Sari la conținut

Roscata fierbinte 0740269936

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

O dulceata de fata Am stabilit la telefon toate detaliile, a venit cu ciorapi plasa si tocuri (la cererea mea) si am luat o camera la hotel ( eu jumate ea jumate). Acum actiunea : am stat de vorba sa ne cunoastem mai bine , am intrat amandoi la dus( desi amandoi am facut dus acasa inainte) si ne am pus in pat. A inceput cu un oral de vis ❤ Mi a spus ca ii place mai mult sa o suga decat sa faca sex Apoi a pus prezervativul pe ciocan cu gura si am dat de o pasarica stramta si umeda natural numai buna de futut. Gemete natural cu multe saruturi pe corp( ma umplut de ruj ) apoi am pusa caprioara si am finalizat in prezervativ. A urmat pauza de dus si tigara, am mai stat de vorba si a inceput cu un oral de toata frumusetea cu priviri in ochi vai mama mia. Notele acum: Oral nota 10, normal nota 9, gfe : 9( dadeam 10 daca facea fk dar e lipicioasa si fara). Maria m am simtit foarte bine cu tine si astept sa te vad la urmatoarea intalnire. O sa te urc pe pereti data viitoare . Halatul 200 ron ora.

buna.ma bucur ca te-ai simtit bine alaturi de mine.abia astept sa ne vedem :*
Postat

Si eu abia astept sa iti mananc gurita si pasarica ta dulce ðŸ˜ðŸ˜. Data viitoare facem toate pozitiile ðŸ˜ðŸ˜. Te 💋💋 dulce

Postat

Si eu abia astept sa iti mananc gurita si pasarica ta dulce . Data viitoare facem toate pozitiile . Te dulce

păsărica da gurita nu
Postat

păsărica da gurita nu

. Ce rea esti tu ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Buna.ma puteti contacta la numarul 0720564537 va pup

Buna Marya,

Maine se poate sa ne vedem la ora 19.10?

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna Marya,

Maine se poate sa ne vedem la ora 19.10?

Poti sa suni sau sa-i dai mesaj pe telefon nu aici..de aceea a postat si numarul mai sus daca erai atent :))
Vizitator andrei0385
Postat

maria ma primesti si pe mine ?am mai fost de 2 ori la tine si a fost super ok .

Postat

Ce servicii oferi locatia unde o ai

buna.oral si normal oralul se poate si neprotejat in functie de igienă normalul doar cu prezervativ si am locație in prundu
Vizitator andrei0385
Postat

la toti le.raspunzi mie. nu vrei . te am intrebat si eu frumos ceva . astea sunt bunele tale maniere?

Postat

Buna.ma puteti contacta la numarul 0720564537 va pup si va astept

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...