ttedy Reputație: 265 Postat Decembrie 19, 2011 Oras:iasi Oras:iasi Postat Decembrie 19, 2011 locatia -tatarasi in spate la fluxul alimentar - sunt 2 tinere frumoase deosebite una cristina ten alb ochi albastri par lung aduce cu angelina , cealalta cosmina ten masliniu fara a fi gipsy frumoasa par lung ochi caprui.preturi 160ron - masaj erotic ,200 ron - oral nepr.cu finalizare orala.300 amandoua cu cu fin orala . am incercat-o doar pe cristina se misca binisor dar lipsa de experienta se vede si se simte . sex nu se poate am intrebat. daca va duceti nu uitati sa finalizati in timp util ca ora e de 50 de minute iar cand expira timpul fata primeste un tel si tre sa pleci asa ca ai grija sa nu pleci cu coaiele umflate.(asta-i din propria experienta).oralul bunisor cand finalizezi se cam stramba , ma rog incepatoare ,la masaj se freaca destul de bine ...per ansamblu oral 7 , se merita dar pretul destul de marisor pentru ce stiu fetele... 1
pelecaci Reputație: 19 Postat Ianuarie 1, 2012 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2012 primeste un telefon de la peste? cred ca ar fi mai ok sa ceara 320 de lei dar sa faca treaba pana la capat..
seby87 Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2012 Postat Ianuarie 20, 2012 Intr-adevar sexul normal este exclus oricat ai insista.Dar fetele sunt cele mai selecte , eu le am incercat pe amandoua , Cosmina e experta , Cristina o ajunge din urma , cele mai frumoase amintiri.bye
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2012 Postat Ianuarie 20, 2012 seby87, daca nu completezi, voi considera ca este reclama si te voi bana. Cand am timp voi posta si eu review-ul meu... pelecaci, iti dau un warn scris pentru offtopic, data viitoare se lasa cu pauza...
florin7813 Reputație: 22 Postat Februarie 15, 2012 Oras:iasi Oras:iasi Postat Februarie 15, 2012 Bifat, locatie intr-un bloc cam nasol (vechi, batranesc) in Tatarasi, confirm tarifele sunt cele enuntate mai sus, am luat la 200 RON "thailandez-ul" adica sex oral cu finalizare orala. In locatie o domnisoara era un fel de "receptionera" m-a prezentat unei fete (doar una era prezenta, colega urma sa apara in cateva ore). Achitat la receptionera si la treaba. Cam intuneric, ca la salon rosu peste tot - doar ca era un apartament vechi saracul si nu prea mergea atmosfera, ma rog. Fata era ok, nu as zice deosebit de frumoasa dar nici urata - average, as zice 20 ani, parul impletit, sanii medii foarte placuti, nu s-a dezbracat de tot, toata treaba e doar topless. Niste crema intansa intr-un minut a fost masajul (dar nu pentru masaj venisem atunci), dupa care a inceput munca la cel de jos. Oral foarte placut, cu DT, cu atentie in jur, te priveste in ochi destul de mult, asta e excitant si placut. Finalizat oral, ce mi-a placut a fost ca a continuat 1-2 minute dupa ce am terminat - foarte placut si asta - insa nu a inghitit. Ca o chestie negativa dupa ceva timp de oral a dat sa se grabeasca sa ma termine - nu a fost o problema ca rezist la oral destul de bine si a fost chiar interesant cum nu intelegea de ce la viteza aia nu e gata .In final locatie foarte proasta nota 4, nota 8 aspect fizic, nota 8 prestatie. As mai reveni doar intr-o locatie mai ok pentru respectiva domnisoara - nu am retinut nici un nume, ignor detaliu asta cu numele. Receptionera avea un decolteu foarte atragator, am intrebat dar nu presteaza, ma bagam la un dublu 1
Vizitator jimmy_res Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2012 Postat Februarie 15, 2012 Bifat' date=' locatie intr-un bloc cam nasol (vechi, batranesc) in Tatarasi, confirm tarifele sunt cele enuntate mai sus, am luat la 200 RON "thailandez-ul" adica sex oral cu finalizare orala. In locatie o domnisoara era un fel de "receptionera" m-a prezentat unei fete (doar una era prezenta, colega urma sa apara in cateva ore). Achitat la receptionera si la treaba. Cam intuneric, ca la salon rosu peste tot - doar ca era un apartament vechi saracul si nu prea mergea atmosfera, ma rog. Fata era ok, nu as zice deosebit de frumoasa dar nici urata - average, as zice 20 ani, parul impletit, sanii medii foarte placuti, nu s-a dezbracat de tot, toata treaba e doar topless. Niste crema intansa intr-un minut a fost masajul (dar nu pentru masaj venisem atunci), dupa care a inceput munca la cel de jos. Oral foarte placut, cu DT, cu atentie in jur, te priveste in ochi destul de mult, asta e excitant si placut. Finalizat oral, ce mi-a placut a fost ca a continuat 1-2 minute dupa ce am terminat - foarte placut si asta - insa nu a inghitit. Ca o chestie negativa dupa ceva timp de oral a dat sa se grabeasca sa ma termine - nu a fost o problema ca rezist la oral destul de bine si a fost chiar interesant cum nu intelegea de ce la viteza aia nu e gata .In final locatie foarte proasta nota 4, nota 8 aspect fizic, nota 8 prestatie. As mai reveni doar intr-o locatie mai ok pentru respectiva domnisoara - nu am retinut nici un nume, ignor detaliu asta cu numele. Receptionera avea un decolteu foarte atragator, am intrebat dar nu presteaza, ma bagam la un dublu [/quote']Pana la urma e 200 ron finalizarea sau ora(50min),ca la scoala?
tecsux Reputație: 13 Postat Aprilie 19, 2012 Postat Aprilie 19, 2012 Presteaza si la jumatate de ora, numai masaj si oral, la 100. Cred ca am prins-o in pana de bani. Spun am prins-o, pentru ca nu era decat una, cea cu ochii albastrii. Cealata a luat banii si s-a evaporat.Tipa e dragutica si la fata si la corp, dar din pacate nu se fute. Nu raspund mereu la telefon. Apartamentul e vechi, cu mobila de te simti ca la bunici, dar e curatel. Am fost de doua ori seara si lasa o lumina slaba aprinsa.Merita incercat. 1
ioana88 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 10, 2013 Au venit domnisoare noi , cele vechi nu mai sunt .impresia este una gresita , va invitam pentru a va rasfata si a va indeplini fanteziile erotice
briliantul Reputație: 677 Postat Februarie 10, 2013 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Februarie 10, 2013 Buna Ioana88 niste poze se poate sa vedem si noi ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum