Sari la conținut

Postări Recomandate

Ieri am fost la EA...programare superok, ff curata si curat in locatie. M-a asteptat exact cum mi-am dorit, in cizme cu talpa plata fara tocuri...probabil cele pe care le foloseste afara...pt ca i-am spus ca nu-mi place sa sarut si sa ling talpa unor cizme care au mai fost linse de 1000 de sclavi... :)

Am fost legat fff bine.. :)...cu mainile la spate si de picioare, EXTREM de strans...cu picioarele aduse spre maini...wow...m-am trezit in imposibilitate de a mai face ceva...la cheremul EI!! Apoi m-a obligat sa-i sarut talpile cizmelor si m-a calcat cu ele pe gat...s-a pisat intr-un pahar de vreo 3 ori si m-a obligat sa beau TOT!!...mi-a mai facut o figura tare, m-a pus in genunchi cu capul pe pat si mi-a prins capul intre pulpe si s-a asezat pe cap...wow...nu mai puteam face nimic!!!....mai revin saptamana viitoare cand sper ca o sa-mi faca si scato!!..Multumesc Stapana!

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti

@toffifee: eu am urmatoarea fantezie: sa iti incarc Cosmote-ul cu 1 dolar, sa poti sa te exprimi direct cu fata, ca sa nu mai postezi mizerii aici.

pe ala cu pipi si caca de mai sus l-am inteles - cat de cat - era o intrebare la limita, dar legitima.

ma doare in pula de fantezia ta - vrei sa ne asezam in cerc si sa facem un cenaclu de laba?

postarea ta e la fel de binevenita ca o colonie de sirieni in sufragerie.

Asta a durut :) buna replica !
Link spre comentariu

Ieri am fost la EA...programare superok, ff curata si curat in locatie. M-a asteptat exact cum mi-am dorit, in cizme cu talpa plata fara tocuri...probabil cele pe care le foloseste afara...pt ca i-am spus ca nu-mi place sa sarut si sa ling talpa unor cizme care au mai fost linse de 1000 de sclavi...:)

Am fost legat fff bine..:)...cu mainile la spate si de picioare, EXTREM de strans...cu picioarele aduse spre maini...wow...m-am trezit in imposibilitate de a mai face ceva...la cheremul EI!! Apoi m-a obligat sa-i sarut talpile cizmelor si m-a calcat cu ele pe gat...s-a pisat intr-un pahar de vreo 3 ori si m-a obligat sa beau TOT!!...mi-a mai facut o figura tare, m-a pus in genunchi cu capul pe pat si mi-a prins capul intre pulpe si s-a asezat pe cap...wow...nu mai puteam face nimic!!!....mai revin saptamana viitoare cand sper ca o sa-mi faca si scato!!..Multumesc Stapana!

@ricardo, cat cat platit !?
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Tocmai am fost la tipesă.

Locația în Titan, vis-a-vis de Mega Image-ul de pe Liviu Rebreanu. Magazinul Titan ca punct de reper.

Domnișoara e de etnie, cu 3-4 rânduri de burți, cu vreo 15-20 kg în plus. La față nu ar arăta chiar rău, dacă nu ar avea buza de sus despicată (gen buză de iepure) și cusută cam grosolan, probabil de un chirurg stagiar. Aspect 5/10.

Din camerele alăturate am mai auzit un glas feminin din aceeași etnie, dar nu m-am intersectat cu persoana.

Apartamentul curățel, baia dotată cu tot ce trebuie, notăm locația cu 7/10. I-aș fi dat 9/10 dacă era singură în locație.

Ședința a demarat brusc, fără să mă întrebe nimic despre ce dorințe aș avea. M-a întrebat doar care îmi sunt limitele.

Dar am zis să nu stric momentul și m-am lăsat pe mâna ei.

Mi-a ordonat să mă dezbrac și să mă întind pe burtă, apoi mi-a legat la spate cu o eșarfă toate cele 4 membre. Pt atitudine îi dau 9/10.

Apoi totul s-a desfășurat pe modul FAST FORWARD, pe repede înainte... Extrem de grăbită. Am avut parte de un pic de umilire, câteva lovituri anemice de bici, clești de sfârcuri și coaie, trampling, shoe cleaning, spitting, apoi câțiva stropi de uro, delicioși ce-i drept... Apoi gata. A început cu "hai dă-ți drumu'"... "hai dă-ți drumu' odată că pleci neterminat!"... De când am intrat în casă până când am ieșit pe ușă au trecut 25 minute, după ceas. Pt ședință nota 4,5/10...

Halatul 250, muuuuult prea mult pt ceea ce oferă.

Concluzie: Nu recomand.

• Like 3
Link spre comentariu

Locația în Titan, vis-a-vis de Mega Image-ul de pe Liviu Rebreanu. Magazinul Titan ca punct de reper.

Domnișoara e de etnie, cu 3-4 rânduri de burți, cu vreo 15-20 kg în plus. La față nu ar arăta chiar rău, dacă nu ar avea buza de sus despicată (gen buză de iepure) și cusută cam grosolan, probabil de un chirurg stagiar. Aspect 5/10.

Din camerele alăturate am mai auzit un glas feminin din aceeași etnie, dar nu m-am intersectat cu persoana.

Apartamentul curățel, baia dotată cu tot ce trebuie, notăm locația cu 7/10. I-aș fi dat 9/10 dacă era singură în locație.

