Sari la conținut

masaj erotic 0740998140

ttedy

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

locatia -tatarasi in spate la fluxul alimentar - sunt 2 tinere frumoase deosebite una cristina ten alb ochi albastri par lung aduce cu angelina , cealalta cosmina ten masliniu fara a fi gipsy frumoasa par lung ochi caprui.preturi 160ron - masaj erotic ,200 ron - oral nepr.cu finalizare orala.300 amandoua cu cu fin orala . am incercat-o doar pe cristina se misca binisor dar lipsa de experienta se vede si se simte . sex nu se poate am intrebat. daca va duceti nu uitati sa finalizati in timp util ca ora e de 50 de minute iar cand expira timpul fata primeste un tel si tre sa pleci asa ca ai grija sa nu pleci cu coaiele umflate.(asta-i din propria experienta).oralul bunisor cand finalizezi se cam stramba , ma rog incepatoare ,la masaj se freaca destul de bine ...per ansamblu oral 7 , se merita dar pretul destul de marisor pentru ce stiu fetele...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

primeste un telefon de la peste? cred ca ar fi mai ok sa ceara 320 de lei dar sa faca treaba pana la capat..

Postat

Intr-adevar sexul normal este exclus oricat ai insista.Dar fetele sunt cele mai selecte , eu le am incercat pe amandoua , Cosmina e experta , Cristina o ajunge din urma , cele mai frumoase amintiri.bye

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0
Postat

seby87, daca nu completezi, voi considera ca este reclama si te voi bana. Cand am timp voi posta si eu review-ul meu... pelecaci, iti dau un warn scris pentru offtopic, data viitoare se lasa cu pauza...

Postat

Bifat, locatie intr-un bloc cam nasol (vechi, batranesc) in Tatarasi, confirm tarifele sunt cele enuntate mai sus, am luat la 200 RON "thailandez-ul" adica sex oral cu finalizare orala. In locatie o domnisoara era un fel de "receptionera" m-a prezentat unei fete (doar una era prezenta, colega urma sa apara in cateva ore). Achitat la receptionera si la treaba. Cam intuneric, ca la salon rosu peste tot - doar ca era un apartament vechi saracul si nu prea mergea atmosfera, ma rog. Fata era ok, nu as zice deosebit de frumoasa dar nici urata - average, as zice 20 ani, parul impletit, sanii medii foarte placuti, nu s-a dezbracat de tot, toata treaba e doar topless. Niste crema intansa intr-un minut a fost masajul (dar nu pentru masaj venisem atunci), dupa care a inceput munca la cel de jos. Oral foarte placut, cu DT, cu atentie in jur, te priveste in ochi destul de mult, asta e excitant si placut. Finalizat oral, ce mi-a placut a fost ca a continuat 1-2 minute dupa ce am terminat - foarte placut si asta - insa nu a inghitit. Ca o chestie negativa dupa ceva timp de oral a dat sa se grabeasca sa ma termine - nu a fost o problema ca rezist la oral destul de bine si a fost chiar interesant cum nu intelegea de ce la viteza aia nu e gata :rolleyes:.In final locatie foarte proasta nota 4, nota 8 aspect fizic, nota 8 prestatie. As mai reveni doar intr-o locatie mai ok pentru respectiva domnisoara - nu am retinut nici un nume, ignor detaliu asta cu numele. Receptionera avea un decolteu foarte atragator, am intrebat dar nu presteaza, ma bagam la un dublu :)

• Like 1
Vizitator jimmy_res
Reputație: 0
Postat
Bifat' date=' locatie intr-un bloc cam nasol (vechi, batranesc) in Tatarasi, confirm tarifele sunt cele enuntate mai sus, am luat la 200 RON "thailandez-ul" adica sex oral cu finalizare orala. In locatie o domnisoara era un fel de "receptionera" m-a prezentat unei fete (doar una era prezenta, colega urma sa apara in cateva ore). Achitat la receptionera si la treaba. Cam intuneric, ca la salon rosu peste tot - doar ca era un apartament vechi saracul si nu prea mergea atmosfera, ma rog. Fata era ok, nu as zice deosebit de frumoasa dar nici urata - average, as zice 20 ani, parul impletit, sanii medii foarte placuti, nu s-a dezbracat de tot, toata treaba e doar topless. Niste crema intansa intr-un minut a fost masajul (dar nu pentru masaj venisem atunci), dupa care a inceput munca la cel de jos. Oral foarte placut, cu DT, cu atentie in jur, te priveste in ochi destul de mult, asta e excitant si placut. Finalizat oral, ce mi-a placut a fost ca a continuat 1-2 minute dupa ce am terminat - foarte placut si asta - insa nu a inghitit. Ca o chestie negativa dupa ceva timp de oral a dat sa se grabeasca sa ma termine - nu a fost o problema ca rezist la oral destul de bine si a fost chiar interesant cum nu intelegea de ce la viteza aia nu e gata :).In final locatie foarte proasta nota 4, nota 8 aspect fizic, nota 8 prestatie. As mai reveni doar intr-o locatie mai ok pentru respectiva domnisoara - nu am retinut nici un nume, ignor detaliu asta cu numele. Receptionera avea un decolteu foarte atragator, am intrebat dar nu presteaza, ma bagam la un dublu :)[/quote']Pana la urma e 200 ron finalizarea sau ora(50min),ca la scoala?
Postat

Presteaza si la jumatate de ora, numai masaj si oral, la 100. Cred ca am prins-o in pana de bani. Spun am prins-o, pentru ca nu era decat una, cea cu ochii albastrii. Cealata a luat banii si s-a evaporat.

Tipa e dragutica si la fata si la corp, dar din pacate nu se fute. Nu raspund mereu la telefon. Apartamentul e vechi, cu mobila de te simti ca la bunici, dar e curatel. Am fost de doua ori seara si lasa o lumina slaba aprinsa.

Merita incercat.

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Au venit domnisoare noi , cele vechi nu mai sunt .impresia este una gresita , va invitam pentru a va rasfata si a va indeplini fanteziile erotice

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...