Sari la conținut

Anda din floresti 0749899692

Postări Recomandate

Postat

Nu am ce sa mai zic fiecare scrieti ce vreti si ce credeti daca miile de fete sunt plecate in strainatate sa scape de pesti :)) atunci Doamne ajuta sa fie scapate:))

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Daca fetele au sau nu manager cu solzi, este strict problema lor. Din punctul meu de vedere atata timp cat nu il vad si nici nu il miros prin preajma nu am nici o problema.Andutzza faci te rog a actualizare a preturilor si a serviciilor.

Postat

Asta ziceam si eu nustiu ce e asa agitat domnul de mai sus si el crede ca le stie pe toate nici macar nu a fost prin cluburile din tarile invecinate si el are impresia ca de aia pleaca fetele sa scape de pești si doar proastele raman in tara, proastele raman in tara ca nu merg la un club sa lucreze 24 din 24 dormit in reprize si numai zic ca e vorba de parti la patron plus multe altele ,prefer sa stau in tara mea unde e limba mea unde nu trebuie sa stau la progtamul nimaniu ca el este patron si are un club, programul il fac eu si lucrez cand vreau si cat vreau , in fine ..

Postat

Fratilor, urmaresc forumul dar nu prea postez, sorry sunt inginer si exprimarea e cam greoaie, numa privirea inteligenta:)), sorry.Hai sa va povestesc:

ii scriu domnitei acum cateva zile pe whatsapp si nu raspunde dupa care indraznesc sa o sun tot pe whatsapp.Nu raspunde si o intreb politicos daca nu poate vorbi sau nu vra.Initial spune ca nu poate dupa care incepe:cum adica in ce calitate si cum imi permit sa o sun pe wahatsapp.ii raspund ca in calitate de client caci are anunt cu servicii sexuale, adicatelea de curva, dupa care imi spune ca sunt unu de pe nimfomane si ca urmare imi da block, ceeace si face.Prea CURVIA VOASTRA, ca vad ca urmariti forumul , crezi ca o aitudine de asta e pe placul utilizatorilor? cred ca ar fi bine sa iti dam si noi toti block pt totdeauna ca tot sunt posturi libere la ferma de pui. 

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

nu iti bate capu . e proata da-o in plm. :) sunt atatea gagici bune pe cluj. da-o in plm de proasta, hai sa o ignoram ! eu nu am fost si nici nu merg ever la pizda asta! si ea si guvidul care mai posteaza, ambii analfabeti is prosti de put. nu inteleg de ce o belesc pe aici ei( pizda si guvidul) . daca tot nu-i intereseaza 'forumul' de ce mortii mamaii lor de analfabeti o ard pe aici? grea intrebare! pisati-va pe ei. umpleti topicul asta de cacaturi da-i in plm de muisti. din ce scrie pizda asta oricum nu se intelege nimic:)))))))). trage-mi-as pula prin gura ei si prin gura muistului guvid. si imi bag pula si in javra lor:)))))))))). sugi pula andutzo!:))) a   asta faci pentru a trai:))). am uitat. 

P.S. IGNORE! pizda proasta! 

Fratilor, urmaresc forumul dar nu prea postez, sorry sunt inginer si exprimarea e cam greoaie, numa privirea inteligenta:)), sorry.Hai sa va povestesc:

ii scriu domnitei acum cateva zile pe whatsapp si nu raspunde dupa care indraznesc sa o sun tot pe whatsapp.Nu raspunde si o intreb politicos daca nu poate vorbi sau nu vra.Initial spune ca nu poate dupa care incepe:cum adica in ce calitate si cum imi permit sa o sun pe wahatsapp.ii raspund ca in calitate de client caci are anunt cu servicii sexuale, adicatelea de curva, dupa care imi spune ca sunt unu de pe nimfomane si ca urmare imi da block, ceeace si face.Prea CURVIA VOASTRA, ca vad ca urmariti forumul , crezi ca o aitudine de asta e pe placul utilizatorilor? cred ca ar fi bine sa iti dam si noi toti block pt totdeauna ca tot sunt posturi libere la ferma de pui. 

• Administrator
Reputație: 114364
  • Oras:La butoane
Postat

@maximus fara injuraturi, mersi

revenim la recenzii
:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

:) ba motane ai mancat un soarec stricat? ce recenzii? de cand te intereseaza pe tine recenziile? :))) te-ai tampit si tu! 

@maximus fara injuraturi, mersi

revenim la recenzii
:wave

Postat

Maximusm75 suferi de bagare de seama nepotule injuri morile de vand,te crezi destept :)) te iei de un catel prostu lumii cat de idiot sa fii :))

Postat

mars la supt pula tu ca stai degeaba si te baga pestoiu in sedinta. aaa de fapt cred ca pestoiu a postat de data asta. ba muistule nu mai bine te bagi si tu la supt pula pe bani decat sa o arzi ieftin si prost pe aici? plm de analfabet ce esti. ma pula se zice " morile de VANT! :))))))) prostu pulii!:)))

Maximusm75 suferi de bagare de seama nepotule injuri morile de vand,te crezi destept :)) te iei de un catel prostu lumii cat de idiot sa fii :))

• Administrator
Postat

[quote name="pisicuts", ai un whatsapp am inteles ca tu te ocupi cu siteul asta

cu ce te putem ajuta ?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

:)) nu te trage pe cur motane. da-le adresa ta completa! + nr de telefon. :)))) fa si un facetime cu ei:)))))))))))). 

[quote name="pisicuts", ai un whatsapp am inteles ca tu te ocupi cu siteul asta

cu ce te putem ajuta ?

Postat

Sa stergi dacă se poate topicul acesta ,nustiu cine la deschis ,după cum vezi numai specimene :)) sau daca nu sa imi spui daca trebuie sa cummpar ceva de pe site sa pot lua legatura cu tine in privat

Postat

Andruto, Andruto, nu mai bine taceai in plm mea si erai fata de treaba cu cei ce-ti furnizeaza traiul zilnic.Invata si tu CLIENTUL NOSTRU STAPANUL NOSTRU, asta nu au inventat-o forumistii. Acum te dai lovita si vrei sa mangai oo in particular.

Postat

Nu vreau sa mangai nimic in particular doar asa poti lua legatura cu administratorul nu trebuie sa faci o muicica daca doar asa credeti ca se rezolva

Postat

Pisicutz ai facut de tot cacatu’ site-ul asta. Erau fete si recenzii plin pe el. Zilnic apareau cateva. Mark, tanchistul,filler si multi altii, bagau recenzii la greu. De cand parasutele ce iti platesc tie au dreptul sa stearga recenzii ii doare in pix cam pe toti de recenzii. Cate una la cateva zile...

Sa belesti pula la negri pisicutz!

Parere mea!

• Oras:depestetot
  • Oras:depestetot
Postat

Pisicutz ai facut de tot cacatu’ site-ul asta. Erau fete si recenzii plin pe el. Zilnic apareau cateva. Mark, tanchistul,filler si multi altii, bagau recenzii la greu. De cand parasutele ce iti platesc tie au dreptul sa stearga recenzii ii doare in pix cam pe toti de recenzii. Cate una la cateva zile...

Sa belesti pula la negri pisicutz!

Parere mea!

vremuri.....

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...