Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 Haoleu, pai inca nu m-ai cunoscut pe mine eu strig dupa tine si daca nu raspunzi te trag si de maneca )) https://www.youtube.com/watch?v=cBwue_xR5fQ
valentinoily Reputație: 84 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Octombrie 2, 2015 Topicul asta o sa fie sigur ca al meu , si nici nu aveti voi idee ce bine ne faceti . Stiti cum suna telefonu si ni se umple gentuta ?! )) Noi o sugem , ne futem si dupa mergem pe strada ca niste doamne , ne plimbam prin moll si cheltuim banutii vostri . Asa ca sa fim noi curve in pat si pe strada sa defilam . Eu pun pariu ca 99% din voi daca ne vad pe strada nu isi dau seama cu ce ne ocupam . Iar daca e o rusine asa mare sa fi curva de ce apelati la noi ? Poate se ia Topicul asta o sa fie sigur ca al meu , si nici nu aveti voi idee ce bine ne faceti . Stiti cum suna telefonu si ni se umple gentuta ?! )) Noi o sugem , ne futem si dupa mergem pe strada ca niste doamne , ne plimbam prin moll si cheltuim banutii vostri . Asa ca sa fim noi curve in pat si pe strada sa defilam . Eu pun pariu ca 99% din voi daca ne vad pe strada nu isi dau seama cu ce ne ocupam . Iar daca e o rusine asa mare sa fi curva de ce apelati la noi ? Poate se iaAsta e nesimtita peste masura! ) Adica, carevasazica, voi toti ,prostilor , care mergeti la dansa si o platiti pentru sex, asta sunteti...niste prosti ! ) Hai sictir cucoana! Kilometrii de p.la pe care i ai bagat in tine nu-i transforma decat chinezii in autostrazi! Iar acum vii si tot tu esti cu gura mare!
eshade Reputație: 256 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Octombrie 3, 2015 :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp :clapp bine le zici colaga , cat adevar ! Simt ca se infiripa ceva inre voi doua......
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 daca suntem niste scursuri ale societetii dece veniti la noi si ne dati o gramada de baniTrebuie sa mai aruncam si noi din cand in cand gunoiul. Nu-ti bate capatana sa intelegi... "doamna". 1 1
constantean Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3, 2015 Mda nu imi place sa intru in discutii si deja e foarte dezvoltata discutia asta, eu doar scriu recenzia.Am fost pentru a doua oara la Bianca sperand ca va fi diferit si pot sa spun ca am plecat multumit, am mers cunoscand conditiile oarecum impuse de ea gen fara capra si restu deci stiam cam ce ofera si doream ca ea sa se implice mai mult sa nu mai fie grabita sau asa distanta ceva gfe sa ofere si pot sa zic ca am primit cam ce imi doream.In timpul actului se juca cu sanii aia ai ei naturali si asta pot sa zic ca a fost o ceva interesant placut.Mie imi place mult cum arata ea, igiena ei si lucururile astea conteaza pentru mine, acuma ca a fost putin mai maleabila si s-a implicat a fost mult mai placuta experienta.
biankaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Octombrie 3, 2015 Mda nu imi place sa intru in discutii si deja e foarte dezvoltata discutia asta, eu doar scriu recenzia.Am fost pentru a doua oara la Bianca sperand ca va fi diferit si pot sa spun ca am plecat multumit, am mers cunoscand conditiile oarecum impuse de ea gen fara capra si restu deci stiam cam ce ofera si doream ca ea sa se implice mai mult sa nu mai fie grabita sau asa distanta ceva gfe sa ofere si pot sa zic ca am primit cam ce imi doream.In timpul actului se juca cu sanii aia ai ei naturali si asta pot sa zic ca a fost o ceva interesant placut.Mie imi place mult cum arata ea, igiena ei si lucururile astea conteaza pentru mine, acuma ca a fost putin mai maleabila si s-a implicat a fost mult mai placuta experienta.multumesc frumos , te astept si a 3 ora
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2015 Postat Octombrie 6, 2015 Salve la toata lumea!Cred ca reclama negativa si exagerata pana la urma atrage,in detrimentul fetelor despre care nu se stie nimic Am zis!
