loredana Reputație: 250 Postat August 10, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Postat August 10, 2015 Buna ziua acum 2 zile am descoperit o domnisoara ca imi foloseste pozele ,am sunat-o de 2 ma injurat si nici o rezolvare....ce se poate face in cazul nesimntirii asteia ? http://anunturi.tele...tudenta_blonda/ si numarul 0735912843
talibanu Reputație: 9691 Postat August 10, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat August 10, 2015 Sa o sune tota lumea si sa ii spuna ca sunt poze false care suna primu?)
loredana Reputație: 250 Postat August 10, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Autor Postat August 10, 2015 Ce bine ar fii.... :clapp
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 10, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 10, 2015 Buna ziua acum 2 zile am descoperit o domnisoara ca imi foloseste pozele ,am sunat-o de 2 ma injurat si nici o rezolvare....ce se poate face in cazul nesimntirii asteia ? http://anunturi.tele...tudenta_blonda/ si numarul 0735912843ma trimiti pe mne la ea cu imputernicire si cer despagubiri
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat August 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2015 Loredana ,pe viitor ca sa nu mai ai surprize de genul asta incearca sa iti atasezi pe poza pe care o pui la anunt si numarul de telefon. De preferabil pe la mijlovul fotografiei ca oricum nu deranjaza pe nimeni ,si nici nu ti se vor mai fura pozele. Pt ca daca ai numarul in mijlocul fotografiei nu are cum sa o editeze! Puup
loredana Reputație: 250 Postat August 10, 2015 Oras:Dacia Oras:Dacia Autor Postat August 10, 2015 Multumesc colega ,asa am sa fac nu m-am gandit niciodata ca o sa fie cineva asa "nesimntita" sa ia poze de la o fata care lucreaza in acelasi oras deh macar sa ia din alte tari,orase etc . Pup
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat August 10, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 10, 2015 Sti...e o vorba " vrei sa traiesti bine...fi mai nesimtit"... Pe premiza asta merg fetele care lucreaza in orasul asta! Nu bat nici un app...ma refer doar la fete care nu sunt independente!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum