Sari la conținut

nou in alba iulia

ionut2x

Postări Recomandate

Postat

da @maryoos de ea e vorba nu pot da copy paste al adresa aici, apropo se poate da pm? lasami nr tau sa vbim msi

Salut am fost eu doamna in cauza undeva la 33-34 ani dupa parereea mea de etnie, fara dintii din fata:)), ca si aspect la corp acceptabil plinuta sani frumosi burtica, presteaza in ampoi 3 visavis de pensiunea MA intr un apartament cu 2 camera, face oral+normal+anal la pretul de 80 lei finalizarea, vedeti ca mai are o colega tot de etnie dar arata mult mai bine, aceleasi tarife sincer eu as recomanda pe colega

Cu mai multe detalii va stau la dispozitie daca aveti intrebari

Postat

da, am sunat la amandoua  au anuntul pe publi(yna_mia cealalta) si locatia similara de aici mi-am dat seama ca se poate negocia la 150 ora , ai luat o ora sau numa o finalizare?

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pt alte fete decat ceea din topic deschideti topic nou, sau in cazul de fata postati pe cel deja existyent, altfel creati aici o varza mare, nu o sa se inteleaga despe cine se vb

Postat

a fost cineva la aceasta doamna ?

Salut am fost eu doamna in cauza undeva la 33-34 ani dupa parereea mea de etnie, fara dintii din fata:)), ca si aspect la corp acceptabil plinuta sani frumosi burtica, presteaza in ampoi 3 visavis de pensiunea MA intr un apartament cu 2 camera, face oral+normal+anal la pretul de 80 lei finalizarea, vedeti ca mai are o colega tot de etnie dar arata mult mai bine, aceleasi tarife sincer eu as recomanda pe colega

Cu mai multe detalii va stau la dispozitie daca aveti intrebari

da, am sunat la amandoua  au anuntul pe publi(yna_mia cealalta) si locatia similara de aici mi-am dat seama ca se poate negocia la 150 ora , ai luat o ora sau numa o finalizare?

Cinva posteaza si un numar de telefon? Linkurile au expirat, pe topic nu ati postat.. deci topicul a devenit inutil.. invatati odata sa faceti topicul intreg cand postati anunt nou!!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...