victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 6, 2015 hmm..... deci a marit scorul..... ceva urme de fish ?
lord2014 Reputație: 190 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2015 A mai venit imediat dupa mine cineva dar nu e treaba mea...Oricum fata si a marit tariful,fata ce sa spus aici.
sugardaddy Reputație: -354 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:. Oras:. Postat Septembrie 6, 2015 A mai venit imediat dupa mine cineva dar nu e treaba mea...Oricum fata si a marit tariful,fata ce sa spus aici.pana la urma ora este 200 ??? 4
lord2014 Reputație: 190 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 6, 2015 Da ora este 200.Eu unul am vrut un numar ,chiar daca eram mai avantajos sa fi stat o ora
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 9, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 9, 2015 any news on her ?
fishubr Reputație: 337 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 12, 2015 Am vorbit cu fata ieri la telefon 150nr 200 ora numa de curiozitate de maine 13-09 revine mogunul pe meleagurile voastre si ma apuc iar sa le testez pe toate
salamior Reputație: 67 Postat Septembrie 12, 2015 Postat Septembrie 12, 2015 cei care au fost la ea pot sa imi confirme daca fata mai are alte tatuaje, pe umar pe sold ?
teribilul Reputație: 458 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 12, 2015 cei care au fost la ea pot sa imi confirme daca fata mai are alte tatuaje, pe umar pe sold ? Am fost eu la ea acum vreo 10 zile (langa Clinica de dializa - aproape de Spitalul Mare).Are tatuaje deasupra sanului si pe picior.Este fata din poze. Face oral fara finalizare orala(doar corporala) si sex normal protejat.
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 12, 2015 Langa spitalul mare nu e nici o clinica de dializa. Sau poate ai futut o bolnava dializata din clinica de dializa a spitalului judetean!
victor24ct Reputație: -359 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 12, 2015 e pe iorga mah de la mircea spre mamaia vreo 100 de m
giani1480 Reputație: 592 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Naboo Oras:Naboo Postat Septembrie 12, 2015 e pe iorga mah de la mircea spre mamaia vreo 100 de mOk asa o fi! Nu stiam decai de cea de pe bdul Mamaia dupa Delfinariu.
salamior Reputație: 67 Postat Septembrie 16, 2015 Postat Septembrie 16, 2015 de 4 zile are telefonul inchis....
salamior Reputație: 67 Postat Septembrie 24, 2015 Postat Septembrie 24, 2015 mai stie cineva ceva despre acesta faptura minunata ?
mikehall Reputație: 115 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 30, 2015 Salutare! Cu scuzele de rigoare ca recenzia mea apare la 3 saptamani dupa minunata ora petrecuta alaturi de Irina, dar am tot amanat ... Am sunat-o in cursul saptamanii, dupa ora 01:00 si mi-a raspuns imediat cu o voce foarte foarte draguta. Am convenit sa vina la mine acasa pentru o ora si in mai putin de 15 minute era la usa mea Trec direct la note Note: Locatia - 10 (doar este apartamentul meu) ) Oral - 9,5 - Mi-a placut foarte mult oralul, mai ales ca pe langa supt a folosit si limba. Pacat ca nu a pus mai mare accent pe zonele adiacente (nici nu am cerut lucrul asta). In cazul meu am avut parte de un CIM de toata frumusetea ; Normal - N/A - Nu am facut normal, ceea ce imi doream eu era cu totul si cu totul altceva. Are o pasarica foarte OK si foarte gustoasa; Anal - N/A (desi am facut anilingus, se gadila). Foarte misto privelistea Corp - Slim, nu este inalta (are 1,60m inaltime), bruneta, tatuajele despre care se vorbesc. Foarte dragut imbracata! Curata, fara mirosuri neplacute. GFE - 10 Mi-a placut atitudinea ei foarte mult, m-a si provocat pentru urmatoarea data sa imi indeplineasca anumite fantezii, am discutat un pic de site, etc. Sa nu uit, mi-a zis de cateva ori ca ce imi doresc, ma poate "ajuta", drept urmare, al doilea numar a fost o fantezie (isi va aduce aminte daca isi va face cont, de persoana ce a stat cu picioarele in sus, lipite de perete ) French kiss mai putin, dar foarte binevenit (stie ea despre ce vorbesc) Cadou - 270 RON (mi-a solicitat 250 RON + 20 RON pentru taxi) Overall: o experienta foarte OK, cu o tipa foarte OK din toate punctele de vedere (cu siguranta intorci capul dupa ea pe strada). P.S. Si mie mi-a zis ca vrea sa isi faca aici cont ... 4
mikehall Reputație: 115 Postat Noiembrie 15, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 15, 2017 Mai știe cineva ceva de domnișoara? :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum