Sari la conținut

Malina Constanta 0734343159

Postări Recomandate

• Oras:Doar deplasari
Postat

sincer imi este mila de tine . desi unele fete sunt prinse in viata de meseria asta tu o faci pentru ca esti prea proasta pentru secolul asta . esti ai fost si vei ramane o curva penala cu diferenta ca ai cerut ceva mai multi bani decat alte fete de pe aici . zici ca iesi in toale de firma dar sufletul tau este plin de venin si ura si tot ce faci se invarte in jurul banilor . la tine creierul il poti elimina din ecuatie toata viata o sa fii o curva /zdreanta ce va cauta pe cel.care ofera mai mult . nu meriti nici sa ne pisam pe fata ta nici sa ne cacam in gura ta . de ce ? pentru ca trebuie sa tragem apa si apa curata costa si este prea pura pentru tine.

valabil si pentru zdreanta posesoara a acestui topic . eu zic sa va treziti la realitate ca ati vazut de prea multe ori pretty women . 

Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata .  . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina .  

• Oras:Ferentari
  • Oras:Ferentari
Postat

Aceste stimabile domnisoare se vânt pe bani iar noi cumparam planceri,concurecurenta lor e mare așa că............

Tu cand ai fost mic ,sigur ai cazut in cap.

STIMABILE? Ba esti prost? Probabil ca  te-ai lovit tare cand ai cazut.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata .  . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina .  

bani :)) bani bani . soul not found only money . e bine asa continua si ramai asa trebuie zdrente si pe lumea asta .

Postat

bani :)) bani bani . soul not found only money . e bine asa continua si ramai asa trebuie zdrente si pe lumea asta .

Atata timp cat merg ca o doamna pe strada nu e nicio problema , iar lumea se invarte in jurul banilor . Dar nu stau sa discut asta cu tine , prost esti tu si adunatura care latra cu tine ;)

• Oras:bucuresti
Postat

Eu o fac pentru ca ador cum se invart barbatii in jurul meu , cum sunt privita si admirata . . Eu nu am nevoie de bani , am mai multi decat ti-ai putea tu imagina .

iti place aa? pai barbatii invartindu-se in jurul tau le mai scapa si lor jucaria pe gura ta
Postat

iti place aa? pai barbatii invartindu-se in jurul tau le mai scapa si lor jucaria pe gura ta

o gaura este o gaura va ramane 

Postat

Atata timp cat merg ca o doamna pe strada nu e nicio problema , iar lumea se invarte in jurul banilor . Dar nu stau sa discut asta cu tine , prost esti tu si adunatura care latra cu tine ;)

:))))mergi ca o doamna cum vine asta oare ? asta e visul tau in viata ? sa ajungi o doamna ? deci eate clar ai probleme la mansarda cred ca ai o gaura ia vezi poate scoti bani si din gaura aia 

• Oras:RO
Postat

da' tu nu vezi cat aberezi? cica nu ai nevoie de bani.. da' atunci ce draq o sugi pe bani  :laugh2 eu ti-am mai zis in alte postari ca figurile nu-ti aduc nimic bun.. si nu te lua de mana cu asta a carui topic e, ca asta e o penala rau de tot.. tu esti mai sus decat ea.. asta nici sa scrie nu stie  :laugh2 uite: "stergete la gura dupa ce lingeti lindicurile excortelor !" cu cate persoane vb ea in fraza asta? incepe ca si cum vb cu 1 persoana, da' termina fraza ca si cum ar vb cu mai multe persoane  :laugh2 

• Like 1
Postat

o gaura este o gaura va ramane 

" o gaura este o gaura va ramane " Ai luat bacul ?

Postat

da' tu nu vezi cat aberezi? cica nu ai nevoie de bani.. da' atunci ce draq o sugi pe bani  :laugh2 eu ti-am mai zis in alte postari ca figurile nu-ti aduc nimic bun.. si nu te lua de mana cu asta a carui topic e, ca asta e o penala rau de tot.. tu esti mai sus decat ea.. asta nici sa scrie nu stie  :laugh2 uite: "stergete la gura dupa ce lingeti lindicurile excortelor !" cu cate persoane vb ea in fraza asta? incepe ca si cum vb cu 1 persoana, da' termina fraza ca si cum ar vb cu mai multe persoane  :laugh2 

Si daca nu stie sa scrie ce ? Multi dintre voi nu stiu , doar ce am dat exemplu :)) nu am nevoie de bani , pur si simplu vreau mai multi 

Postat

Si daca nu stie sa scrie ce ? Multi dintre voi nu stiu , doar ce am dat exemplu :)) nu am nevoie de bani , pur si simplu vreau mai multi 

sau pestele vrea mai multi?  :laugh2

Postat

sau pestele vrea mai multi?  :laugh2

Nu mai pesti vad ca vezi , pai daca era sa fie vreun peste pana acum v.ati fi luat-o peste bot multi dintre voi  :slap2

Postat

Nu mai pesti vad ca vezi , pai daca era sa fie vreun peste pana acum v.ati fi luat-o peste bot multi dintre voi  :slap2

cred ca ne confunzi cu prieteni tai imaginari .peste bot iti iei doar tu puli .

Postat

fi linistita ca nici un peste nu e prost sa se bage in scandaluri ca sa iasa la iveala.. asa ca ce zici e aberatie  :rax2

Postat

E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre  :jerko pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .

Postat

E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre  :jerko pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .

hai ca nu mai cred harneala asta . deja e a 10 oara 

Postat

nu tre' sa-ti dezactivezi contu' draga.. lasa figurile ca d'asta se ajunge la astfel de discutii.. draga  :kiss3

nu mai zice prostii ca tu oricum arzi de nerabdare sa vezi ce se mai scrie pe aici, mai ales cand are legatura cu tine.. draga  :baby2

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre :jerko pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .

Iar? E oare a treia oara cand ne creezi sperante? Dc nu iti dezactivezi singura contu? Ah, am uitat, nu stii. Stii doar sa vorbesti mult si prost.

Postat

Mergi ca o doamna cand se uita juma de constanta la tine si spune:

- Ba, pe aia am futut-o!

Si raspunsul:

- Ba esti nebun, si noi :)))

• Like 1
  • Minus 3

Postat

E de tot rasul ce vad aici , sa aveti o seara frumoasa . Nu stau sa imi pierd timpul cu dezbaterile voastre :jerko pisicuts , ai acordul meu sa imi dezactivezi contul .

you are bad bitch

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...