monica.nomaci Reputație: 2931 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 19, 2015 Salut,Sunt Ana de la organizația CARUSEL din București (www.carusel.org). Noi sprijinim fetele, băieţii şi tranșii care fac prostituţie pe stradă, în apartament sau videochat de patru ani: le oferim prezervative, îi ajutăm cu consultanță juridică dacă au probleme cu poliţia sau pentru a-şi face acte de identitate etc. În săptămâna 31 august – 4 septembrie 2015, încercăm să organizăm mai multe întâlniri, în fiecare zi, cu persoane care fac prostituţie, de orice fel. Scopul întâlnirilor este de a vă strânge într-un loc ca să discutaţi despre problemele sau nevoile pe care le aveţi şi cum le putem rezolva împreună. Din ce ne-au mai spus fetele şi băieţii cu care lucrăm, ei ar vrea să discute despre relaţia cu poliţia (abuzuri, drepturi, obligaţii), ce înseamnă legalizarea şi dezincriminarea prostituţiei şi cum funcţionează în alte ţări, cum aţi vrea să fie reglementată prostituţia în România şi ce putem să facem pentru asta, boli cu transmitere sexuală (cum pot fi prevenite, simptome etc) şi servicii de sănătate pentru cei care fac prostituţie (cum ar trebui să fie şi ce nevoi aveţi).Puteţi propune orice subiect de discuție, de orice fel, legat de muncă sau viața personală.Întâlnirile vor avea loc în fiecare zi în săptămâna 31august – 4 septembrie, de luni pâna vineri, între orele 16:00 – 21:00, la sediul nostru de pe Str. Brădești, nr. 5 (zona Lizeanu – Obor), Bucureşti.Pentru fiecare participant o să oferim 22 de euro/zi, pentru că v-aţi rupt din timpul vostru şi aţi venit la întâlnire JDacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, ne puteţi scrie pe adresa asta de email sau ne puteţi suna la 0722386701Dacă nu sunteţi din Bucureşti, vă putem asigura transportul, cazarea şi masa în Bucureşti, doar să ne anunţaţi că veniţi. Mersi! Va asteptam! 1 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 19, 2015 Postat August 19, 2015 Si ce este de ras, ca eu nu inteleg. 1 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 19, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 19, 2015 Tu de aia râzi că nu te-ai ras ?
Administrator pisicuts Reputație: 114943 Postat August 19, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 19, 2015 1
cassy Reputație: 16362 Postat August 19, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 19, 2015 Si eu am primit
monica.nomaci Reputație: 2931 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 19, 2015 Razi si tu.Lucrurile niciodata nu sunt asa cum par si nu tot ce zboara se mananca. Citeste cu atentie e-mailul si ai sa vezi ce e de ras. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 prefer sa particip, chiar daca nu ma prostituez. 22euro/zi sunt mai buni decat ajutoru' social de la stat. 1 3
monica.nomaci Reputație: 2931 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 19, 2015 Vrei sa iti fac eu o analiza a textului ca sa razi ?
monica.nomaci Reputație: 2931 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 19, 2015 prefer sa particip, chiar daca nu ma prostituez. 22euro/zi sunt mai buni decat ajutoru' social de stat.Tu esti un scump oricum si nu cred ca ai fata de prostituat )
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Tu esti un scump oricum si nu cred ca ai fata de prostituat )am fata de macho daca ma vezi, te uzi toata
benvolio Reputație: 188 Postat August 19, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 19, 2015 am fata de macho daca ma vezi, te uzi toata Da, și pe mine când mă văd femeile se pisa pe ele de râs. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 Da, și pe mine când mă văd femeile se pisa pe ele de râs.daca esti burtos 1 3
benvolio Reputație: 188 Postat August 19, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 19, 2015 daca esti burtos Și ce e comic la o burtă?
monica.nomaci Reputație: 2931 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 19, 2015 Eu stiu ce e comic la o burta
monica.nomaci Reputație: 2931 Postat August 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 19, 2015 Cu cat e burta mai mare cu atat e cucu mai mic... dar tu esti o fericire pentru femei pt ca in ciuda a ceea ce se spune femeile prefera cucii mici
dolores rld Reputație: -518 Postat August 19, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 19, 2015 =))))
mucalit Reputație: 73 Postat August 19, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 19, 2015 Cu cat e burta mai mare cu atat e cucu mai mic... dar tu esti o fericire pentru femei pt ca in ciuda a ceea ce se spune femeile prefera cucii miciAsta inseamna ca si eu sunt iubit.
tibosee Reputație: 172 Postat August 19, 2015 Oras::) Oras::) Postat August 19, 2015 Cu cat e burta mai mare cu atat e cucu mai mic... dar tu esti o fericire pentru femei pt ca in ciuda a ceea ce se spune femeile prefera cucii mici am zis eu ca-i idolu` la femei 1
benvolio Reputație: 188 Postat August 20, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 20, 2015 daca esti burtos lasa moncher, ca nu burta e cel mai mare defect la un barbat.sunt altele mai rele 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 20, 2015 lasa moncher, ca nu burta e cel mai mare defect la un barbat.sunt altele mai rele Nu trebuie să pui la suflet. Nu toți pot fi frumoși. ))
no_body Reputație: 6681 Postat August 20, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat August 20, 2015 Nu trebuie să pui la suflet. Nu toți pot fi frumoși. ))Aici ai dreptate, suntem din ce in ce mai putini.
benvolio Reputație: 188 Postat August 20, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 20, 2015 Nu trebuie să pui la suflet. Nu toți pot fi frumoși. )) la masculi frumusetea e o povara.ce te faci daca ajungi la bulau?neh.trebuie sa fii mafiot, tine minte, ca stiu ce vorbesc.mafiot, da?m-a-f-i-o-t.repeta!
dolores rld Reputație: -518 Postat August 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 20, 2015 la masculi frumusetea e o povara.ce te faci daca ajungi la bulau?neh.trebuie sa fii mafiot, tine minte, ca stiu ce vorbesc.mafiot, da?m-a-f-i-o-t.repeta!Sunt o specie rară, pe cale de dispariție, tânăr, frumos, deștept, domn, mafiot când e cazul, magnat. "Perfect" se cheamă specia.
benvolio Reputație: 188 Postat August 20, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 20, 2015 Sunt o specie rară, pe cale de dispariție, tânăr, frumos, deștept, domn, mafiot când e cazul, magnat. "Perfect" se cheamă specia. ai baut apa dupa xoxo?sau moet...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum