Sari la conținut

arabi prosti

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

ati cunoscut arabi prosti in Romania ?

eu am cunoscut doar unul in 40 de ani, e bulangiul care are acest pseudonim https://www.infocacat.com/user/1-vyypuss/

pe mizeria aia de site e un proxenet-moderator numit pelicanu cu link-ul https://www.infocacat.com/user/27-pelicanu/ care sterge toate reclamatiile clientilor si le inlocuieste cu recenzii pozitive la curvele care cotizeaza cel putin 200 euro pe luna, de la curvele bolnave care au infectat clienti incaseaza si 1000 de euro pe luna ca sa stearga reclamatiile, aveti grija sa nu intrati in capcana acestor proxeneti

• Oras:-----------
Postat

nu, m-am inteles bine cu ei, atata ca emigratia intotdeauna e partea constienta a populatiei, localnicii raman acolo

si eu aveam de gand sa emigrez, de la 9 ani, preafericitul Daniel, adminstratorul balamucului din Romania mi-a rupt aripile

nu mai exista secrete! where did you get this information????

mai ia un credit, frățâcă!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Peli si Vypuss is arabi bre !!?? :shocked :shocked :shocked

• Like 1
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

ti-l prezint pe scurt pe varu' meu Ahmed Zureigat de la Craiova, de la poli.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Peli si Vypuss is arabi bre !!?? :shocked :shocked :shocked

pelicanu doar suge pula arabilor care trec ilegal granita din siria pentru 1 dolar numarul

Postat

cate puli a supt ca sa inchirieze pentru o ora tigaia aia

Postat

cate puli a supt ca sa inchirieze pentru o ora tigaia aia

nu stiu ce zici, dar stiu cat petrol vinde taica-sau ca sa ii ia panamera personalizat cu numele lui ;)

nu toti traiesc in chirie, nu fi trist :(

Postat

nu stiu ce zici, dar stiu cat petrol vinde taica-sau ca sa ii ia panamera personalizat cu numele lui ;)

nu toti traiesc in chirie, nu fi trist :(

vinde petrol lampant sau de bricheta ?

ii dau eu un client de fitile de lumanari de parafina

Postat

vinde petrol lampant sau de bricheta ?

ii dau eu un client de fitile de lumanari de parafina

nu prea ai haz :(

esti trist de fel sau nu ai mancat azi?

Postat

nu prea ai haz :(

esti trist de fel sau nu ai mancat azi?

pulicutza stergeti contul si arunca tableta in balta la plumbuita ca daca te afla baietii ca le-ai pus poze cu masinile p-aici de luni te faci alto-soprana la teatru mic

Postat

pulicutza stergeti contul si arunca tableta in balta la plumbuita ca daca te afla baietii ca le-ai pus poze cu masinile p-aici de luni te faci alto-soprana la teatru mic

incepi sa ma iei la sentiment cu jigniri?

daca iti bag pula in gat, zici ca ai mancat crenwursti, saracule

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Masina "baietilor cu ochi albastri" (SRI, Mossad) :)

• Like 2
Postat

ai si pula in vagin sau in gat zdreanto sau te uiti la clitoris si zici ca-i crenwurst, daca te fut in gura ad-o si pe ma-ta sa linga cei 20 de cm care raman in afara buzutelor tale

Postat

pelicane, adu tot batalionu de muisti ca avem cu ce sa-i futem pe toti in gura

Postat

ai si pula in vagin sau in gat zdreanto sau te uiti la clitoris si zici ca-i crenwurst, daca te fut in gura ad-o si pe ma-ta sa linga cei 20 de cm care raman in afara buzutelor tale

am pe mortii ma-tii tatuati pe cei 20cm de pula, scrisi ca pe pomelnic.

exageraza, ca te scriu si pe tine. este loc. ;)

stie ma-ta ca ii vorbesti lu tac'tau asa?

