ldoc111 Reputație: -72 Postat Februarie 16, 2018 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Postat Februarie 16, 2018 Dar cu deea nu ai incecart sa iei legatura?eu iam lasat niste mesaje pe whatsup dar nu raspunde
andreicezargalaxy Reputație: 2 Postat Februarie 16, 2018 Postat Februarie 16, 2018 Ce rost are? Presupun ca posta pe aici daca venea
ldoc111 Reputație: -72 Postat Februarie 16, 2018 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Postat Februarie 16, 2018 Poate reuseam so convinge mai multa lumeNam mai futut si eu de juma de anAm deschis un nou topic in bucuresti poate vine cineva pe aici
mihai427 Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2018 Postat Februarie 17, 2018 Aproape am convins-o pe claudia sa vina in Alexandria. idoc111 putem vorbi undeva in privat?
ldoc111 Reputație: -72 Postat Februarie 18, 2018 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Postat Februarie 18, 2018 De ce sa vb in privat?
marian1960 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 flori din turnu magurele 0768997317 este mai maturadaca nu scoti numarul de telefon de pe sait o sa ne vedem la judecataoricum nu scapi asta e numarul meu iar cine la pus aici la pus la misto pentru asta ai sa mucesti pentru mine toata viata asculta ce iti spun
marian1960 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 daca nu scoti numarul de telefon de pe sait o sa ne vedem la judecataoricum nu scapi asta e numarul meu iar cine la pus aici la pus la misto pentru asta ai sa mucesti pentru mine toata viata asculta ce iti spunORICUM O SA AI DEAFACE CU MINE SI NU VEI SCAPA NICI IN MORMANT DE FAMILIA SI COPII MEI, ASCULTYA CE ITI SPUN ASTEPT RASPUNS DE LA POLITIE APOI VEI FI INVITAT LA PROCURATURA SI ASA NE VOM CUNOASTE
marian1960 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2018 Postat Februarie 28, 2018 flori din turnu magurele 076xxxxxx este mai maturaFANELUSE O SA VINA TIMPUL SA NE CUNOSTEM CAND POLITIA O SA TE GASESESCA APOI NE INTILNIM DIN NOU LA PROCURATURA SI TOT RESTUL VIETI NE VOM CAUTA UNUL PE CELALAT,
Administrator pisicuts Reputație: 114487 Postat Februarie 28, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 28, 2018 FANELUSE O SA VINA TIMPUL SA NE CUNOSTEM CAND POLITIA O SA TE GASESESCA APOI NE INTILNIM DIN NOU LA PROCURATURA SI TOT RESTUL VIETI NE VOM CAUTA UNUL PE CELALAT, de ce te-ai enervat asa tare??
ldoc111 Reputație: -72 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Postat Februarie 28, 2018 Eu cred ca minte pentru ca mai demult chiar raspundea o doamna la telefonSau nustiu cine o fi fostEu nam sunat niciodata dar cunosc pe cineva care a sunatAsa ca domnu marian nu trebuie sa va suparati pentru ca politia nu are ce sai faca lui fanelus poate sa zica ca a postat gresit nr sau poate chiar asa a fost
marian1960 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Eu cred ca minte pentru ca mai demult chiar raspundea o doamna la telefonSau nustiu cine o fi fostEu nam sunat niciodata dar cunosc pe cineva care a sunatAsa ca domnu marian nu trebuie sa va suparati pentru ca politia nu are ce sai faca lui fanelus poate sa zica ca a postat gresit nr sau poate chiar asa a fostcum ai voie sa pui orice numar pe sait fara sa fii verificat?.poti sa fii deranjat zi si noapte fara sa nu raspunda nimeni?administrator cineva va raspunde voi merge pana in panzele albe
marian1960 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 de ce te-ai enervat asa tare??dmn adimistrator eu nu am nici in cluin nici in maneca cu acest anunt, cum e posibil sa dati voi sa posteze un numar de telefon sa fiu deranjat zii si noapte la telefon cu numere private?\va rog luati masuri ca nu ma voi opri aici,sotia mea a gost oprita pe strada, are 50 de ani si i-au spus de astava rog faceti ceva cu numarul meu
marian1960 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 Eu cred ca minte pentru ca mai demult chiar raspundea o doamna la telefonSau nustiu cine o fi fostEu nam sunat niciodata dar cunosc pe cineva care a sunatAsa ca domnu marian nu trebuie sa va suparati pentru ca politia nu are ce sai faca lui fanelus poate sa zica ca a postat gresit nr sau poate chiar asa a fostsertios???? sa vedem daca o sa se rezole? chiar daca ajung si o sa ajug la SRI, asa poti pune telefonul la oricine indiferent ca procuror s-au comandantul politiei, pentru o vorba gresita s-au platit multi bani , sa vedem daca pentru o rusine s-au dertanj asa mare se va face ceva?
marian1960 Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Postat Martie 1, 2018 de ce te-ai enervat asa tare??de ce nu-mi sterge-ti numarul s-au blocati utilizatorul care sa folosit de numarul meu? am citit regulamentul puteti bloca s-au sterge pe cine doriti , va rog rezolvati situatia am priomit 12 telefoane azi si totul l-am pus pe inregistrae , chiar crede-ti ca nu se poate rezolva nimic?
Administrator pisicuts Reputație: 114487 Postat Martie 1, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2018 de ce nu-mi sterge-ti numarul s-au blocati utilizatorul care sa folosit de numarul meu? am citit regulamentul puteti bloca s-au sterge pe cine doriti , va rog rezolvati situatia am priomit 12 telefoane azi si totul l-am pus pe inregistrae , chiar crede-ti ca nu se poate rezolva nimic? daca te uiti mai sus o sa observi ca numarul a fost sters:wave
ldoc111 Reputație: -72 Postat Martie 1, 2018 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Postat Martie 1, 2018 Prietenul meu mia zis ca a sunat la nr ala si a vorbit cu o doamna si chiar sa intalnit cu eaPe magurele sa intalnit cu eaEu cred ca domnu acesta a aflat ce facea sotia lui
ldoc111 Reputație: -72 Postat Martie 4, 2018 Oras:Turnu Măgurele Oras:Turnu Măgurele Postat Martie 4, 2018 Am vizitat o fata cristina din putineiuPe un pachet de tigari face de toateDar nu ma lasat sa postez nr aici
andreicezargalaxy Reputație: 2 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Idoc111Imi poti da numarul ei pe mail?[email protected]Sa ai o zi buna
andreicezargalaxy Reputație: 2 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Macar tu sa imparti si cu noi, daca altii nu
gata_de_actiune Reputație: 1905 Postat Martie 5, 2018 Oras:Everywhere Disponibila Oras:Everywhere Disponibila Postat Martie 5, 2018 Andrei dar esti cam fript :)
andreicezargalaxy Reputație: 2 Postat Martie 9, 2018 Postat Martie 9, 2018 IDOC111!Nu imparti si cu noi? Ti-am lasat mailul meu
Postări Recomandate