Sari la conținut

Postări Recomandate

Am următoarele fantezii:Pisare pe față în timp ce îți ling păsărica(obligandu-ma să ti-o ling) , facesitting la greu,basini cât mai multe și foot face humiliation, dacă se poate să îți miroasă picioarele a transpiratie (purtând cateva ore adidași sau ceva ce îți face picioarele minunate să îți miroasă) și lins la sub braț.bășinile în timp ce te ling în cur:)

aș vrea mai mult pussylinking.plătesc 300 lei ora,iar după acea oră în care tu vei alege cum se vor petrece evenimentele, 100 lei timp de 10 minute (daca vor fi 20 de minute, 200 de lei)în care doar te voi linge în pizda, atat.Aștept răspunsul tau, pup

Link spre comentariu
Vizitator falcosul
Reputație: 0

@toffifee: eu am urmatoarea fantezie: sa iti incarc Cosmote-ul cu 1 dolar, sa poti sa te exprimi direct cu fata, ca sa nu mai postezi mizerii aici.

pe ala cu pipi si caca de mai sus l-am inteles - cat de cat - era o intrebare la limita, dar legitima.

ma doare in pula de fantezia ta - vrei sa ne asezam in cerc si sa facem un cenaclu de laba?

postarea ta e la fel de binevenita ca o colonie de sirieni in sufragerie.

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București

Ieri am fost la EA...programare superok, ff curata si curat in locatie. M-a asteptat exact cum mi-am dorit, in cizme cu talpa plata fara tocuri...probabil cele pe care le foloseste afara...pt ca i-am spus ca nu-mi place sa sarut si sa ling talpa unor cizme care au mai fost linse de 1000 de sclavi...:)

Am fost legat fff bine..:)...cu mainile la spate si de picioare, EXTREM de strans...cu picioarele aduse spre maini...wow...m-am trezit in imposibilitate de a mai face ceva...la cheremul EI!! Apoi m-a obligat sa-i sarut talpile cizmelor si m-a calcat cu ele pe gat...s-a pisat intr-un pahar de vreo 3 ori si m-a obligat sa beau TOT!!...mi-a mai facut o figura tare, m-a pus in genunchi cu capul pe pat si mi-a prins capul intre pulpe si s-a asezat pe cap...wow...nu mai puteam face nimic!!!....mai revin saptamana viitoare cand sper ca o sa-mi faca si scato!!..Multumesc Stapana!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...