Postat

pelicane, adu tot batalionu de muisti ca avem cu ce sa-i futem pe toti in gura

nu fac parte din batalion sau brigada, catel de companie :)

dar te fut in gura o data, ca toti la un loc. ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

am pe mortii ma-tii tatuati pe cei 20cm de pula, scrisi ca pe pomelnic.

exageraza, ca te scriu si pe tine. este loc. ;)

stie ma-ta ca ii vorbesti lu tac'tau asa?

imi pare rau ca acum 20 de ani am futut-o pe mata fara guma, ai iesit tu retardule si degeaba ti-am platit o pensie alimentara ca tot un boschetar ai ajuns

Postat

nu fac parte din batalion sau brigada, catel de companie :)

dar te fut in gura o data, ca toti la un loc. ;)

faci parte din sclavii pe care-i fut toti arabii in bot cu tot cu familia lor

Postat

imi pare rau ca acum 20 de ani am futut-o pe mata fara guma, ai iesit tu retardule si degeaba ti-am platit o pensie alimentara ca tot un boschetar ai ajuns

de asta traiesti cu cartonul in geam? ca mi-ai dat mie pensie alimentara? =)))))

ba prostule, baga-ti mintile alea in cap, ca mi-e ca iti fut muia daca o luam personal in realitate. ;)

nu prea am timp sa tastez pentru toti ciumpalacii. :(

• Minus 3
Postat

faci parte din sclavii pe care-i fut toti arabii in bot cu tot cu familia lor

ar fi vrut ma-ta sa fie fututa de ei =))

nu te mai hranea doar cu cartofi fierti =)))))

Postat

era mai bun un topic români proști

odata, eram la un cabinet de raze, pt o radiografie, sa vada daca n-am TBC, un arab zicea, referitor la filmul Cliffhanger, care tocmai rula in cinema-uri... butaforie, carton, efecte! 

bun ...

astea au fost butaforie? mai exista ele acolo?

bă pulică, tu probabil esti ingineru pulii, da? ei bine, daca alea aveau grinzi cu ochiuri, si au fost retezate de la mijloc, de obiecte de sute d tone, pline cu kerosen, atunci de ce nu o alta cladire cu o structura similara nu s-ar prabusi? tu ai idee ce subtite e scoarta pamantului? si ca o bomba termonucleara aici, poate darama cladiri pe sute de km? de unde sa stii tu ca doar nu te-a interesat .... inginer cu autocad , doctor cu pixu ...

alta scena, si asta a fost tot efect special? iti zic eu ca nu! un cascador a realizat scena pe bune! pt ca un pampalau a avut ideea ca se poate! unu de zici ca-i retard mintal! si s-a putut! 

scena e reala, ca si cascadorie! 

!

ce zici, astea sunt reale? sau or fi si astea butaforie? pacat ca sunt cenzurate site-urile ogrih, altfel ai vedea oamenii cantandu-si de mila, in tarana, fara maini, picioare, murind in agonie! asa vei muri si tu, si copiii tai ...

(vezi ca te mint profii de lemba romanni, preotii, te si boteaza pe 400 de lei puradelu)

asa au aparut in Romania oligofreni care zic, un puț de petrol izvoraste singur dupa un an, sau ca energia verde salveaza budinca, sau ca... hai ma da-te-n plm ca arati a nebun! iti sticlesc ochii in cap ca la nebuni, ti-ai si pus poza pe net!   :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

mama lu dolores suge petrol de la arabi sa-si ia mertane, cacamas pe neamu lui de urmasi ai lu brusli din gara de nord

Postat

mama lu dolores suge petrol de la arabi sa-si ia mertane, cacamas pe neamu lui de urmasi ai lu brusli din gara de nord

baiatu', te las, ca am o dispozitie prea buna, si nu vreau sa o iau personal. nici tu nu cred ca vrei. :)

as vrea sa stiu daca esti tare si in realitate. poate imi faci o demonstratie live candva. ma ofer ca sa fiu eu mascota, de data asta, ca sa vezi ca nu sunt eu ala frustrat. las de la mine. :)

p.s.: invata sa vorbesti daca vezi ca nu te-am injurat, cel putin daca vrei sa fim 'bajetzi'. altu' baga cutitu' in tine daca ziceai de ma-sa ;)

Postat

baiatu', te las, ca am o dispozitie prea buna, si nu vreau sa o iau personal. nici tu nu cred ca vrei. :)

as vrea sa stiu daca esti tare si in realitate. poate imi faci o demonstratie live candva. ma ofer ca sa fiu eu mascota, de data asta, ca sa vezi ca nu sunt eu ala frustrat. las de la mine. :)

p.s.: invata sa vorbesti daca vezi ca nu te-am injurat, cel putin daca vrei sa fim 'bajetzi'. altu' baga cutitu' in tine daca ziceai de ma-sa ;)

eu folosesc 440C pentru ca nu raman urme de jeg uman pe lama

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...