Sari la conținut

DOAMNA MATURA - 0768087346

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Important e sa merite banii. Dar când totul e "fast fuck" ......Nu se poate compara Izabela cu "madam" în speță. E ca și cum s-ar compara Mercedes cu Logan

Cucoana in cauza are 50 de ani. Sa fim corecți, a avut o perioada foarte buna. Ani la rand mi s-a parut cea mai buna din oraș.

• Like 5
Link spre comentariu

gandind asa la rece mergi cu 250 de lei la market si iei o plasuta da mancare , asa lux la asta m.am gandit .

Depinde cum privești situația. Chiar mi se pare lux, având in vedere ca se poate trai si fara. Unul cu 2000 lei pe luna deja devine excentric platind suma asta pentru 10-15 minute de sex. :)

• Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: 0728554873
  • Telefon: 0728554873

La noi mereu depinde cu privesti situatia suntem prea intelegatori ca neam si mereu cautam circumstante atenuante si desfacem firul in 4 😂😂😂 si tu ai dreptate daca luam situatia asa . Pana la urma stii cum este ai bani ti e foame , nu ai ,nu mananci . Legea junglei care exista pe peste tot .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Legea junglei care exista pe peste tot .

Complet gresit. Legea junglei exista doar in jungle. Care au fost distruse, defrisate, rase. In orase, functioneaza cu totul alte legi si care sunt diametral opuse: vezi diferenta intre uniformitatea oribila a oraselor si diversitatea exuberanta a formelor de viata si resurselor din jungla. 

• Like 2
Link spre comentariu

La noi mereu depinde cu privesti situatia suntem prea intelegatori ca neam si mereu cautam circumstante atenuante si desfacem firul in 4 😂😂😂 si tu ai dreptate daca luam situatia asa . Pana la urma stii cum este ai bani ti e foame , nu ai ,nu mananci . Legea junglei care exista pe peste tot .

Ma bucur ca imi dai dreptate. In concluzie, rămâne cum am spus: serviciile sexuale plătite sunt un lux. Iar comparatia cu plasa de mâncare de 200 lei este putin exagerata. Avand in vedere ca nu mananc uzual icre negre si somon fume, suma asta imi ajunge vreo săptămână pentru alimente. :)

• Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Ma bucur ca imi dai dreptate. In concluzie, rămâne cum am spus: serviciile sexuale plătite sunt un lux. Iar comparatia cu plasa de mâncare de 200 lei este putin exagerata. Avand in vedere ca nu mananc uzual icre negre si somon fume, suma asta imi ajunge vreo săptămână pentru alimente. :)

Mananci cam mult :))
  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
  • Oras:Peste tot și nicăieri.

Nu-s puse la misto, singura problemă este ca sunt la fel de recente precum poza mea de pe cartea de identitate de la 14 ani. :)

Adică tu vrei sa spui că pozele alea sunt reale chiar dacă vechi,antice si de demult ale doamnei în cauză ?? Cred că glumești....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...