Sari la conținut

Mindblowing movies

Postări Recomandate

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

si asta e in lista!!!!

sa moara Gigel de mai iti compun chestii!

• Like 1
  • Oras:worldwide
Postat

si asta e in lista!!!!

sa moara Gigel de mai iti compun chestii!

sa motr daca de acu inainte sa vad un film pe care nu l-am mai vazut iti citesc lista :( o sa ajung sa o recit ca pe o poezie . nu mai fi suparata ca imi vine sa te fut. eu asa stiu sa impac oamenii suparati pe mine  :laugh2  :laugh2

Postat

sa motr daca de acu inainte sa vad un film pe care nu l-am mai vazut iti citesc lista :( o sa ajung sa o recit ca pe o poezie . nu mai fi suparata ca imi vine sa te fut. eu asa stiu sa impac oamenii suparati pe mine  :laugh2  :laugh2

si tu?? omg, we`re soulmates!

treci in beci!

• Like 2
Postat

si tu?? omg, we`re soulmates!

treci in beci!

aoleu toata m-am udat. acuuu sar pe tine :D:D:P

Postat

aoleu toata m-am udat. acuuu sar pe tine :D:D:P

Mai astept mult? :baby2

• Like 2
Postat

iubi Inji pe unde umbli? Ne este dor de tine, ce ai patit, nici poza nu mai ai la avatar, stii ca imi placea maimutica rujata, esti bine? te-ai indragostit de nu mai poftesti pe aici? eu ti tzuc, da si tu o stire ceva

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

bă, eu ce dracu is aici, mascariciu de serviciu, cronicaru forumului pe politica esxsternă? 

roxkendra, ai incercat noile tigari pt oameni saraci dar real bogati, winston nova, pall mall chacoat filter bla bla bla? 

Postat

bă, eu ce dracu is aici, mascariciu de serviciu, cronicaru forumului pe politica esxsternă? 

iubiii ce faci??? missed u! io-s mascarici fac mereu pe clovnu, lasa dracu politica si spune-mi cum te simti. hai spune 

Postat

roxkendra, ai incercat noile tigari pt oameni saraci dar real bogati, winston nova, pall mall chacoat filter bla bla bla? 

mereu editezi a dea dracii, eu fumez  ce imi place adica camel galben sau cateodata tigarete de foi cu arome, tu fumezi iubi Inji? 

Vizitator worldoftanks
Reputație: 0
Postat

- Requiem for a dream.     This movie is devastating! Its lethal.. You feel pain, remorse, helplessness.. It just hits you from nowhere. Music, on the other side, it's perfect for driving, studying, sleeping, relaxing, working...anything! It's simply perfect! Scuze pentru faptul ca am scris in engleza dar parca se accentueaza ceea ce am vrut sa subliniez.

- 7 pounds

- The pursuit of happyness

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...