euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Cati pasi nu am facut eu in urma privirilor ce eu le credeam de bun augur..si ce pule peste bot mi-am luat in maj cazurilor
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Natia noastra nu e facuta pt asa ceva . Am fost educati sa ne lasam cucerite pentru orice ... kkt si ce urat ca o gagica mai timida nu face un mic pas doar din cauza gandului ca ,,el e cocosul,eu trebuie sa ia initiativa"
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 El *
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Detectează unde e portofelu' și cât "potențial" are... Ultima generație e dotată cu niște scanere ultraperformante. si cand ne-om ridica noi...sa vezi distractie
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 17, 2015 si ce urat ca o gagica mai timida nu face un mic pas doar din cauza gandului ca ,,el e cocosul,eu trebuie sa ia initiativa"Educatia ani la rand, am admirat cate un baiat/barbat pe strada... ohoo ... si cat mi-as fi dorit sa faca doar un gest ...erau vremuri cand baieti chiar faceau primul pas
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Educatia ani la rand, am admirat cate un baiat/barbat pe strada... ohoo ... si cat mi-as fi dorit sa faca doar un gest ...erau vremuri cand baieti chiar faceau primul pas tu fiind in asteptare cu privirea in asfalt?
costel85 Reputație: 287 Postat August 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2015 Cati pasi nu am facut eu in urma privirilor ce eu le credeam de bun augur..si ce pule peste bot mi-am luat in maj cazurilorDepinde cat esti de fermecator. Eu de exemplu totdeauna am succes pacat ca atunci cand ajung in faza de sex... ma trezesc
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Depinde cat esti de fermecator. Eu de exemplu totdeauna am succes pacat ca atunci cand ajung in faza de sex... ma trezescadica nu iti dau pasarica intr un final?
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 17, 2015 tu fiind in asteptare cu privirea in asfalt?privirile erau aruncate pe furis ) in asa fel sa nu se observe ... dar te duci tu la ea, vei avea succes , promit
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 privirile erau aruncate pe furis ) in asa fel sa nu se observe ... dar te duci tu la ea, vei avea succes , promit pai ideea e sa vada boul ca il placi...stii ce lipseste? Putina indrazneala!!! 1
costel85 Reputație: 287 Postat August 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2015 adica nu iti dau pasarica intr un final?Din moment ce este doar un vis. Mai visez si cu pasarici. dar mai rar, De ex cu canari sau papagali viu colorati
costel85 Reputație: 287 Postat August 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2015 privirile erau aruncate pe furis ) in asa fel sa nu se observe ... dar te duci tu la ea, vei avea succes , promit Da voua va plac sau v-au placu pe vremea aceea barbatii mai hotarati ! Interesant ca multor barbati le plac femeile cu initiativa mai ales in sex.
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Din moment ce este doar un vis. Mai visez si cu pasarici. dar mai rar, De ex cu canari sau papagali viu colorati cum,cum? Doar in vis te futeai cu ele?nu prea pricep
costel85 Reputație: 287 Postat August 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2015 cum,cum? Doar in vis te futeai cu ele?nu prea pricepDa e cam tarziu...
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Da e cam tarziu...aaa...e tarziu sa te mai intorci in perioada adolescentei si sa futi? Sau e tarziu sa futi in prezent ))
costel85 Reputație: 287 Postat August 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2015 aaa...e tarziu sa te mai intorci in perioada adolescentei si sa futi? Sau e tarziu sa futi in prezent ))Ambele sunt valabile. Cand te lauzi spui ca ai futut 80 de femei din o suta cand colo adevarul e ca te-ai fi bucurat daca era macar una...
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Ambele sunt valabile. Cand te lauzi spui ca ai futut 80 de femei din o suta cand colo adevarul e ca te-ai fi bucurat daca era macar una...dc man? Esti bolnav?
anonna Reputație: 1930 Postat August 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 17, 2015 Da voua va plac sau v-au placu pe vremea aceea barbatii mai hotarati ! Interesant ca multor barbati le plac femeile cu initiativa mai ales in sex. ...
costel85 Reputație: 287 Postat August 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat August 17, 2015 dc man? Esti bolnav?Nu de loc. Sunt Ok doar ca trebuie sa rezist ca n-o pot vedea 2 sapt pe pers care mi-e draga. si e al naibii de greu.
euirinel Reputație: 76 Postat August 17, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 17, 2015 Aaa...si o iubesti..lasa ca e mai bn asa 1
heaven and hell Reputație: 68 Postat August 19, 2015 Oras:between heaven and hell Oras:between heaven and hell Autor Postat August 19, 2015 anonna,numai flirta,spune oamenilor ca ai probleme,floci si boli. 1
tripoli Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Educatia ani la rand, am admirat cate un baiat/barbat pe strada... ohoo ... si cat mi-as fi dorit sa faca doar un gest ...erau vremuri cand baieti chiar faceau primul pas
tripoli Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 si chiar daca are face el primu pas ati spune ca nu are ce fute
anonna Reputație: 1930 Postat August 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 19, 2015 si chiar daca are face el primu pas ati spune ca nu are ce fute Nu este adevarat... trebuie sa iei in calcul motivul pentru care o abordezi ... Oare de ce ai incerca sa abordezi o fata ? (e o intrebare retorica) Trebuie sa incerci sa te faci placut prin abordare, una agresiva este clar ca iti vei primi geanta in cap .... si atunci te gandesti "oare ce avea tanti in geanta? caramizi?" Sa stii ca fetele gandesc mult, probabil mult prea mult decat va doriti voi initial
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Oare de ce ai incerca sa abordezi o fata ? (e o intrebare retorica) Sa stii ca fetele gandesc mult, probabil mult prea mult decat va doriti voi initial eu am raspuns pentru orice. cum ar spune Bobonete: "Pentru pizda, doamna! Pentru pizda!" Gandesc mult si prost. Pula e intrata demult, pana isi dau seama. )))))))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum