Sari la conținut

My playlist

Postări Recomandate

• Oras:graveyard
Postat

Tema muzicala a filmului "Pasarea spin", o creatie de exceptie a lui Henry Mancini

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tema muzicala a filmului "Pasarea spin", o creatie de exceptie a lui Henry Mancini

Ma omori...Iubesc acest film, iubesc cartea...a fost prima carte pe care am citit-o in limba engleza cand eram in liceu. Din cauza acestui film am mers sa vizitez Vaticanul. :)

Postat

Ma omori...Iubesc acest film, iubesc cartea...a fost prima carte pe care am citit-o in limba engleza cand eram in liceu. Din cauza acestui film am mers sa vizitez Vaticanul. :)

Ma bucur enorm ca ti-a placut si cartea si filmul (sunt fan Richard Chamberlain).

Idem...................ca ai vizitat Vaticanul. Motivul meu a fost Michelangelo Buonarroti. Am stat la o coada de 1km

Ibidem................ca iti place de Kim Wilde. Fata asta mi-a incantat copilaria. Si acum mor dupa ea. Sper ca nu te superi daca pun mai multe piese cu ea, in lant.

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

Sper ca nu te superi daca pun mai multe piese cu ea, in lant.

se va supara putin doar daca postezi tu singur prea multe piese pe topicul ei. :laugh2

O piesa misterioasa si senzuala in viziunea mea. :)

• Like 1
Postat

Uitasem de Julee Cruise! E clar, trebuie sa invat sa ma controlez, altfel pana maine se face pagina 30, lejereanu'!

• Oras:Here, there and everywhere !
  • Oras:Here, there and everywhere !
Postat
  • Like 4
Postat

Noroc cu ultimul episod din MASH, unde doc Winchester ii intalneste pe muzicienii chinezi, altfel nu stiam de aria asta!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...