Sari la conținut

Malina Constanta 0734343159

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Hai sa ne limitam la un topic, sa nu le stricam pe toate. Te atept dincolo!

• Oras:Retras
Postat

Hai sa ne limitam la un topic, sa nu le stricam pe toate. Te atept dincolo!

in secunda urmatoare esti in lista de ignore gunoi mongoloid.

Postat

Doamne ajuta! Pardon Allah ajuta :)))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mă acest .. cu toată dragostea .. am și băut un pic !

Eu, Gabriel, îți bag pula în suflet ! Dar nu așa cum sună, ci până în sufletu' tău de nimic !

Mă căcat ... te roagă fratele tău, dacă nu ești vreo pizdă cu chef de publictiate, dă un mesaj, lasă ceva scris, când și unde am putea schimba câteva păreri tete''a''tete !! În franceză morții ei și ai tăi, deopotrivă !

Dragul meu, eu deși sunt un nimeni aici, cunosc ici și colo ! Și aș dori .. NEAPĂRAT, Public, să te cunosc și pe tine ! Uite, drept dovadă de sinceritare, fiind la Larisssa, am refuzat să îl cunosc pe Obi personal, din cauza unor prejudecăți să le spunem, din partea mea, și am stat la o distanță de un perete ! Poate confirma, sunt sigur că își amintește !... și cumva mi-a părut rău, suntem amândoi oameni cu cap, maturi gen  .. dar soarta !!!!! .. și cu el era de bine gen ...   :)))))

.... dar cu toată sinceritatea .. pe tine TE doresc !!!! John pardaf 68 morții tăi .. te rog eu frumos, Gabriel sau NeaFane, cum vrei tu, 40 de secunde de întrevedere ! Plătesc eu deranjul, Doamne Ajută !!!!! !!!!!!!!!!

@NeaVânatoru, dacă este cine cred eu .. (că nici nu am întrebat, sunt și arogant ce e drept .... ) .. are dreptate să vă ia la pulă pe toate topicele ! Distrușilor !

Boss, fă o dorință, hai cu mine un picuț !!!!!!

Public, să trăiești !!!!!!!!!!!! 

Diferența între tine și acei câțiva, gen tupeu ... preafermecatul b.u.g și **spam editat**itatea tătară sclav babai gen ... este că băeții', în nebunia lor, au un aport aici ! Sunt ceea ce sunt, nu se prefac, nu joacă la 5 capete .. sunt ei !!! Sunt ai noștri ! Pula mea, reduși, dar au habar cumva ce vorbesc ! În felul lor ! Nu merită atenția mea, eu sunt mult prea figurant, mult prea a la @ragno style, dar cu siguranță merită atenția ta !!!!! Și a altora !!!! Că nu vorbesc din amintiri ... în general ! 

Dar să vii aici și să te apuci de @talibanu .. care a dat la curve un @primacasă cel puțin .. nu că e stupid, e "batai de jeo" !!!!

Deci, CURAJ, dacă ai pizdă, ai ocazia să petreci 25 de minute cu un cetățean interesat de piața curvelor cinstite din Constanța.

Dacă ești cu pulă, mă dau jos dintr-un Reno' albastru, din toate considerentele sper să zici mai mult decât "Hey .. Saluuuttt" !

Gionule, davai ! 

Postat

Mă acest .. cu toată dragostea .. am și băut un pic !

Eu, Gabriel, îți bag pula în suflet ! Dar nu așa cum sună, ci până în sufletu' tău de nimic !

Mă căcat ... te roagă fratele tău, dacă nu ești vreo pizdă cu chef de publictiate, dă un mesaj, lasă ceva scris, când și unde am putea schimba câteva păreri tete''a''tete !! În franceză morții ei și ai tăi, deopotrivă !

Dragul meu, eu deși sunt un nimeni aici, cunosc ici și colo ! Și aș dori .. NEAPĂRAT, Public, să te cunosc și pe tine ! Uite, drept dovadă de sinceritare, fiind la Larisssa, am refuzat să îl cunosc pe Obi personal, din cauza unor prejudecăți să le spunem, din partea mea, și am stat la o distanță de un perete ! Poate confirma, sunt sigur că își amintește !... și cumva mi-a părut rău, suntem amândoi oameni cu cap, maturi gen  .. dar soarta !!!!! .. și cu el era de bine gen ...    :)))))

.... dar cu toată sinceritatea .. pe tine TE doresc !!!! John pardaf 68 morții tăi .. te rog eu frumos, Gabriel sau NeaFane, cum vrei tu, 40 de secunde de întrevedere ! Plătesc eu deranjul, Doamne Ajută !!!!! !!!!!!!!!!

@NeaVânatoru, dacă este cine cred eu .. (că nici nu am întrebat, sunt și arogant ce e drept .... ) .. are dreptate să vă ia la pulă pe toate topicele ! Distrușilor !

Boss, fă o dorință, hai cu mine un picuț !!!!!!

Public, să trăiești !!!!!!!!!!!! 

Diferența între tine și acei câțiva, gen tupeu ... preafermecatul b.u.g și **spam editat**itatea tătară sclav babai gen ... este că băeții', în nebunia lor, au un aport aici ! Sunt ceea ce sunt, nu se prefac, nu joacă la 5 capete .. sunt ei !!! Sunt ai noștri ! Pula mea, reduși, dar au habar cumva ce vorbesc ! În felul lor ! Nu merită atenția mea, eu sunt mult prea figurant, mult prea a la @ragno style, dar cu siguranță merită atenția ta !!!!! Și a altora !!!! Că nu vorbesc din amintiri ... în general ! 

Dar să vii aici și să te apuci de @talibanu .. care a dat la curve un @primacasă cel puțin .. nu că e stupid, e "batai de jeo" !!!!

Deci, CURAJ, dacă ai pizdă, ai ocazia să petreci 25 de minute cu un cetățean interesat de piața curvelor cinstite din Constanța.

Dacă ești cu pulă, mă dau jos dintr-un Reno' albastru, din toate considerentele sper să zici mai mult decât "Hey .. Saluuuttt" !

Gionule, davai ! 

o sa-mi sugi toata pula de la cotor in sus smardoiule din tastatura vezi sa nu te violez bulangiule nu stiu cu cine mortii ma-tii crezi tu ca vorbesti dar in orasul asta te fut in orice loc doresti tu dar ce faci tu aici e invitatie la mandat adica la 16 (stii tu ce e ala) tu esti un sarac pe cand eu in acest oras sunt vizibil ma cunoaste lumea, tu in 40 de secunde cu mine te pun sa lingi asfaltul pe blvd tomis ! de ce te inhami tu la niste invitatii de smardoiala daca nu stii cu cine stai de vorba bai reclamantule, iti place tie asa sa ameninti lumea online ?? iti place sa fi rau din tastatura?

Postat

hai vino cu reno tau albastru hai ca iti acord 40 de sec smardoiule smecherule ciocanarule sunt si eu in oras exact la Byblos!

Vizitator
Postat

Băiat ... duminică, mâine adică, interval 10.45-13,00 .. ne poți oferi o locație unde am putea discuta oferta ta !? :)

Firește, dacă nu crezi că poți onora "cafeaua" .. ai acces la mesagerie acum, suntem interesați oricum de disponibilitatea ta ! :) 

Postat

Băiat ... duminică, mâine adică, interval 10.45-13,00 .. ne poți oferi o locație unde am putea discuta oferta ta !? :)

Firește, dacă nu crezi că poți onora "cafeaua" .. ai acces la mesagerie acum, suntem interesați oricum de disponibilitatea ta ! :)

esti o pizda 

Postat

bulangiule eu n-am oferte cu tine tu mai amenintat daca cumva te loveste cineva prin orasul asta sa retii ca tu ai cautat-o!

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Eu zic ca sa degenerat mult pe aici ... poate prea mult , mesaje private nu se pot da ? ðŸ¤¨â˜˜ï¸ As aprecia mult dacă va evitați reciproc va enervați aman2 degeaba sau aman3-4 care ați contribuit la aceasta cearta , dacă sunteți cu capul pe umeri renunțați , nu aveți niciunu nimic de câștigat decât sa va faceți nervi aiurea ! Seara buna !

• Like 2
Vizitator
Postat

Copile .. sunt o pizdă !

Te rog frumos să îmi spui mâine, interval 10.45-13,00 .. unde aș putea să îți cunosc bărbăția ! Mă repet .. TE ROG FRUMOS, EU, NEAFANE de pe Nimfo !!!

Caz contrar, ar fi de bun simț să te retragi în umbra unui alt username, unde să NU urmărești personal revenge ! Că ... never know .. :) 

Gen .. reputația mea contra reputația ta ! :)

Gioni .. la henta esta mui loca !!!

:)))))))

Postat

Copile .. sunt o pizdă !

Te rog frumos să îmi spui mâine, interval 10.45-13,00 .. unde aș putea să îți cunosc bărbăția ! Mă repet .. TE ROG FRUMOS, EU, NEAFANE de pe Nimfo !!!

Caz contrar, ar fi de bun simț să te retragi în umbra unui alt username, unde să NU urmărești personal revenge ! Că ... never know .. :)

Gen .. reputația mea contra reputația ta ! :)

Gioni .. la henta esta mui loca !!!

:)))))))

de ce maine cand eu iti zic acum unde sunt!

Postat

bai tu te vezi ce penibil esti cu maine de la ora aia la ora aia?? ba lasa ba saniutza ca o ieie razna alcoolistule, ia zi iti bati familia??

la munca mergi , job ai?

Postat

Eu zic ca sa degenerat mult pe aici ... poate prea mult , mesaje private nu se pot da ? ☘ As aprecia mult dacă va evitați reciproc va enervați aman2 degeaba sau aman3-4 care ați contribuit la aceasta cearta , dacă sunteți cu capul pe umeri renunțați , nu aveți niciunu nimic de câștigat decât sa va faceți nervi aiurea ! Seara buna !

sa revenim la recenzii!

Vizitator
Postat

sa revenim la recenzii!

Domnișoară // aveți mesaj !

Cafea, nu sugeți nimic ! :)))))))))

Q.E.D.

Postat

Domnișoară // aveți mesaj !

Cafea, nu sugeți nimic ! :)))))))))

Q.E.D.

bai nu ma ameninta atat iti zic tu esti un batran parlit care bea jumatati de masura pe la baruri de cartier. nu te da smardoi ca nu esti!

Postat

Copile .. sunt o pizdă !

ce ratat

Vizitator
Postat

Domnișoară. sau copile ..

M-ai blocat, nu îți pot trimite mesaj ! 

Este penibil, firește ! :)

Dorești mâine în acel interval să interacționăm cumva ?!

Eu am familie, nu pot pleca să educ oameni la această oră fără să dau explicații !!

Mai ai o variantă, și anume să o iei de la capăt. Undercover ! :) Succes !

Postat

Eu am familie, nu pot pleca să educ oameni la această oră fără să dau explicații !!

toti avem familii ma dar unii dintre noi mai ies cand vor pula noastra din casa ca nu suntem sclavi!

Postat

auzi la el pisat are de dat explicatii daca iese la ora asta din casa dar el se apuca sa ameninte lumea pe net. nu te vezi ma cat de prost esti? nici nu stiu de ce ma injosesc injurand o sluga ca tine pai bai saracule tu mai bine gandeste-te cum sa-ti platesti intretinerea si nu mai ameninta "copii" pe net sa nu cumva sa dai cu botu` de bordura mascariciule!

Postat

Stie doar sa ameninte si sa jigneasca, deaia am decis ca nu am cu cine sa imi bat capul si te sfatuiesc sa faci si tu la fel :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...