Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

deci pana la urma e gravida sau nu?

Da rau va mai fute grija !Altceva numai aveti de facut de cat sa va frece grija mea?Si daca as fi insarcinata care ar fi problema voastra?

V-am cerut voua ceva ?Dar noi nu mai avem dreptul sa avem o viata privata ?Chiar trebuie sa mi expun viata voua ?

Ce plm va fute atata grija ?

Chiar credeti  ca vreau sa mi expun toata viata mea pe forum?Acuma pe bune eu intru si spun de fiecare in parte cum va futeti in cur sau alte chesti pe care le faceti cand ma vizitati ?

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 5741
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Of sclavii astia , nici fara ei nu poti mai ales dupa ce te obisnuiesti nici cu ei n-ai pace , isi baga nasu peste tot mai ales pe acolo unde le place lor , trebuie disciplinati, tinuti din scurt :)

Link spre comentariu
Vizitator samertx
Reputație: 0

Da rau va mai fute grija !Altceva numai aveti de facut de cat sa va frece grija mea?Si daca as fi insarcinata care ar fi problema voastra?

V-am cerut voua ceva ?Dar noi nu mai avem dreptul sa avem o viata privata ?Chiar trebuie sa mi expun viata voua ?

Ce plm va fute atata grija ?

Chiar credeti  ca vreau sa mi expun toata viata mea pe forum?Acuma pe bune eu intru si spun de fiecare in parte cum va futeti in cur sau alte chesti pe care le faceti cand ma vizitati ?

No offense, dar daca esti gravida du-te la Govora si stai linistita pana ti-o veni sorocul .Poate oamenii intreaba daca esti sau nu gravida din reticienta fata de a interactiona sexual cu o cucoana insarcinata. La asta nu te-ai gandit ?

Link spre comentariu

Reputație: 2327

Delia nu cred ca trebuie sa te superi asa tare daca a intrebat cineva.

Era doar o intrebare.

Si da, bineinteles ca ai dreptul la viata privata. Dar daca spui cuiva ca ești sau nu esti însărcinata, treaba asta nu-ti lezeaza cu nimic viata privata.

Apropo, devine evident daca esti sau nu pe masura trecerii tipului, asa ca nu are nici un rost sa facem un secret dintr-o normalitate.

Parerea mea.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...