Sari la conținut

asta înseamnă să fii mafiot...:)

Postări Recomandate

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

poate ce insemna sa fii nebun, si-mi zicea dilăru, marcandu-si cu coatele teritoriul, incadrându-si cu grija telefonul Apple .... dar la Dumnezeu, la Dumnezeu, nu te gândești ????  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :blushing2  :blushing2  :blushing2  :boob  :boob  :boob  :boob  :bow  :bow  :pope  :pope  :pope

• Oras:bucuresti
Postat

Sa stai intr-un apartament de 2 camere confort 3 in Rahova, cu nevasta si 2 copii si sa ai BMW seria 7 parcat in fata blocului, pe care il conduci fara RCA ca e prea scump! Asta inseamna sa fii mafiot!

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Sa stai intr-un apartament de 2 camere confort 3 in Rahova, cu nevasta si 2 copii si sa ai BMW seria 7 parcat in fata blocului, pe care il conduci fara RCA ca e prea scump! Asta inseamna sa fii mafiot!

inmatriculat la bulgari

http://www.4tuning.ro/images/bmw-728-inmtriculat-bulgaria/bmw-728-inmtriculat-bulgaria-cb9e5185e97d8e7cdf-0-0-0-0-0.jpg

• Like 2
Postat

inmatriculat la bulgari

http://www.4tuning.ro/images/bmw-728-inmtriculat-bulgaria/bmw-728-inmtriculat-bulgaria-cb9e5185e97d8e7cdf-0-0-0-0-0.jpg

Nu dasta tati! Dastalaltu!

Vezi mata! Stire pe bune! :)

Postez mai jos!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:sud
Postat

Asta e din Bihor . Apuci, Gabi, Alina Bebeluşa, Lara , Adriane care v-aţi uitat maşina pe aici ?

• Like 1
Postat

Postez mai jos!

Asta e din Bihor . Apuci, Gabi, Alina Bebeluşa, Lara , Adriane care v-aţi uitat maşina pe aici ?

• Like 1
Postat

Nu bree! Am vazut io o masina din asta la Rahova, la un bloc prapadit. Si am vb cu o tanti de spargea seminte in fatza blocului: cica e a unui taximetrist! Ma rog are vreo 20 de masini si l-a facut la bani pe partener. Mai iegzact l-a falimentat. Si e un second hand cu aproape zero km la bord!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:fara
Postat

Postez mai jos!

KLM... ala e nr de bulgaria nu BH :D  :kiss3

• Like 3
Postat

sa faci sarmale in varza de bruxelles inseamna ca esti cel mai mare MAFIOT/BUCATAR  :laugh2  :laugh2

• Like 9
Postat

sa faci sarmale in varza de bruxelles inseamna ca esti cel mai mare MAFIOT/BUCATAR  :laugh2  :laugh2

Să moară Vărlan dacă nu faci, mai esti singurică si neconsolată? Ocupă-te !

• Like 1

Postat

Să moară Vărlan dacă nu faci, mai esti singurică si neconsolată? Ocupă-te !

nu is singura , stiu vreo 5 care ma vrea doar pt ei  :rax2

io care is `rea de musca` un-doi mi-as baga pl in ele sarmale, nu as avea rabdare  :laugh2  aia e munca de chinezi :laugh2

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...