Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

as vrea sa facem acest topic cu oferte de masculi de inchiriat special pentru doamne. anunturile sa cuprinda date de contact,tarif si galerie de poze obligatoriu http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/tongue.png :P:Psa vedem.........

Postat

ofer masaj de relaxare, body-masaj si erotic doamnelor si domnisoarelor cunoscatoare. sunt maseur calificat si am experienta in domeniu. serviciile mele nu sunt bazate pe sex, tehnicile de masaj care le folosesc sunt deprinse din arta kama sutra si din masajul ayurvedic. discretia si seriozitatea sunt pe primul plan pentru mine. sunt deschis fanteziilor dumneavoastra si va garantez placere si relaxare maxima pe tot parcursul sedintei de masaj. detin locatie proprie dar ma pot deplasa si la domiciliul dumneavostra. pentru mai multe detalii va astept la numarul de telefon 0729198759

Postat

o galerie cu poze ar fii binevenita message guy... sotia mea ar fii incantata.... daca ii faci mai mult decat un masaj iti rup mainile si picioarele si pleci cu picioarele inainte din camera....

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...