Sari la conținut

Aysen in zona decebal

Postări Recomandate

Postat

are nr de tel 0765117660

O bruneta cu forme bestiale ,fratilor este inalta are peste 1.80 chiar daca ea spune ca are doar atat ,are cam 75 dekg deci ai pe ce pune mana bine de tot

atentie.... nu discuta la normal..il face protejat si numai protejat

daca nu esti curat la oral nici nu discuta iti pune guma .. daca esti curat suge maduva din tine

ce sa mai zic ... sfatul meu este sa puneti mana pe tel.

sa dus dracu spaga mea aproape zilnic... numai la ea.

• Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ceva poze? Se pare ca ai futut si gratis. Si la o cautare pe Google apare un anunt din Calarasi care zice asa:

Telefon: 0765.117.660 / Email: cuplu.cautcuplu
Ne dorim compania unui cuplu (sau a unei a treia persoane) care sa fie relaxat si fara
angoase pe care sa nu le poata exprima. 2. Placerea am vrea sa nu fie doar sexuala, ci
sa se materializeze si intr- o stare de spirit boema, rafinata, bon vivre, joyeux, intr-
un cuvant altceva . Agreem persoanele care arata placut, nu fotomodele, nu frumuseti
standard. Despre igiena - inutil sa mai vorbim

Esti cumva :fish12  ei?
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Locul  acestui topic nu e aici

• Oras:In inima femeilor
Postat

Astazi de dimineata pe la 8.30 am sunat-o pe turcoaica AYSEN sa-mi fac o programare la ea.Mi-a raspuns relativ repede.I-am cerut detalii despre servicii si locatie.M-am programat pentru ora 10 , cat despre locatie sta vis-a-vis de zepter, blocul cu BCR scara cu ; ADELA, doamna matura, 33 de ani, te astept intr-o locatie curata, ofer igiena si discretie, masaj relaxant cu uleiuri speciale, contacteaza-ma pentru mai multe detalii, zona Unirii, 0737.620.665 la care am fost de 'x ' ori,asa ca mi-a fost usor.Tipa este inalta 1,80 real intrucat atat masor si eu si nu este mai inalta decat mine.La corp arata bine,un plic plinuta dar nu deranjant.Chiar m-ia placut ai pe ce sa pui mana pentru cei avizi de asa ceva.Am intrat si m-am asezat pe unu din cele doua fotolii si ne-am conversat cam 10 min fara sa fie deranjata de lucrul asta.Cum era si normal platit prosopul 50 ron pentru o finalizare (eu platesc serviciul inainte fara sa mi se ceara ) si am inceput sa ma dezbrac nevrand sa abuzez de timpul ei.Dupa ce m-am dezbracat am luat-o in brate din spate ,am sarutat-o pe gat si am inceput sa o dezbrac si pe ea care a inceput sa se frece cu fesele de ala mic care a inceput sa creasca,sa creasca,sa creasca,i se infipsese intre picioare si daca nu terminam mai repede cu dezbracatul ei s-ar fi transformat in cric si riscam sa o dau cu capul de tavan de atata crescut.Asa ca bine ca am terminat cu dezbracatul si am trecut in pat la orizontala eu peste ea pupand si molfolind tatele alea mari si bestiale.DUPA cateva min de harjoneala m-am dat jos din pom lasand fata sa-si faca datoria fata de neadormitu' .Ei bine! fata stie ce face si face bine daca nu ceream preze as fi terminat si nu pentru asta venisem.Fratiorilor eu sunt mai batranel asa ca o fac clasic dar va zic eu ca am dat in ea in dusmanie mai ales ca si ea facea acelasi lucru.Am terminat amandoi o data si nu-mi venea sa ma dau jos din corcodus.Dupa 30 de secunda am coborat iar ea foarte atenta mi-a scos caciulita si m-a sters cu un servetel umed invitandu-ma la baie ca sa ma primenesc mergand ea prima intrucat eu dupa cum vi-am spus sunt mai batran si ma misc mai greu.Daca nu stiti cum este sa fii batran va zic eu; te urci pe femeie si cand te trezesti a doua zi dimineata transpirat te gandesti daca; am futut-o pe asta sau am transpirat de caldura din casa. Una peste alta ? locatie curata 9  oral 9 normal 9 atitudine 10 va recomand sa incercati si daca nu este cum spun eu luati-ma la injuraturi .Daca nu aveti cricul tare renuntati .Hai spor la futut

• Like 3
  • Minus 3
  • Oras:La femei
  • Oras:La femei
Postat

are nr de tel 0765117660

O bruneta cu forme bestiale ,fratilor este inalta are peste 1.80 chiar daca ea spune ca are doar atat ,are cam 75 dekg deci ai pe ce pune mana bine de tot

atentie.... nu discuta la normal..il face protejat si numai protejat

daca nu esti curat la oral nici nu discuta iti pune guma .. daca esti curat suge maduva din tine

ce sa mai zic ... sfatul meu este sa puneti mana pe tel.

sa dus dracu spaga mea aproape zilnic... numai la ea.

Spaga,cat e spaga???

Postat

Astazi am luat o mare teapa in Racari asa ca am luat-o pe Vitan si m-am prezentat la Aysen sa ma descarc.Am mai recenzat-o asa ca nu am s-o mai fac.Am dat in ea in nestire M-am descarcat de balast m-am imbracat si am plecat linistit.

• Like 1
  • Minus 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...