Ședința a demarat brusc, fără să mă întrebe nimic despre ce dorințe aș avea. M-a întrebat doar care îmi sunt limitele.

Mi-a ordonat să mă dezbrac și să mă întind pe burtă, apoi mi-a legat la spate cu o eșarfă toate cele 4 membre. Pt atitudine îi dau 9/10.

Apoi totul s-a desfășurat pe modul FAST FORWARD, pe repede înainte... Extrem de grăbită. Am avut parte de un pic de umilire, câteva lovituri anemice de bici, clești de sfârcuri și coaie, trampling, shoe cleaning, spitting, apoi câțiva stropi de uro, delicioși ce-i drept... Apoi gata. A început cu "hai dă-ți drumu'"... "hai dă-ți drumu' odată că pleci neterminat!"... De când am intrat în casă până când am ieșit pe ușă au trecut 25 minute, după ceas. Pt ședință nota 4,5/10...

Daca si eu sunt de etnie....

ma abtin sa iti ofer un raspuns...

Atasez cateva poze facute marti.

http://4.bp.blogspot.com/-7vsbQSnLDMk/VkX0hfIWRFI/AAAAAAAAABM/53JNhdUAiQE/s320/delia1b.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-lxFTe-99xko/VkX0iDXo9gI/AAAAAAAAABU/47qPtqr4x5Y/s320/delia2b.jpghttp://4.bp.blogspot.com/-RS63Yu2Dlnk/VkX0hYmxhlI/AAAAAAAAABI/r7cki6_x5N8/s320/delia3b.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-o-qL5mxqT00/VkX0iS9uUZI/AAAAAAAAABc/JAE1UWMpDTc/s320/delia4b.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

ba ejti nebun? 15-20 de kile in plus?tu te vezi ce spui?am fost si eu la stapana si daca ar fi avut 20de kile in plus plecam. ce va mai place sa exsagerati.nu se da vreo slabanoaga dar nici nu poti sa spui ca e balena. ori tu vrei sa gasesti o anorexica acolo. cred ca are undeva la 165/55 de kg, maxim 58. nu e grasa si in nici un caz nu e cioara.si nici burti nu are, merge la sala, are un fund de toata frumusetea, mare, tare si super bombat, bun de lins si de sufocat intre fesele musculoase si puternice.cred ca ai dat prea multe detalii personale, despre fizic mai ales.  daca nu ti-a placut de ce nu ai plecat?sa nu-mi spui ca te-a facut pachet de la usa si te-a dus cu forta in camera de tortura, ca eu nu cred asta nici intrun fel.

despre restul nu am ce comenta, voi stiti ce a fost in sedinta,

vis a vis de mine a fost corecta si ca timp si ca atitudie. am stat de vorba inainte sa incepem, m-a intrebat ce nu mi place si ce imi place mult, a pus accentu pe ce am zis ca vreau, am stat aproape o ora, nu m-a grabit si nici nu m-a luat de fraier, cu toate ca eram acolo in calitate de sclav.

eu o recomand celor care nu cauta stapane slim si care stiu ce inseamna dominare. intr-o discutie imi spunea ca sunt multi care nu stiu nici ce vor si au si pretentii si vor numai fetish sau numai un lucru doua, ceea ce e greu sa faca o ora intreaga,ca mai bine lucreaza cu cei care au mai outine limite si accepta intr-o sedinta si altceva decat doar lins de pizda si de cur.

eu scriu rar pe aici ca nu prea ai cum sa te apuci sa povestesti tot ce faci intr-o sedinta tabu, insa este multumitoare si cauta sa te faca sa primesti ce cauti. acum na, poate nici tu nu i-ai zis ce vrei, ceti place. asta cu grabitu si ca dati drumul face parte din sedinta pana la urma, dar na, voi stiti ce a fost. eu am vrut sa te contrazic doar la aspectul ei fizic, e alba ca branza, eu i-am zis sa mearga la solar dar mi-a zis ca nu are timp. deci tipa nu are 20 de kile in plus si nici burti, poate ca o avea vreo 5, dar lucreaza la ele si o sa le dea jos.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Zilele trecute am fost din nou la EA...mai fratilor tipa chiar are STIL...a fost cel mai reusit scato pe care mi l-a facut vreodata o stapana...nu insist cu prea multe detalii dar e foarte tare sa nu fii obligat sa faci chestia asta in cada chircit ca naiba (asa cum fac majoritatea stapanelor) ci normal pe jos in camera,  legat fedeles si obligat prin ordine clare si dure sa deschid gura...ff tare ...stie si cand sa se opreasca ca sa nu dea pe dinafara...:)...un alt punct tare: IGIENA!! Are pasta si periute de dinti sigilate!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator menache
Reputație: 0

Zilele trecute am fost din nou la EA...mai fratilor tipa chiar are STIL...a fost cel mai reusit scato pe care mi l-a facut vreodata o stapana...nu insist cu prea multe detalii dar e foarte tare sa nu fii obligat sa faci chestia asta in cada chircit ca naiba (asa cum fac majoritatea stapanelor) ci normal pe jos in camera,  legat fedeles si obligat prin ordine clare si dure sa deschid gura...ff tare ...stie si cand sa se opreasca ca sa nu dea pe dinafara...:)...un alt punct tare: IGIENA!! Are pasta si periute de dinti sigilate!

La ce dreaq iti mai trebuie periuta de dinti nebunule?ai si dat bani pentru asa ceva?

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...