Sari la conținut

Chillout music

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

dap stii ca avem aceleasi gusturi muzicale :*

Acum avem aceleasi gusturi muzicale, cu timpul putem avea gusturi de alte feluri, mai elaborate. Nu ma refer la sex si nici la flirt!!! :laugh2

PS: L-am tot rugat pe inji sa-si puna maimutoiu' ala la avatar, dar nici gand! Vreau maimutoiu' ca un copil ce sunt !! :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

Acum avem aceleasi gusturi muzicale, cu timpul putem avea gusturi de alte feluri, mai elaborate. Nu ma refer la sex si nici la flirt!!! :laugh2

PS: L-am tot rugat pe inji sa-si puna maimutoiu' ala la avatar, dar nici gand! Vreau maimutoiu' ca un copil ce sunt !! :laugh2

si eu vreau sa puna, dar ma enerveaza ca e super incapatanat in pana mea. poti sa ii spui orice cand el nu vrea ceva nu vrea si pace si oamenii atat de cu fixu lor ma enerveaza de imi vine sa ii gatui :( de aia nu prea mai vb cu el, =zici ca-i turbat de nu asculta de o vorba duioasa. daca ii ziceam ca ii dau foc iar se ambala si imi scotea ochii 2 ani. e afurisit!

Postat

si eu vreau sa puna, dar ma enerveaza ca e super incapatanat in pana mea. poti sa ii spui orice cand el nu vrea ceva nu vrea si pace si oamenii atat de cu fixu lor ma enerveaza de imi vine sa ii gatui :( de aia nu prea mai vb cu el, =zici ca-i turbat de nu asculta de o vorba duioasa. daca ii ziceam ca ii dau foc iar se ambala si imi scotea ochii 2 ani. e afurisit!

Afurisit rau!!  :girly Imi pun eu un icon's din acesta de fetite, daca inji nu-si pune maimutoiu'. :girly  :laugh2 

• Like 1
Postat

vai de mine sky, este inji uracios , da nu ii plagia avataru. cezaru cu Roma lui totusi...........

Postat

vai de mine sky, este inji uracios , da nu ii plagia avataru. cezaru cu Roma lui totusi...........

Doar putin am vrut, stii sunt ca si copiii care incearca de toate... :boob :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.