Sari la conținut

prea frumos sa fie adevarat - 0754405176 (Magheru)

Postări Recomandate

Postat

Rasfoind astazi AT am dat peste urmatorul anunt:Mie imi plac leii. Tie iti plac femeile frumoase? Simplu. Tu ma suni, eu merg sa fac un dus, imi aleg o lenjerie sexy, ma parfumez, te primesc zambitoare, tu ma cuprinzi de mijloc, eu te dezmierd din cap pana-n picioare.Tel: 0754 405 176 Eu unul nu cred dar daca-i adevarata, ma bat singur cu sapca uda!

post-1334-133409729769_thumb.jpg

post-1334-13340972977_thumb.jpg

post-1334-133409729771_thumb.jpg

post-1334-133409729772_thumb.jpg

post-1334-133409729774_thumb.jpg

post-1334-133409729775_thumb.jpg

post-1334-133409729776_thumb.jpg

post-1334-133409729778_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Eu unul nu cred dar daca-i adevarata' date=' ma bat singur cu sapca uda!;)[/quote']eu totusi cred ca e adevarata... atata ca nu de pe la noi ;)
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Am vorbit cu ea la telefon, cand am intrebat de poze a ezitat putin, daca observi nici in anunt nu spune nimic ca pozele ar fi reale, in rest 300 ron sex total n-am mai intrebat detalii sta pe Magheru vis a vis de McD .

Postat

pozele nu sunt facute in romania 100% nu avem noi asa parc si banci genu ala si sa numai zic ca nu avem o alee speciala intrun parc numai pentru biciclete cum se vede in poze .. dupa mine pozele sunt facut in marea britanie acolo am vazut un parc in genul asta vegetatie si benzile pt babele alea cu carucior dala electric sau biciclisti..

Vizitator fcfccf
Reputație: 0
Postat

Si eu as inclina sa cred ca pozele n-au nici o legatura cu realitatea din teren, dar o mica sansa exista totusi. La pretul respectiv (300 de lei) ar fi si cazul sa arate intr-adevar foarte bine. Ramane sa aflam cum sta treaba, daca se ofera cineva s-o testeze si sa posteze un review ;-)

Postat
Si eu as inclina sa cred ca pozele n-au nici o legatura cu realitatea din teren' date=' dar o mica sansa exista totusi. La pretul respectiv (300 de lei) ar fi si cazul sa arate intr-adevar foarte bine. Ramane sa aflam cum sta treaba, daca se ofera cineva s-o testeze si sa posteze un review ;-)[/quote']O sa incerc sa zic eu cate ceva, chiar daca nu stiu daca o sa fie o recenzie ca la carte. Pozele sunt destul de probabil ale ei, doar ca in poze arata mult mai stilata decat in realitate; e un pic (dar nu semnificativ) mai plinuta in realitate insa deloc deranjant (cel putin dupa gusturile mele). Parul il avea altfel, dar e intr-adevar blonda si inaltimea pare sa corespunda; am dat foarte greu de ea la telefon (a zis ca stie si ea ca e greu de gasit, dar ca nu are ce face, la urma urmei cine are noroc s-o prinda - bine, cine nu, iar bine) si sta intr-adevar pe Magheru, oarecum vis-a-vis de McDonald's. S-a recomandat drept Tania si are un dezvoltat accent moldovenesc (nu stiu daca e basarabeanca sau rusoaica, n-am intrat in prea multe detalii intrucat am avut o vizita scurta). Puncte slabe - oralul a fost ok (nu extraordinar, dar ceva-ceva stie meserie), problema a fost ca l-a facut protejat. Alt punct slab ar fi pretul, 300 de lei, care nu e foarte la indemana.Puncte forte - e foarte sociabila, e prezentabila, e curata, locatia e in regula, sta singura, se misca cu talent, dispusa sa incerce orice pozitii sugerate (vizita mea a fost una scurta, dar nu am gasit reticenta la propuneri), sanii ii are medii spre mari si sunt destul de ok; cel mai mult mi-a placut insa fundul care e bombat si stie sa il foloseasca, mai cu seama ca presteaza si anal in suma mai sus mentionata.Nu stiu sa va spun daca accepta french kiss (nu mi-a trecut prin cap atunci, dar cred ca poate fi intrebata la telefon in prealabil), dar per total a fost o experienta placuta si daca pretul ar fi poate ceva mai mic, as merge la ea mai des. Asa, la banii astia mai cantaresc si alte oferte. Una peste alta, eu zic ca merita s-o incercati, nu e nici atat de scumpa incat sa nu fie abordabila.In speranta ca v-am fost de folos si poate ca si altii mi se vor alatura dandu-si cu parerea, va urez "sange in instalatie" si buzunar gros.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...