Sari la conținut

pedeapsa pentru viol

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

mda am uitat ca cele ca mine nu avem masini, case , proprietati etc noi suntem scutite de impozite...offf greu cu voi astia cei "drepti"

Si mai ales "sfinti", ca Stefan cel Mare. :))

Postat

streangu ii prea simplu  :hug1

asta ar merita :D

In Evul Mediu si nu numai, chiar se practica o tortura similra cu sobolani. Se ia un recipient metalic, o deschis la un capat, precum o galeata, se aseaza cu acest capat pe vinovat si se introduc sobolanii, apoi se  incalzeste recipientul, sobolanii incercand sa scape .....

Postat

Legislatia medievala asupra subiectului, consemnata de hrisoave

“Celui ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.”

• Like 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Legislatia medievala asupra subiectului, consemnata de hrisoave

“Celui ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale muierii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta.”

Asta e chiar de la Stefan cel Mare citire, dupa ce un nefericit i-a futut o concubina! pe bune!

• Oras:B
  • Oras:B
Postat

Cunoscătorii ȘTIE ce zic...pentru ei am vorbit :)

Dupa ce ca,esti pungas, esti si violator? Vai steaua voastră de idioti! Bosorogule, misca-ti ficatul ala plin de alcool si încearcă sa iti păstrezi echilibrul. Te-a futut xoxo alias jilli pizda bleaga? Bou bătrân si golan! Hai, vrei sa mă bagi muuie? Aide steaua ta de terminat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.