Sari la conținut

Malina Constanta 0734343159

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

dragul meu in legatura cu oralul :) poate o aveai prea mica si nu aveam ce tehnica sa aplic cu tine iar in legatura cu ´`capra`` de 2 ani de cand fac munca asta nu am stat niciodata si nici nu o sa stau imi cer mii de scuze dar nu stau ;) eu va cred pe voi barbatii ca vreti multe la bani putini dar nu toate degetele seamana la o mana ca si fetele , puuup

Sa vad daca am inteles bine ....

Deci , tu sugi pula , dar nu stai capra .... cum draq vine asta ?

Statul "capra" ti se pare umilitor !? ... Dar sugi pula cu demnitate ....

Fara sa te judec sau sa te acuz ... nu ma prind cum draq vezi tu pozitia "capra" umilitoare ...

• Telefon: kwdbqowbqpndqw
  • Oras:arad
Postat

dragule nu am zis ca e umilitoare cum nici la voi nu ie umilitor cand ne lingeti in pizda sau in anal ;) doar ca nu stau nu imi place nici pozitia si nu pot fi atenta nici daca e ok prezervativul si eu una am grija la tot ! asa ca ai inteles tu gresit nu stau si punct ! nu ca e umilitor ca nu mai stiu eu ce ,  nu stau !

dragul meu in legatura cu oralul :) poate o aveai prea mica si nu aveam ce tehnica sa aplic cu tine iar in legatura cu ´`capra`` de 2 ani de cand fac munca asta nu am stat niciodata si nici nu o sa stau imi cer mii de scuze dar nu stau ;) eu va cred pe voi barbatii ca vreti multe la bani putini dar nu toate degetele seamana la o mana ca si fetele , puuup

Fara sa te judec sau sa te acuz ... nu ma prind cum draq vezi tu pozitia "capra" umilitoare ...

Postat

dragule nu am zis ca e umilitoare cum nici la voi nu ie umilitor cand ne lingeti in pizda sau in anal ;) doar ca nu stau nu imi place nici pozitia si nu pot fi atenta nici daca e ok prezervativul si eu una am grija la tot ! asa ca ai inteles tu gresit nu stau si punct ! nu ca e umilitor ca nu mai stiu eu ce ,  nu stau !

Am inteles acum. Multumesc pentru raspuns.

Postat

Plm, trebuie sa fie foarte naspa sa te balacareasca o semianalfabeta ca asta, care nu plateste taxe, nu are asigurare de sanatate....etc, in timp ce majoritatea au facut o scoala si isi tocesc coatele pe la birouri sau pe unde lucreaza pentru a face toate aceste lucruri si pt a castiga un salariu. :|:|

Si din ce am citit eu, constat ca si ea ar fi dispusa sa fie un "W.C.", dar pentru suma potrivita!!!!

P.S.: Deci, "papusha" care este pretul tau?!? (Loooooooool) Nu imi raspunde, am fost doar ironic si retoric. Si da, nu am fost niciodata la tine si nici voi venii vreodata! Si o gaina(pasarea) are IQ-ul mai mare ca al tau! :)))))))

Postat

Plm, trebuie sa fie foarte naspa sa te balacareasca o semianalfabeta ca asta, care nu plateste taxe, nu are asigurare de sanatate....etc, in timp ce majoritatea au facut o scoala si isi tocesc coatele pe la birouri sau pe unde lucreaza pentru a face toate aceste lucruri si pt a castiga un salariu. :|:|

Si din ce am citit eu, constat ca si ea ar fi dispusa sa fie un "W.C.", dar pentru suma potrivita!!!!

P.S.: Deci, "papusha" care este pretul tau?!? (Loooooooool) Nu imi raspunde, am fost doar ironic si retoric. Si da, nu am fost niciodata la tine si nici voi venii vreodata! Si o gaina(pasarea) are IQ-ul mai mare ca al tau! :)))))))

...voi veni

Postat

chiar nu mi mai  bat capul cu toti fraieri ca tine tu crezi ca sunt din padure ? sa nu am asigurare de sanatate sau sa nu platesc taxe esti chiar un prost  !

bai baiatule te bagi si tu ca musca in cacat sa ma pis si pe tine ! ai o facultate ? lucrezi la birou ? crezi ca asta te face sa fi superior mie ?  toti suntem oamnei ! poate ca eu nu am avuut posibilitatea sa intru la o facultate buna si sa imi fac o cariera asta nu inseamna ca un fraier ca tine trebuie sa vina si sa arunce cu noroi an mine ! deci cine nu a fost la mine cine nu ma cunoaste sa nu.mi mai scrie pe forum stati fratilor acasa si faceti laba nu ma mai comentati pe mine vreti sa ma intrebati ceva chiar va rog civilizat ! nu sa ma criticati in toate felurile , cine nu a fost la mine si cine nu ma cunoaste sa nu mai comenteze sunt o gramada de fete in constanta comentatille pe ele eu chiar nu am nevoie si cred ca cu asta am spus tot !

Postat

...voi veni

vino sa ma lingi putin in cur :))))) sa-mi creasca IQ-ul  :))))

• Oras:Naboo
  • Oras:Naboo
Postat

vino sa ma lingi putin in cur :))))) sa-mi creasca IQ-ul :))))

De-ar fi asa simplu..... Ar fi plin site-ul de academiciene! 😀

• Like 3
  • Oras:haihui
Postat

eshade, asa a fost mah ?  :bravo

Iar pleznesti de tine inteleptule? Cavalerule .... ti-ai gasit sa aperi toate analfabetele , care isi zic doamne. Speri la o reducere ceva de la mama omida asta?

Iar tu biankutza,papusa maro , incearca sa vorbesti coerent , respira , ca te caci pe gura .

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

ha ha ce am m-ai ras ... amuzant !

pyssy tu esti tati? :)

ai intrat la facultate?

• Like 1
Postat

voi nu vedeti ca e doar o boratura ? de ce nu o ignorati ?

Tigan borat cred ca esti tu mai baiatule ! sti ceva ma pis pe tine iti fac URO gratis nu am nevoie sa veniti voi la mine cu saitul vostru de cacat asta e ultima oara cand mai intru pe el jegosule ! :atm

@eshade: da bai nene, sper la o reducere. niebunule!

Postat

Am crezut ca te luai de mine,cel putin asa pare din ce ai scris tu.... oricum fata e analfabeta,nici in romana nu te intelegi cu ea

Postat

Are 4 recenzii aiurea si 2 destul de ok, din toate reiese ca oralul e aiurea,dar iti cere 50 ron in plus daca vrei fara soseta,cim nu stie nici macar ce inseamna,fk nu face,pe la spate nu sta....du-te tu si fa misionarul cu ea pt 200 ora

Postat

Iar pleznesti de tine inteleptule? Cavalerule .... ti-ai gasit sa aperi toate analfabetele , care isi zic doamne. Speri la o reducere ceva de la mama omida asta?

Iar tu biankutza,papusa maro , incearca sa vorbesti coerent , respira , ca te caci pe gura .

nici nu ma m-ai complic cu tine esti un 0 barat !ceao 

Postat

pyssy tu esti tati? :)

ai intrat la facultate?

din pacate pt tine :))))

Postat

@eshade: da bai nene, sper la o reducere. niebunule!

da nebunilor daca as pune 60 ron  finalizarea ati sta la rand in fata blocului :))))

Postat

Am crezut ca te luai de mine,cel putin asa pare din ce ai scris tu.... oricum fata e analfabeta,nici in romana nu te intelegi cu ea

m-ai stiu si pachistaneza daca te intereseaza :*

Postat

Recenzii nimeni!

Scandaluri toata lumea!

:(

pai la ce sunt buni prietenii tai de m-ai sus la comentat si la criticat fetele ca de altceva nema :) :*

• Like 1
Postat

pai cine are curaj fratioare sa mearga la asa ceva?

dragul meu nu iti convine nu veni ce trebuie sa stie toata lumea ca nu vii tu de scrii aici :))))  sau nu ai ce face acasa si te bagi si tu sa scrii :)))

Postat

Are 4 recenzii aiurea si 2 destul de ok, din toate reiese ca oralul e aiurea,dar iti cere 50 ron in plus daca vrei fara soseta,cim nu stie nici macar ce inseamna,fk nu face,pe la spate nu sta....du-te tu si fa misionarul cu ea pt 200 ora

uite pt tine iti fac reducere iti dau eu 100 ron nu mai sa nu vii la mine :))))))) :* ca daca pun 60 ron finalizare stati la rand in fata blocului sa ma prindeti sau m-ai rau sa ma urmaresti pe forum cand sunt libera sa ma prinzi si tu o finalizare la misionaru :))) ca de o ora nu cred ca iti permiti tu , te pup bby si nu te m-ai obosi ca nu are nici un rost sa ne certam  :* :)))))

Postat

dragi futaciosi si curvari nu va place fata mea , de mine s-au de serviciile mele va rog anticipat sa nu ma m-ai comentati , forumul acesta nu este revista Can-Can sau Woow Bizz sa ne certam aici , aici dupa cum am fost rugata sa imi fac acest cont din cate stiu se fac recenzii care sunt bune s-au nu ,  ok am inteles nu va place aia e nu pot multumi pe toata lumea cum mi-au spus si colegii vostri ieri care au fost la mine , haideti deci sa nu ne m-ai certam ca nu ne aduce nici un bonus nimanui , lasati-ma pe mine asa cum m-ati facut  si aia e , unii dintre voi stiu cum sunt pt ca au venit , altii doar se baga sa se dea si ei importanti . multumesc anticipat si va pup :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...