dsb Reputație: 19 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 6, 2015 Salve la toata lumea!Cred ca reclama negativa si exagerata pana la urma atrage,in detrimentul fetelor despre care nu se stie nimic Am zis! Ai si tu dreptate. Fratilor , nu trebuie sa jigniti fetele , si nici ele pe voi. Este o afacere din care toata lumea are de castigat. Sa ajungeti sa va jigniti pe aici ... trist. Consideri ca nu iti place de fata , nu te duci , si invers ... ea nu te primeste . Sincer , nici mie nu imi place atitudinea Biancai , si nu voi merge la ea (mie imi place sa pune fetele "capra") , dar nu o consider 'scursura' sau alt fel ... isi castiga un ban , reletiv, usor. Spor la futut , si mai putina frustrare (scrisa pe aici)
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 6, 2015 Postat Octombrie 6, 2015 De acord DSB, daca stau sa ma gandesc pe cate produse am dat bani degeaba as intra la nebuni.Este doar o problema de optiune si atata tot,desi recunosc ca le-as face o oferta Biancai si Roxanei pentru un trio,sunt sigur ca am iesi sinceri la final cum/care a fost ok.Si nu in ultimul rand, sper sa inteleaga toate fetele ca banii nostri sunt reali si nediscutabili! AM zis!
roxana2 Reputație: 565 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Doar deplasari Oras:Doar deplasari Postat Octombrie 6, 2015 De acord DSB, daca stau sa ma gandesc pe cate produse am dat bani degeaba as intra la nebuni.Este doar o problema de optiune si atata tot,desi recunosc ca le-as face o oferta Biancai si Roxanei pentru un trio,sunt sigur ca am iesi sinceri la final cum/care a fost ok.Si nu in ultimul rand, sper sa inteleaga toate fetele ca banii nostri sunt reali si nediscutabili! AM zis!Sa imi faci mie o oferta ...hmm te-ar ajunge destul de mult . Nu am reduceri in program , iar banii facuti de noi nu sunt chiar atat de usor facuti .
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Roxana,hai sa nu ne facem griji de banii altora totusi... 1 1
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 multumesc frumos , te astept si a 3 ora
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 hei buna bianka cum te gasesc ca vrea un cioban sa te mulga putin??
eshade Reputație: 256 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:haihui Oras:haihui Postat Octombrie 8, 2015 hei buna bianka cum te gasesc ca vrea un cioban sa te mulga putin?? E ca si cum ai face-o capra de muls,dar nu sta capra...
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2015 fata e gen "o sansa ai in viata " sa stea capra , dar si daca o prinzi asa trebuie sa nu ii mai dai drumu )))
biankaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Octombrie 8, 2015 hei buna bianka cum te gasesc ca vrea un cioban sa te mulga putin??hey buna imi pare rau pt tine si pt cioban nu sunt disponibila !
biankaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Octombrie 8, 2015 E ca si cum ai face-o capra de muls,dar nu sta capra...se putea sa nu te bagi tu ? ))
biankaaa Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Telefon: kwdbqowbqpndqw Oras:arad Postat Octombrie 8, 2015 fata e gen "o sansa ai in viata " sa stea capra , dar si daca o prinzi asa trebuie sa nu ii mai dai drumu )))mai rar asa ceva bby
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 pisi dar tu esti in poze ? nu cred adevarata bianka e pe publi24 si are alt nr sau oare esti tu?
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 Bianka este cine vrea ea sa fie!
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 ok si tu ce vrei boss?
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 esti prea divin sa te poti certa cu mine!
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 pai cum sa ma cert cu tine ? ti-as insulta behăitu ...
bahrain Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 mda,ne faceam griji ca fetele sunt de mahala....
cevadivin Reputație: -2 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 bianka unde te pot gasi pt o vizita? te pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum