Sari la conținut

My playlist

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

fai uratule, daca vrei sa futi ceva sigur, ia-l pe fraierul asta

Unul la mana asta e un topic cu o cu totul si cu totul alta conotatie...daca arunci asa un ochi fiecare posteaza aici din melodiile preferate. 

Doi la mana, nu vad care ar fi problema ta... ca am postat o melodie de bun gust care clar nu cred ca se muleaza pe gusturile unuia care se baga in seama ca sa fie bagat?

Trei la mana nu vad care e treaba cu celalalt utilizator? De ce ii bagi in discutii aiurea si pe altii? 

Patru la mana, nu iti place orientarea mea??? Ok, am inteles. Problema insa este ca orientarea mea nu e tratabila (polemica multa si complicata pt tine asa ca las-o balta), dar demonii astia interiori pe care ii ai tu pot fi pusi la loc cu medicamentul potrivit...

Pe viitor invata ca daca nu ai nimic bun de zis mai bine te abtii. 

Imi cer scuze celor care intra pe topicul acesta strict pt scopul in care a fost creat pt ca trebuie sa participati la astfel de discutii. 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da, este prietena mea. Si nu mi se pare nimic amuzant. Doar fiindca nu intelegem anumite lucruri, asta nu inseamna ca trebuie sa fim rai. ;)

• Oras:duc cu sorcova
  • Oras:duc cu sorcova
Postat

Da, este prietena mea. Si nu mi se pare nimic amuzant. Doar fiindca nu intelegem anumite lucruri, asta nu inseamna ca trebuie sa fim rai. ;)

gata bre. nu ma fa sa ma simt vinovat ca am facut ceva obraznic. parca esti mama =))) :*

• Like 1
  • Oras:Romania
Postat

Si de ce e nevoie sa stim playlistul tau aici ?

Sunt topice speciale pt muzica : rock, clasica, etc

Postat

Din acelasi motiv pentru care trebuie sa stim noi ca tu te caci pe tine de frica sa mergi la dentist...boule!

• Like 3
  • Minus 13
Postat

Din acelasi motiv pentru care trebuie sa stim noi ca tu te caci pe tine de frica sa mergi la dentist...boule!

Vaca cu uger artificial

Postat

Acum ca ne-am lamurit cu destinatia acestui topic hai sa ne "simtem" bine :P

• Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...