andreeatranssexual Reputație: -373 Postat August 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2015 DISPONIBILA in BUCURESTI! Ai intalnit falsuri, agramati, nimic din ceea ce nu-ti doresti si vrei calitate, seriozitate, discretie, high class services!? In cazul asta daca esti un om educat de calitate, te pot introduce si pe tine in grupul meu de VIZITATORI, oameni care ma viziteaza periodic de aproape 7 ani. NU RASP. LA NUMAR ASCUNS SI SMS! Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?! In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii!SERVICII: activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat,forme rubensiene, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu (Shemale).Nu conversez pe facebook! CONTACT: 0735.369.317 Hi boy's, I am Ts Andreea From Bucharest! I love Beginner's and Gentlemens. For More pictures Search On Facebook My Name : Andreea Dragulescu (Shemale). For An Appointment
cornel111 Reputație: 6 Postat August 28, 2015 Postat August 28, 2015 Esti f f frumoasa. Maine seara esti disponibila?
only-me Reputație: 17117 Postat August 28, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat August 28, 2015 Esti f f frumoasa. Maine seara esti disponibila?Corneleee,esti GAY?...sau ?
hirohito Reputație: 73 Postat Septembrie 12, 2015 Oras:Curaçao Oras:Curaçao Postat Septembrie 12, 2015 Corneleee,esti GAY?...sau ?Dar tu ce cauti pe sectiunea asta? Te.a impins curiozitatea? 😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum