Sari la conținut

nesimtirea curvelor vs prostia curvarilor

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Cati pasi nu am facut eu in urma privirilor ce eu le credeam de bun augur..si ce pule peste bot mi-am luat in maj cazurilor

Postat

Natia noastra nu e facuta pt asa ceva . Am fost educati sa ne lasam cucerite pentru orice ... kkt

si ce urat ca o gagica mai timida nu face un mic pas doar din cauza gandului ca ,,el e cocosul,eu trebuie sa ia initiativa"
Postat

Detectează unde e portofelu' și cât "potențial" are... Ultima generație e dotată cu niște scanere ultraperformante.

si cand ne-om ridica noi...sa vezi distractie
Postat

si ce urat ca o gagica mai timida nu face un mic pas doar din cauza gandului ca ,,el e cocosul,eu trebuie sa ia initiativa"

Educatia :(

ani la rand, am admirat cate un baiat/barbat pe strada... ohoo ... si cat mi-as fi dorit sa faca doar un gest :D...erau vremuri cand baieti chiar faceau primul pas :D

Postat

ani la rand, am admirat cate un baiat/barbat pe strada... ohoo ... si cat mi-as fi dorit sa faca doar un gest :D...erau vremuri cand baieti chiar faceau primul pas :D

tu fiind in asteptare cu privirea in asfalt?
  • Oras:arad
Postat

Cati pasi nu am facut eu in urma privirilor ce eu le credeam de bun augur..si ce pule peste bot mi-am luat in maj cazurilor

Depinde cat esti de fermecator. Eu de exemplu totdeauna am succes pacat ca atunci cand ajung in faza de sex... ma trezesc 

Postat

Depinde cat esti de fermecator. Eu de exemplu totdeauna am succes pacat ca atunci cand ajung in faza de sex... ma trezesc

adica nu iti dau pasarica intr un final?
Postat

privirile erau aruncate pe furis ;)) in asa fel sa nu se observe :D... dar te duci tu la ea, vei avea succes , promit :D

pai ideea e sa vada boul ca il placi...stii ce lipseste? Putina indrazneala!!!
  • Like 1
Postat

adica nu iti dau pasarica intr un final?

Din moment ce este doar un vis. Mai visez si cu pasarici. dar mai rar, De ex cu canari sau papagali viu colorati

Postat

privirile erau aruncate pe furis ;)) in asa fel sa nu se observe :D... dar te duci tu la ea, vei avea succes , promit :D

Da voua va plac sau v-au placu pe vremea aceea barbatii mai hotarati ! Interesant ca multor barbati le plac femeile cu initiativa mai ales in sex.

Postat

Din moment ce este doar un vis. Mai visez si cu pasarici. dar mai rar, De ex cu canari sau papagali viu colorati

cum,cum? Doar in vis te futeai cu ele?nu prea pricep
Postat

Da e cam tarziu...

aaa...e tarziu sa te mai intorci in perioada adolescentei si sa futi? Sau e tarziu sa futi in prezent :)))
Postat

aaa...e tarziu sa te mai intorci in perioada adolescentei si sa futi? Sau e tarziu sa futi in prezent :)))

Ambele sunt valabile. Cand te lauzi spui ca ai futut 80 de femei din o suta cand colo adevarul e ca te-ai fi bucurat daca era macar una...

Postat

Ambele sunt valabile. Cand te lauzi spui ca ai futut 80 de femei din o suta cand colo adevarul e ca te-ai fi bucurat daca era macar una...

dc man? Esti bolnav?
Postat

dc man? Esti bolnav?

Nu de loc. Sunt Ok doar ca trebuie sa rezist ca n-o pot vedea 2 sapt pe pers care mi-e draga. si e al naibii de greu.

Postat

Postat

si chiar daca are face el primu pas ati spune ca nu are ce fute

Nu este adevarat... trebuie sa iei in calcul motivul pentru care o abordezi ... Oare de ce ai incerca sa abordezi o fata ? (e o intrebare retorica) Trebuie sa incerci sa te faci placut prin abordare, una agresiva este clar ca iti vei primi geanta in cap .... si atunci te gandesti "oare ce avea tanti in geanta? caramizi?"

Sa stii ca fetele gandesc mult, probabil mult prea mult decat va doriti voi initial :D

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Oare de ce ai incerca sa abordezi o fata ? (e o intrebare retorica) 

Sa stii ca fetele gandesc mult, probabil mult prea mult decat va doriti voi initial :D

eu am raspuns pentru orice. cum ar spune Bobonete: "Pentru pizda, doamna! Pentru pizda!"

Gandesc mult si prost. Pula e intrata demult, pana isi dau seama. =)))))))))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...