alexxx101 Reputație: -664 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 Aha!Am fost eu primul! In Bucuresti...Am sunat-o pe Eva....Pai ca car ca mar ca una ca alta... 3 zile ma odihnesc...Ok... Si eu ce fac... Aștepți zice ea.Pe cuvantu' tău?Am o colega zicea ea... Noua?Nou nouță!Buna?Buuuna....Sigur?Siiiiiigur..Vrea?Vrea...Ok. Hai ca vin.Si ajung in locație.Colega> buuuuna.Cam de 8,5-9... Inca buni cunosc.Oral... 7-8 dar cred ca am fost io de vina. Vom reveni PTR clarificări.Normal 7 eu, 9 ea. Un cur superb.GFE 9Igiena 9.Halat... Nu am întrebat. Am lăsat 100Concluzie. : merita. Poate fac un meci la dublu / simplu. Cu voleu:) nu am vazut varianta asta pe meniu si mai era un coleg care zicea ceva de 220....nici asta nu e pe meniu... deci?
donaventura Reputație: 46 Postat Octombrie 30, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 30, 2015 Sa-i uram la cat mai multa muie! Cred ca asa se ureaza in domeniu. Asta e a doua pe seara asta... Frate, ma chinui si eu sa plec la curve si nu pot de ras...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum