Sari la conținut

noua in cta-0727577006

Postări Recomandate

• Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

E colega cu Maya. Au anunt impreuna,dar nu mi s-a raspuns la telefon

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

aha , nu stiam de unde mi se pare cunoscuta, pozele sint probabil mai vechi , doamna este ceva mai plinuta acum dar serviciile sint de 5 stele , m- a rugat sa nu o recenzez, dar sper sa nu se supere daca ii fac reclama buna, merita. nota 10.

• Oras:CONSTANTA
Postat

Azi,făcând o vizita prietenei mele Maya,am avut ocazia sa-i cunosc și colega. o tipa foarte simpatica, dezghețata, confirm pozele, zona tic tac, pe lângă un mega image. Mi s-a părut mai drăguță decât în poze. Nu am ce recenzie sa-i fac,pentru ca dorința mea era : maya. :-D

Postat

Azi,făcând o vizita prietenei mele Maya,am avut ocazia sa-i cunosc și colega. o tipa foarte simpatica, dezghețata, confirm pozele, zona tic tac, pe lângă un mega image. Mi s-a părut mai drăguță decât în poze. Nu am ce recenzie sa-i fac,pentru ca dorința mea era : maya. :-D

santo , am fost si eu acum o luna la colega mayei ,  o doamna trecuta de prima tinerete si cu sevicii extraordinare, vorbim de aceeasi persoana sau?...

labii lungi,  deosebit de senzuala , citeva kg in plus, , vorbim de aceeasi persoana?

Postat

santo , am fost si eu acum o luna la colega mayei , o doamna trecuta de prima tinerete si cu sevicii extraordinare, vorbim de aceeasi persoana sau?...

labii lungi, deosebit de senzuala , citeva kg in plus, , vorbim de aceeasi persoana?

eu nu am intrat cu.colega mayei. Doar am stat puțin la taclale cu ea. Nu mi s-a părut cu kg în plus ( adică e destul de înaltă - pe la 1,70 - și nu pare a avea kg în plus) și nu mi s-A părut bătrână. Iar pozele sunt recente din locație. Adică, e o garsonieră, și pozele sunt făcute în patul de tortura.( recunosc ursulețul). mie maya mi-a spus, ca ele sunt de maxim 2 săptămâni în țară. Acum, nu îmi permit sa te contrazic, pentru că maya m-a păcălit de multe ori ( deh,așa se poartă intre prieteni) :))
Postat

Din ce am înțeles, tipa asta blonda, nu ar mai lucra cu maya. A plecat și i-a furat banii..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...