Sari la conținut

pedeapsa pentru viol

Postări Recomandate

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Păi mai mult nu cred că rezistă săracu' Dalai Lama...

E posibil sa reziste, aerul curat din Hymalaia , nu tu navetă, nu tu condică dă semnat, nu tu recenzii, nu tu banări, conturi multiple, căutat emoticoane, nu tu E-uri, UE-uri și alte catastrofe. S-ar putea sa o mai ducă

Vizitator crazy lara
Reputație: 0
Postat

Prima problema nu este care sa fie pedeapsa violatorilor ci sa se aplice legea, care exista deja si sustinerea victimelor. Categoric, astia trebuie pedepsiti aspru, dar sunt prea putine cazuri in care victima are curajul sa reclame cele intamplate. Dintr-un motiv stupid: gura lumii! Pentru ca, de cele mai multe ori, tot ele sunt numite vinovate si atunci le e rusine. De aceea sunt astia atat de smecheri...cred, ca oricum fata nu o sa-i reclame. Femeile trebuiesc incurajate, ca sa anunte autoritatile, daca trec prin asa ceva. Pe urma, autoritatile sa aplice legea, asa cum e ea. Tot e mai bine, decat sa fie lasati sa-si traiasca viata in continuare, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. 

Dar, cel mai bine este, ca femeile sa invete sa se apere in caz de asa ceva. Atunci nu ar mai trebui sa treaca prin trauma respectiva si nici sa astepte de la altii sa-i faca dreptate. Ca pana una alta, dreptate sau nu, faptul e consumat, iar ea ramane cu rana in suflet, indiferent de ce li se intampla celor, care i-au provocat aceea rana. Pedeapsa e buna, ca sa-l opreasca pe ala sa mai violeze si data viitoare, dar femeia patita, tot patita ramane. 

• Like 7
  • Oras:bucuresti
Postat

Eu as zice castrare mecanica permanenta si vreo 10 ani la mititica. Oricum asta nu va consola victima. Dar macar va baga frica in violatori. Poate se mai gandesc un pic pana sa o comita.

• Oras:Romania
Postat

castrarea chimica e reversibila, 

Uite ca la tine n-a fost...

Postat

puscarie cativa ani INTENSI apoi castrare chimica , apoi la orice abatere sau tentativa iar puscarie pe viata de preferat, oricum nu sunt buni pentru societate si nu aduc nimic notabil.

Postat

Daca violul este dovedit as spune 10 anifara posibilitatea eliberarii conditionate..iar pt **spam editat**i un minim 15 daca s-a intamplat o singura data..daca ,,a trait" cu copilul de la 20 in sus...si pusi la munca zilnic!!!

Postat

castrarea chimica e de fapt inhibitor de  prod a testosteronului .... reversibila 100%

Ps: nu vb din propria experienta :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

amenda + 6 puncte

Supararea mare cu violatorii din Vaslui,este ca au fost multi si gratis.In Bucuresti,violuri ca astea se intampla in fiecare week-end,cu conditia sa ai masa si sampanie la Le Gaga, Bamboo, etc  :)

• Like 3
Postat

Supararea mare cu violatorii din Vaslui,este ca au fost multi si gratis.In Bucuresti,violuri ca astea se intampla in fiecare week-end,cu conditia sa ai masa si sampanie la Le Gaga, Bamboo, etc :)

Să vezi, numa', ce-ți iei...,

Postat

Daca o nimfomana e violata de catre un tip dragut,depune plangere? Sunt curios

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Supararea mare cu violatorii din Vaslui,este ca au fost multi si gratis.In Bucuresti,violuri ca astea se intampla in fiecare week-end,cu conditia sa ai masa si sampanie la Le Gaga, Bamboo, etc   :)

ai vorbit bine aici, da` n-ai cu cine...

• Like 1
Postat

Eu le-as taia "avutia" si as face in asa fel ca fatuca respectiva sa nu mai trebuiasca sa munceasca toata viata iei...i-as pune pe nenorociti sa munceasca si sa-i plateasca o asa zisa "pensie" lunara.

Postat

Eu le-as taia "avutia" si as face in asa fel ca fatuca respectiva sa nu mai trebuiasca sa munceasca toata viata iei...i-as pune pe nenorociti sa munceasca si sa-i plateasca o asa zisa "pensie" lunara.

si sa pomenesti atunci reclamatii de viol. ar umbla toate in pizda goala prin ferentari... dar te inteleg, iei-u ala si k-ul de la nume spun multe...

• Like 1
Postat

PS: pedeapsa cu puscarie mi se pare prea simpla atata timp cat ei vor manca si trai tot pe " banii nostri" iar chestia cu baietii de la puscarie care ii vor face fetite e prea putin pt iei...la un momendat faptul k sunt "fetitele" cuiva o sa li se para ceva normal...asa cum li s-a parut sa violeze o fata.

Postat

si sa pomenesti atunci reclamatii de viol. ar umbla toate in pizda goala prin ferentari... dar te inteleg, iei-u ala spune multe...

. Esti profesor de limba romana? M-am grabit sa scriu vorbeam despre un caz serios...ma gandesc ca poate ai si tu o mama, o sora, o iubita etc. Si nu cred k ai mai fi asa de chitit pe greseli gramaticale...
Postat

PS: pedeapsa cu puscarie mi se pare prea simpla atata timp cat ei vor manca si trai tot pe " banii nostri" iar chestia cu baietii de la puscarie care ii vor face fetite e prea putin pt iei...la un momendat faptul k sunt "fetitele" cuiva o sa li se para ceva normal...asa cum li s-a parut sa violeze o fata.

Pe banii tăi n-or să trăiască, în nici un caz!

• Like 3

Postat

Pe banii tăi n-or să trăiască, în nici un caz!

mda am uitat ca cele ca mine nu avem masini, case , proprietati etc noi suntem scutite de impozite...offf greu cu voi astia cei "drepti"
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...