Sari la conținut

Masaj la 50 ron

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Da a spus ca sunt doua fete ! Pnm. Nu e mult 50 o ora DAAARR nici sa stau ca mortu pe masa de masaj :)))))) o mana pe cur pe tate cevaa ...daca sex nu face...un handjob :))! Parca vad ...ma pune pe masa si o ora masaj de relaxare si ....pla o ia sughitu :))))) o sa merg odata de curiozitate !

iti acopera mataranga cu un prosop,sigur face...dar pe termen lung...sa se convinga ea de niste chestii si se da pe brazda

Postat

Aseara cand am vazut mesajul cu nr ei...am vb cu ea pe whatsapp...defspt i.am zis buna ce faci? Mai e valabil anuntul? As Vrea un masaj te rog....cateva detalii? :))))))) a sarit ca din foc ;)) vai asta e ora sa vorbim? Daca vrei masaj ma deranjezi la ora asta ? N.am mai zis nmc ! CRED ca era cu pularaul ei :))))) si nesimtutul de mn a deranjat balerina cu talent :))

dupa o faza ca asta mi-a dat block! sa o fut!

• Oras:Bucuresti
Postat

iti acopera mataranga cu un prosop,sigur face...dar pe termen lung...sa se convinga ea de niste chestii si se da pe brazda

Dupa 4 5. 20 de sedinte :))! Normal ,e draguta cu clientii fideli! Atat! Tu de cate ori ai fost? Tipa faca pui mana pe cur sani ?

• Minus 3
Postat

Dupa 4 5. 20 de sedinte :))! Normal ,e draguta cu clientii fideli! Atat! Tu de cate ori ai fost? Tipa faca pui mana pe cur sani ?

zice ca te da afara,e tafnoasa...dar o face sigur daca o lasi in ale ei dupa cateva sedinte...trebuie s-o faca,nu e dupa ea

Postat

Daaa? O fii gelos rau pularaul ei :))))))

:))) Ii e frica ca-i spermam gagica pe fese

Postat

zice ca te da afara,e tafnoasa...dar o face sigur daca o lasi in ale ei dupa cateva sedinte...trebuie s-o faca,nu e dupa ea

Clar ! Nu refuza baietii dotati :))! Pun pariu ca pe viitor schimba meniul! .......ma da afara :))? Plm nu are nevoie de bani ?:)) daca ii da pe toti afara ce papa ?:)) cine stie ce venituri o avea cu videochatul :)))

• Minus 3
Postat

Clar ! Nu refuza baietii dotati :))! Pun pariu ca pe viitor schimba meniul! .......ma da afara :))? Plm nu are nevoie de bani ? :)) daca ii da pe toti afara ce papa ? :)) cine stie ce venituri o avea cu videochatul :)))

Daca esti finut si ii dai de inteles peste ceva timp cum sta treaba se da pe brazda,pana vede cu cine are de-aface...poate a avut parte de multi tarani la viata ei,se vede ca e versata dupa cum vorbeste...i-am dat unei tipe care face masaj erotic un sms prin care ii spuneam ca am 18 ani...ea avea vreo 45 asa...te lasa sa o mangai sa-i iei sanii in gura..si a zis ca ma accepta daca vin cu buletinul...ce m-a excitat milfa cand mi-a zis

Postat

Daca esti finut si ii dai de inteles peste ceva timp cum sta treaba se da pe brazda,pana vede cu cine are de-aface...poate a avut parte de multi tarani la viata ei,se vede ca e versata dupa cum vorbeste...i-am dat unei tipe care face masaj erotic un sms prin care ii spuneam ca am 18 ani...ea avea vreo 45 asa...te lasa sa o mangai sa-i iei sanii in gura..si a zis ca ma accepta daca vin cu buletinul...ce m-a excitat milfa cand mi-a zis

Ai dreptate cu Patricia! Mdaa milfa ramane MILF :xle adoooor :) ! Mai tii legatura cu milfa?

• Minus 3
Postat

Ai dreptate cu Patricia! Mdaa milfa ramane MILF :xle adoooor :) ! Mai tii legatura cu milfa?

da...de fiecare data cand ii dau mesaj crede ca sunt altcineva :)) probabil nu mi-a trecut nr in memorie

Postat

Poti sa imi dai si mie numarul milfei? Sau are un anunt ceva?

Postat

Nu e ea mare frumusete dar e permisiva si poti sa-i sugi sanii aia mari pana dai in diabet

Postat

Multumesc,unde are anunt? Ai fost la ea ?

da,cauta la masaj erotic-masaj low budget 50 de lei
Postat

Am vazuto ...e asa si asa...pe un site cere 100 lei pe altul 50:))!

cu 50 face doar masaj imbracata

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...