar n-am decat din cele puse pe FB si prea ma stie lumea da nebun

nu-i an sa nu fac cateva sarituri

si o sa fac pana ma vor tine  ... gleznele :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...