Sari la conținut

Roscata fierbinte 0740269936

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

Așteaptă și eu de 2-3 ani de zile sa nască colega mea :))) ps:nu este gravida

Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

buna Maria . te am sunat si eu si in zile de weekend si in cursul saptamanii la diferite ore .. ti am dat si sms nu mi ai raspuns deloc ... ce se intampla ?

Postat

2 fete super ok! Merita vizitat! Experienta plăcută! Vorbărețe și glumețe ! Restul descoperiți la o vizita! Nota 10! Apropo poate găsești racul Maria!

• Like 2
Postat

Asa o fi pretenas, cum spui tu..nu te contrazic...dar cum sa fac asta, daca nu "prind" pe nimeni la telefon...nici sunat..nici mesaj...

• Oras:Undeva
Postat

Mai incearca,in general in intervalul orar 13-18.are un program mai lejer acum vara.daca nu spune-i ca ai scris si pe forum. Chiar merita eforturile Marya

• Like 4
  • Minus 4
Postat

2 fete super ok! Merita vizitat! Experienta plăcută! Vorbărețe și glumețe ! Restul descoperiți la o vizita! Nota 10! Apropo poate găsești racul Maria!

te pupam
Postat

Asa o fi pretenas, cum spui tu..nu te contrazic...dar cum sa fac asta, daca nu "prind" pe nimeni la telefon...nici sunat..nici mesaj...

bună. Din păcate ieri nu am avut credit sa răspund la mesaje

Postat

Fiind pentru cateva zile in Pitesti cu munca am vizitat-o pe Marya,pe care o cunosteam de cand a vizitat DEVA la inceputul anului.Am intalnit aceeasi fata de nota 10 la toate capitolele pe care o cunosteam.Mereu bine dispusa,zambitoare si foarte comunicativa.De prestatie ce pot spune mai mult decat ireprosabila.Din pacate nu ne-am sincronizat si a doua zi eu trebuind sa plec devreme spre casa altfel in mod sigur repetam intalnirea.

ca sa respect regulamentul voi acorda si note

NP-10

OP(la cererea mea)-10

GFE-10

Ma mir ca nu a ajuns la voi la TOP.Chiar ar merita

• Like 6
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...