moshion Reputație: 786 Postat August 14, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat August 14, 2015 Salutare, chiar daca nu am mai fost activ in ultima vreme pe aici ...am zis ca fata asta merita recenzata.Iau numarul de pe net..de pe anuntuldeiasi.ro , stabilesc o intalnire fara probleme, zice sa vin in doi baieti visavis de Citadin, pana sa ajung la ea imi da mesaj sa iau prezervative ca ea nu are..ajung la ea...o garsoniera intr-un bloc relativ ferit de ochii lumii..locatia e saracacioasa..dotata doar cu un pat de pe vremea bunicii...si..un catel dragut pe care proprietara nu a vrut sa-l inchida in baie/bucatarie pe perioada actiunii...ca drept resplata am primit si limbi pe picioare ) Ok, fata e mica,f mica...are probabil 1,60 si f f slaba...gen 45 de kg max, lipsita de sani..si urmele de sani de pe ea tot lasate sunt (a zis ca are copil) ...pozele alea cu fundul care le afiseaza pe net o avantajeaza enorm...ea fiind doar o tigancusa mica ,slaba si needucata..Ok, achit pt o ora pt ca asa am vb cu ea la telefon..si am zis sa n-o dau cotita sperand ca prestatia va fi cat de cat ok..si din pacate m-am inselat.La oral o baga in gura max 1 cm si asta odata la 15 secunde...in rest sta si se uita la ea...asteptand sa te plictisesti...mai vorbeste la telefon cu fiecare ocazie cand un futacios o baga in seama..asta si cand vorba vine o suge si cand sta la futut... si cam asta e tot ce pot sa zic despre prestatia fetei la microfon.. ok zic, poate e mai bine la normal...o invit deasupra...sa faca si ea ceva efort daca tot a luat banii...de unde...figurile clasice ca-i mare...ca o doare burta...ca-i obosita ca n-a dormit...etc... Vazand ca treaba-i clara si ca teapa mi-am luat-o...zic sa se opreasca...o intorc...dau ca surdu-n tobe...si gata-i treaba..era clar ca-mi pierd vremea asa ca o las balta cu al doilea numar. Note:Locatie: 3 - garsoniera batraneasca, baia INFECTA ...era un prezervativ aruncat in buda si cateva servetele folosite pe langa...pe jos, plus cainele care te linge pe picioare si-ti rontaie papucii..Aspect: 5 - slaba si pitica, no boobs...Igiena: 5 - chiar daca nu am simtit mirosuri nu pot da mai mult deoarece e clar cat e de curata cand mi-a relatat ca apa la dus nu merge de ceva vreme..si pt o femeie e greu sa se spele la chiuveta..Oral : 1 - asta insemnad lipsaNormal: 2 - nu dau 1 pt ca are ce trebuie intre picioare, atat, ca ea nu vrea sa te futa si nici nu sta la futut fara sa comentezeGFE : 0 - e genul de povestitoare ...ca ea a fost si-a facut si a supt multa pula in ITALEA Concluzii? trageti voi... ah...80 nr/120 h Acum sa va vad pe voi cocalari cu internet...sariti ca-s peste si ca-i fac antireclama ca sa-mi creasca mie venitu`... 11
Vizitator palosugros Reputație: 0 Postat August 15, 2015 Postat August 15, 2015 pf, era deschis deja topicul despre fata asta ... poate pot fi unite.
moshion Reputație: 786 Postat August 17, 2015 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat August 17, 2015 pf, era deschis deja topicul despre fata asta ... poate pot fi unite.da, asa e..nu stiu de ce nu am gasit la search pe forum dar a stiut google sa-mi zica.. se pot uni. (scuze pt eroare) Apropo, e amuzant ca in celalat topic un confrate zice ca e alba la ten... si altul chiar lauda prestatia ei... 1
pasha_man Reputație: 451 Postat Noiembrie 8, 2016 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Noiembrie 8, 2016 https://nimfomane.com/forum/topic/49127-0752990679/?hl=0752990679de unit threadurile
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum