sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 8, 2016 La 04.02.2016 la 10:43, cristi2 a spus: Stapana Delia!Visul de a ajunge la ea mi sa indeplinit!Dupa multe incercari nereusite ea fiind ocupata cu mai multe servicii si avand un program destul de scurt mi-a luat ceva timp sa prind 1h libera.Dupa cateva mailuri trimise catre ea spunandu-i exact ce fantezii si limite am ne-am inteles si am stabilit ziua si ora care a fost respectata de ambele parti.Profilul i l-am gasit pe stapane.ro dar acolo era incomplet,nu scria serviciile asa ca initial cunoasterea sa facut prin mail.Ma asteptat exact cum mi-am dorit si asa cum mi-am inchipuit-o.Pozele de la profil sunt ale ei ,ii apartin.Eu am primit ce am cerut cu accent mult pe atitudine vulgara,umilire verbala,scuipat,injurat ma facut wc ul ei mi-a implinit visul ,a maturat cu mine toata casa m a recompensat si cu pisatul ei pe care am fost obligat sa l inghit pana la ultima picatura.Am facut cunostiinta si cu jucariile ei ‚cateva vibratoare strapon pe care ma obligat sa l curat dupa ce la folosit la mine in fund .Cea mai tare faza pe care mi-a facut-o a fost cand m am trezit obligat sa nu comentez ma infasurat tot intr-o folie de plastic si ma legat cu o sfoara de numai putea nici sa respir,ce credeti ca a facut?ma asezat langa pat ma obligat sa ma tarasc ca un catel exact asa sa exprimat si a luat laptopul sa asezat comod in pat cu picioarele pe fata mea ,fara sa o intereseze de mine sau de soarta mea isi citea linistita mailurile si asculta muzica fuma si scruma la mine in gura si din cand in cand mai imi tragea cate o flecma sa nu mi se usuce gatul.Dupa cateva minute bune in care nu am comentat nimic imi spune ca sa plictisit teribil de fata mea si ma desfacut de toate cele si ma trimis si ma spal ca puteam cica a pipi ,reaspectat cerinta ei mam igienizat putin ca parca imi doream sa plec cu mirosul imputit pe care il aveam de la toate cele .Pentru mine Delia este exact ce mi-am dorit sa gasesc la o stapana.Sper ca nu am deranjat pe cineva ca am detaliat toata sedinta.O recomand celor ce stiu ce inseamna o sedinta bdsm.Cadoul :300Lei Disponibila!
andrei36 Reputație: -23 Postat Februarie 8, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 8, 2016 La 08.02.2016 la 8:29, sexysexy2014 a spus: Disponibila! pentru scátó se poate astazi sau sa revin maine pt o programare ? 2 3
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 11, 2016 La 08.02.2016 la 13:31, andrei36 a spus: pentru scátó se poate astazi sau sa revin maine pt o programare ?Oricand se poate!
raddu29 Reputație: 158 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2016 La 11.02.2016 la 7:23, sexysexy2014 a spus: Oricand se poate!Raspunsul asta nu l-am inteles niciodata. Daca tu te-ai cacat cu o ora inainte cum naiba mai poti sa te mai caci odata? 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Februarie 11, 2016 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Februarie 11, 2016 La 11.02.2016 la 7:53, raddu29 a spus: Raspunsul asta nu l-am inteles niciodata. Daca tu te-ai cacat cu o ora inainte cum naiba mai poti sa te mai caci odata? E profesionista, ce nu-ntelegi? 4 6
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 11, 2016 La 30.11.2015 la 6:14, ricardo41 a spus: Zilele trecute am fost din nou la EA...mai fratilor tipa chiar are STIL...a fost cel mai reusit scato pe care mi l-a facut vreodata o stapana...nu insist cu prea multe detalii dar e foarte tare sa nu fii obligat sa faci chestia asta in cada chircit ca naiba (asa cum fac majoritatea stapanelor) ci normal pe jos in camera, legat fedeles si obligat prin ordine clare si dure sa deschid gura...ff tare ...stie si cand sa se opreasca ca sa nu dea pe dinafara... ...un alt punct tare: IGIENA!! Are pasta si periute de dinti sigilate! Să moară soacră-mea, tanti s-a căcat în gura ta și ți-a plăcut dar pe de altă parte apreciezi IGIENA??? Și faptul că are periuțe de dinți sigilate?? :slap2 1
money_talks Reputație: -236 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Februarie 11, 2016 Pai ii ramasese omului "mamaliga" intre dinti si vroia sa se curete dar nu putea decat daca avea la indemana o periuta sigilata
tomson Reputație: 5778 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 11, 2016 Pai cred ca le da cate o portie nu tot borcanul . Dar acum inteleg eu cum s-a implinit Deliutza , pai cu hamesitii astia nu mai mi-e frica sa nu slabeasca nici ca se retrage 1
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 1, 2016 Esti sclav in cautare de o stapana veritabila care sa te invete sa te supui? Atunci sunt ceea ce cauti ,sunt o stapana cu experienta de 4 ani! Program 10:00-17:00 Luni-Sambata. Iar serviciile sunt: -foot fetish -uro -scato -spanking -slapping -spitting -imobilizare -penetrare -folosirea sclavului asa cum am eu chef (ca scrumiera, catel, menajera,) -umilire verbala Te astept atunci cand te hotarasti 100%ca sunt ceea ce cauti!!!!!
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 1, 2016 Imagineaza-ti cum te invit pe covorul meu si ma asez deasupra ta.Coapsele mele iti atig fata si tu imi adulmeci mirosul anusului meu pe care ti-l doresti atat de mult.Iti dau voie sa patrunzi cu llimba inanusul meu ,astept un gest care sa-mi traduca ardoare cu care vrei sa devi/sa te fac wc-ul meu.Sunt incitata, imi place,simt pulsul inimii tale pe genunchiul cu care te ating pe piept stand sprijnita pe tine.Iti primesti comoara si o savurezi ca si cum ar fi micul tau dejun,pranzul , cina mai ceva ca la un resturant de lux .Da-ti frau liber imaginatiei si suna -ma cand vrei sa ti indeplinesc fantezia!
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 2, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 2, 2016 Cui ii ofer sampania aurie astazi?
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 3, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 3, 2016 Cine se incumeta la o bataita ?
cod06ro Reputație: 7143 Postat Martie 3, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 3, 2016 La 03.03.2016 la 9:22, sexysexy2014 a spus: Cine se incumeta la o bataita ?Dinamo,dar pe la 20.30! 5
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2016 La 01.03.2016 la 10:13, sexysexy2014 a spus: Imagineaza-ti cum te invit pe covorul meu si ma asez deasupra ta.Coapsele mele iti atig fata si tu imi adulmeci mirosul anusului meu pe care ti-l doresti atat de mult.Iti dau voie sa patrunzi cu llimba inanusul meu ,astept un gest care sa-mi traduca ardoare cu care vrei sa devi/sa te fac wc-ul meu.Sunt incitata, imi place,simt pulsul inimii tale pe genunchiul cu care te ating pe piept stand sprijnita pe tine.Iti primesti comoara si o savurezi ca si cum ar fi micul tau dejun,pranzul , cina mai ceva ca la un resturant de lux .Da-ti frau liber imaginatiei si suna -ma cand vrei sa ti indeplinesc fantezia!Disponibila! 1
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 4, 2016 http://stapanatadelia.blogspot.ro/
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Aprilie 4, 2016 Postat Aprilie 4, 2016 Pe blogul tau adresa inca apare ca fiind cea de langa metrou Titan. Inteleg ca intre timp lucrezi in Rasarit de Soare. Ai putea vrea sa modifici / clarifici. 1 2
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 5, 2016 La 04.04.2016 la 12:31, falcosul a spus: Pe blogul tau adresa inca apare ca fiind cea de langa metrou Titan. Inteleg ca intre timp lucrezi in Rasarit de Soare. Ai putea vrea sa modifici / clarifici. da inca nu am modificat pe blog dar da lucrez in Complxul Rasarit de soare de langa Auchan Titan
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Aprilie 11, 2016 Disponibila
danoneboy Reputație: 149 Postat Aprilie 11, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 11, 2016 La 01.03.2016 la 10:13, sexysexy2014 a spus: Imagineaza-ti cum te invit pe covorul meu si ma asez deasupra ta.Coapsele mele iti atig fata si tu imi adulmeci mirosul anusului meu pe care ti-l doresti atat de mult.Iti dau voie sa patrunzi cu llimba inanusul meu ,astept un gest care sa-mi traduca ardoare cu care vrei sa devi/sa te fac wc-ul meu.Sunt incitata, imi place,simt pulsul inimii tale pe genunchiul cu care te ating pe piept stand sprijnita pe tine.Iti primesti comoara si o savurezi ca si cum ar fi micul tau dejun,pranzul , cina mai ceva ca la un resturant de lux .Da-ti frau liber imaginatiei si suna -ma cand vrei sa ti indeplinesc fantezia!ai de plm....doamne fereste !
catalin2015 Reputație: 1721 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Aprilie 12, 2016 La 01.03.2016 la 10:13, sexysexy2014 a spus: Imagineaza-ti cum te invit pe covorul meu si ma asez deasupra ta.Coapsele mele iti atig fata si tu imi adulmeci mirosul anusului meu pe care ti-l doresti atat de mult.Iti dau voie sa patrunzi cu llimba inanusul meu ,astept un gest care sa-mi traduca ardoare cu care vrei sa devi/sa te fac wc-ul meu.Sunt incitata, imi place,simt pulsul inimii tale pe genunchiul cu care te ating pe piept stand sprijnita pe tine.Iti primesti comoara si o savurezi ca si cum ar fi micul tau dejun,pranzul , cina mai ceva ca la un resturant de lux .Da-ti frau liber imaginatiei si suna -ma cand vrei sa ti indeplinesc fantezia!In mod normal nu ma pasioneaza genul asta de fetish dar cum ai descris aici aproape ca ma tenteaza
esson Reputație: 12 Postat Aprilie 12, 2016 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 12, 2016 chiar îndeplinești fantezii din astea sau este scris asa ca da bine? iti place sa domini de fel? La 01.03.2016 la 10:13, sexysexy2014 a spus: Imagineaza-ti cum te invit pe covorul meu si ma asez deasupra ta.Coapsele mele iti atig fata si tu imi adulmeci mirosul anusului meu pe care ti-l doresti atat de mult.Iti dau voie sa patrunzi cu llimba inanusul meu ,astept un gest care sa-mi traduca ardoare cu care vrei sa devi/sa te fac wc-ul meu.Sunt incitata, imi place,simt pulsul inimii tale pe genunchiul cu care te ating pe piept stand sprijnita pe tine.Iti primesti comoara si o savurezi ca si cum ar fi micul tau dejun,pranzul , cina mai ceva ca la un resturant de lux .Da-ti frau liber imaginatiei si suna -ma cand vrei sa ti indeplinesc fantezia!
unsclav Reputație: 5 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Stapana te sun de 2 zile !As vrea si eu o programare
Vizitator falcosul Reputație: 0 Postat Aprilie 15, 2016 Postat Aprilie 15, 2016 Daca nu ma insel foarte tare, Delia e insarcinata. Delia, poti sa confirmi? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2016 Postat Aprilie 30, 2016 La 21.10.2015 la 8:12, sexysexy2014 a spus: <p>Te rog sa-ti masori cuvintele!!ca nu ne cunoastem si nu ne tragem de sireturi !</p>< hai sictir in plm mai bine belesti mielu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Mai 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 5, 2016 Disponibila acelasi program luni sambata 10:00-17:00 1
Postări Recomandate