roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 sincer imi este mila de tine . desi unele fete sunt prinse in viata de meseria asta tu o faci pentru ca esti prea proasta pentru secolul asta . esti ai fost si vei ramane o curva penala cu diferenta ca ai cerut ceva mai multi bani decat alte fete de pe aici . zici ca iesi in toale de firma dar sufletul tau este plin de venin si ura si tot ce faci se invarte in jurul banilor . la tine creierul il poti elimina din ecuatie toata viata o sa fii o curva /zdreanta ce va cauta pe cel.care ofera mai mult . nu meriti nici sa ne pisam pe fata ta nici sa ne cacam in gura ta . de ce ? pentru ca trebuie sa tragem apa si apa curata costa si este prea pura pentru tine. valabil si pentru zdreanta posesoara a acestui topic . eu zic sa va treziti la realitate ca ati vazut de prea multe ori pretty women . Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata . . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina .
neagigel Reputație: 85 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Noiembrie 8, 2015 Aceste stimabile domnisoare se vânt pe bani iar noi cumparam planceri,concurecurenta lor e mare așa că............Tu cand ai fost mic ,sigur ai cazut in cap.STIMABILE? Ba esti prost? Probabil ca te-ai lovit tare cand ai cazut. 1
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2015 Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata . . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina . bani ) bani bani . soul not found only money . e bine asa continua si ramai asa trebuie zdrente si pe lumea asta .
neagigel Reputație: 85 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Noiembrie 8, 2015
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 bani ) bani bani . soul not found only money . e bine asa continua si ramai asa trebuie zdrente si pe lumea asta .Atata timp cat merg ca o doamna pe strada nu e nicio problema , iar lumea se invarte in jurul banilor . Dar nu stau sa discut asta cu tine , prost esti tu si adunatura care latra cu tine
cevadivin Reputație: -2 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2015 Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata . . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina .iti place aa? pai barbatii invartindu-se in jurul tau le mai scapa si lor jucaria pe gura ta
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2015 iti place aa? pai barbatii invartindu-se in jurul tau le mai scapa si lor jucaria pe gura tao gaura este o gaura va ramane
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2015 Atata timp cat merg ca o doamna pe strada nu e nicio problema , iar lumea se invarte in jurul banilor . Dar nu stau sa discut asta cu tine , prost esti tu si adunatura care latra cu tine )))mergi ca o doamna cum vine asta oare ? asta e visul tau in viata ? sa ajungi o doamna ? deci eate clar ai probleme la mansarda cred ca ai o gaura ia vezi poate scoti bani si din gaura aia
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2015 Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata . . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina . da' tu nu vezi cat aberezi? cica nu ai nevoie de bani.. da' atunci ce draq o sugi pe bani eu ti-am mai zis in alte postari ca figurile nu-ti aduc nimic bun.. si nu te lua de mana cu asta a carui topic e, ca asta e o penala rau de tot.. tu esti mai sus decat ea.. asta nici sa scrie nu stie uite: "stergete la gura dupa ce lingeti lindicurile excortelor !" cu cate persoane vb ea in fraza asta? incepe ca si cum vb cu 1 persoana, da' termina fraza ca si cum ar vb cu mai multe persoane 1
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 o gaura este o gaura va ramane " o gaura este o gaura va ramane " Ai luat bacul ?
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 da' tu nu vezi cat aberezi? cica nu ai nevoie de bani.. da' atunci ce draq o sugi pe bani eu ti-am mai zis in alte postari ca figurile nu-ti aduc nimic bun.. si nu te lua de mana cu asta a carui topic e, ca asta e o penala rau de tot.. tu esti mai sus decat ea.. asta nici sa scrie nu stie uite: "stergete la gura dupa ce lingeti lindicurile excortelor !" cu cate persoane vb ea in fraza asta? incepe ca si cum vb cu 1 persoana, da' termina fraza ca si cum ar vb cu mai multe persoane Si daca nu stie sa scrie ce ? Multi dintre voi nu stiu , doar ce am dat exemplu ) nu am nevoie de bani , pur si simplu vreau mai multi
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2015 " o gaura este o gaura va ramane " Ai luat bacul ? pai tu l-ai luat?
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2015 Si daca nu stie sa scrie ce ? Multi dintre voi nu stiu , doar ce am dat exemplu ) nu am nevoie de bani , pur si simplu vreau mai multi sau pestele vrea mai multi?
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 pai tu l-ai luat? Fi sigur .
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2015 Fi sigur . bv.. atunci fa ceva mai bun in viata si n-o mai suge pe bani
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 sau pestele vrea mai multi? Nu mai pesti vad ca vezi , pai daca era sa fie vreun peste pana acum v.ati fi luat-o peste bot multi dintre voi
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2015 " o gaura este o gaura va ramane " Ai luat bacul ?chiar azi pe la Macin te roade nu ?
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2015 Nu mai pesti vad ca vezi , pai daca era sa fie vreun peste pana acum v.ati fi luat-o peste bot multi dintre voi cred ca ne confunzi cu prieteni tai imaginari .peste bot iti iei doar tu puli .
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2015 Nu mai pesti vad ca vezi , pai daca era sa fie vreun peste pana acum v.ati fi luat-o peste bot multi dintre voi fi linistita ca nici un peste nu e prost sa se bage in scandaluri ca sa iasa la iveala.. asa ca ce zici e aberatie
roxana2 Reputație: 565 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Noiembrie 8, 2015 E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .
ghostcurvar Reputație: 1873 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2015 E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .hai ca nu mai cred harneala asta . deja e a 10 oara
ssylver Reputație: 5207 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 8, 2015 E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul . nu tre' sa-ti dezactivezi contu' draga.. lasa figurile ca d'asta se ajunge la astfel de discutii.. draga nu mai zice prostii ca tu oricum arzi de nerabdare sa vezi ce se mai scrie pe aici, mai ales cand are legatura cu tine.. draga
talibanu Reputație: 9696 Postat Noiembrie 8, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 8, 2015 E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .Iar? E oare a treia oara cand ne creezi sperante? Dc nu iti dezactivezi singura contu? Ah, am uitat, nu stii. Stii doar sa vorbesti mult si prost.
talibanu Reputație: 9696 Postat Noiembrie 8, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 8, 2015 Mergi ca o doamna cand se uita juma de constanta la tine si spune: - Ba, pe aia am futut-o!Si raspunsul:- Ba esti nebun, si noi )) 1 3
cevadivin Reputație: -2 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2015 E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .you are bad bitch
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum