Sari la conținut

radiatii antene

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Locuiesc la et 4 si deasupra mea este amplasata o antena de la o firma de televiziune,telefonie si internet.as dori pareri pro si contra.multumesc

Stai linistita, oameni care lucreaza in radiodifuziune sau in televiziune n-au patit nimic si e vorba de puteri de sute de kilowati cu mult mai mult decat puterea unei antene de telefonie mobila, radiatia antenei se face in plan orizontal pentru un castig maxim al antenei, mai mult nu are rost sa-ti explic ca nu pricepi.

Link spre comentariu
  • Oras:braila

Multumesc foarte mult pentru raspuns,dle ,oricum m-ati mai linistit.chiar daca imi explicati mai multe,sa stiti ca le inteleg,am totusi aceasta capacitate.daca doriri sa explicati,eu zic ca ar fi bine totusi

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

"Locuiesc la et 4 si deasupra mea este amplasata o antena de la o firma de televiziune,telefonie si internet.as dori pareri pro si contra.multumesc"

Firmele de telefonie mobila profita de naivitatea si de necunoasterea oamenilor reusind sa-i convinga, deseori, de faptul ca antenele GSM nu afecteaza

Afecteaza , si puterile nu sunt neglijabile. Singurul lucru imbucurator este ca efectul este in timp mai indelungat pentru ca se lucreaza pana in 2.4 GHZ. Daca te ajuta cu ceva  iti pot spune ca barbatii sunt cei mai afectati la spectrul radio si comm.

Uite un articol pe intelesul tuturor http://camp-electromagnetic.infarom.ro/efecte.html si aici o termograma ca sa-ti dai seama.

http://sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/22/poluare_electromagnetica.gif

Link spre comentariu
Vizitator stau de sase
Reputație: 0

Te-ai pus repede best answer :))))))

@doamnax, mergi la primarie si cere audienta la primar. Cand te intreaba ăsta ceva sa taci din gura, uita-te la el cum se uita Banica Jr. la public si apoi, fara avertisment, scuipa-l. Da-l dracului si apoi tavaleste-te pe jos. Iti garantez ca iti elibereaza pe loc certificat dă nebună. Cu certificatul asta de nebuna te sui pe bloc+ o drujba si iti faci dreptate. Jos cu cancerul!

Link spre comentariu

Te-ai pus repede best answer :))))))

@doamnax, mergi la primarie si cere audienta la primar. Cand te intreaba ăsta ceva sa taci din gura, uita-te la el cum se uita Banica Jr. la public si apoi, fara avertisment, scuipa-l. Da-l dracului si apoi tavaleste-te pe jos. Iti garantez ca iti elibereaza pe loc certificat dă nebună. Cu certificatul asta de nebuna te sui pe bloc+ o drujba si iti faci dreptate. Jos cu cancerul!

sunt o gramada de nedreptati pe lumea asta.ar trebui sa stau numai in procese.m-am mai luptat eu cu sistemul si am pierdut,pentru ca am fost singura,dar nici ei nu au castigat nimic.
  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...