Sari la conținut

asta înseamnă să fii mafiot...:)

Postări Recomandate

• Oras:-----------

THE FITTTEST DESERVE TO SURVIVE! NIETZSCHE BLONDUUUU 

BĂ PULĂĂ , TU DACĂ NU ȘTII ENGLEZĂ! EȘTI MAI BOU CA BROTACU CARE CANTA PRIMAVARA IN HERASTRAU! 

MĂ PULĂĂ, DACA NU ȘTII ENGLEZĂ, THE GOD FATHER ȘTIE! DAR ZICE CA NU ȘTIE! 

DEAIA ... ACUM TU ÎLI SUGI ÎN GAURA CURULUI PE NAȘU, CA EL ȘTIE! ENGLEZĂ, FRANCEZĂ ! TU NU ȘTII  :laugh2  :laugh2  :laugh2

p.s. următorul rendez-vois va fi la data .... 

Link spre comentariu
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''

... numa nebuni! zice tata lor, nașu!  

alta expresie a nașului, român, oligofren mutant! nașu e randunica, șnaps, psiholoaga proxeneta 

ie dă bine....mai bagă ceva și cu biserica...:)))

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

ce inseamna căcat, mai bine zis...

căcat inseamna sa te duci sa bla bla bla apoi sa ceri bani imprumut de la FMI! ca grecii! si sa porti si sombrero! apropo Delores, sombrero e din America de Sud! de la țiganii de acolo! 

băi nașule, ai invins! ne-a dovedit! suntem căcați! am umblat dupa ce se vede, toți! ca de umblam dupa ce nu se vede, aveam de toate! 

https://www.youtube.com/watch?v=YkgDmtE3cPg

Link spre comentariu
  • Oras:sud

ie dă bine....mai bagă ceva și cu biserica... :)))

Sfânta Evanghelie după Matei

Cap. 16
18. Şi Eu îţi zic ţie, că tu eşti Petru şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui.

Faptele Sfinţilor Apostoli

Cap. 5
11. Şi frică mare a cuprins toată Biserica şi pe toţi care au auzit acestea.
Cap. 8
3. Şi Saul pustiia Biserica, intrând prin case şi, târând pe bărbaţi şi pe femei, îi preda la temniţă.
Cap. 9
31. Deci Biserica, în toată Iudeea şi Galileea şi Samaria, avea pace, zidindu-se şi umblând în frica de Domnul, şi sporea prin mângâierea Duhului Sfânt.
Cap. 14
27. Şi venind şi adunând Biserica, au vestit câte a făcut Dumnezeu cu ei şi că a deschis păgânilor uşa credinţei.
Link spre comentariu

dar daca te pretezi la fete traficate, semi anafabete, cu bube alergice de la buruieni pe picioare, ce drac de mafiost mai esti? 

hai ma, n-ai si tu o diploma de doftot inginer prescriptor de xanax cu valeriana, si o dulica sotie care sta cu tine din dragoste de cabinet? si te-ai fătat și doi copii? te pomeneși ca bruneți, ca trolu care e brunet, avea pe masa o poza cu doi copii blonzi ....

aloooo ... voi ăia cu catedrala si casa neamului, va iubesc nevestele de numa, asa-i?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

orice ar spune, nu-i crede! pe cei din Europa! sunt puișori de curvuliță! ai junincii Eropa fătați cu taurul Zeus (Satana)

Cartea înţelepciunii lui Isus, fiul lui Sirah (Ecclesiasticul)

Cap. 21
29. Când blesteamă cel nelegiuit pe satana, blesteamă sufletul său.

Sfânta Evanghelie după Matei

Cap. 12
26. Dacă satana scoate pe satana, s-a dezbinat în sine; dar atunci cum va dăinui împărăţia lui?

Sfânta Evanghelie după Marcu

Cap. 1
13. Şi a fost în pustie patruzeci de zile, fiind ispitit de satana. Şi era împreună cu fiarele şi îngerii Îi slujeau.
Cap. 3
23. Şi chemându-i la Sine, le-a vorbit în pilde: Cum poate satana să alunge pe satana?
26. Şi dacă satana s-a sculat împotriva sa însuşi şi s-a dezbinat, nu poate să dăinuiască, ci are sfârşit.
Cap. 4
15. Cele de lângă cale sunt aceia în care se seamănă cuvântul, şi, când îl aud, îndată vine satana şi ia cuvântul cel semănat în inimile lor.

Sfânta Evanghelie după Luca

Cap. 10
18. Şi le-a zis: Am văzut pe satana ca un fulger căzând din cer.
Link spre comentariu

dar daca te pretezi la fete traficate, semi anafabete, cu bube alergice de la buruieni pe picioare, ce drac de mafiost mai esti? 

hai ma, n-ai si tu o diploma de doftot inginer prescriptor de xanax cu valeriana, si o dulica sotie care sta cu tine din dragoste de cabinet? si te-ai fătat și doi copii? te pomeneși ca bruneți, ca trolu care e brunet, avea pe masa o poza cu doi copii blonzi ....

aloooo ... voi ăia cu catedrala si casa neamului, va iubesc nevestele de numa, asa-i?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Te-am prins , eşti ardelean !

Link spre comentariu

mafiot ....

mai degraba ce inseamna sa fii nebun ....

m-au intrebat, ăla care arate intr-un mare fel ... DAR LA DUMNEZEU NU TE GANDESTI ....? LA ... DUMNEZEU ....

ba ... am si probe!  :laugh2  :laugh2  :laugh2 (PUBLICE, VIA GOOGLE!)

spe deosebire de tine, care si tu ai probe pe google, cu figura de nebun, eu am altfel de probe ...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...