Sari la conținut

Diana 0729645758 Camil Ressu

Postări Recomandate

• Oras:Mall Vitan
Postat

Buna....in urma unei interventii chirurgicale stomatologice nu voi putea face pentru cateva zile oral neprotejat si FK...multumesc...pupici   :kiss3  :kiss3 

• Like 2
Postat

Buna Diana

Esti la birou? Se poate sa iti fac o vizita?

da sunt 

• Oras:Bucuresti
Postat

Tocmai ce am plecat de la Diana

Pozele sunt ale ei sani frumosi dragutica la fata

Dupa dusuri trecem la actiune un oral bun cu atentie la zone plus din partea mea,pompat in 2 pozitii eram prea incins sa tin mult... Nu comenteaza la pozitii este f curata piele fina, la plecare mi a facut un compliment la ochii mei, nu stiu daca a fost sincera sau la misto

Note:

Locatie 9

Atitudine 9

Oral 9

Normal 8 cam scurt nu mi am dat seama

Fk 9 intretinut

Merita incercata Sal!

• Like 5
Postat

Am vizitat o astazi pe Diana, acum ceva timp. Pot sa spun ca iarasi am dat peste o pereche de ochi jucausi, dar in primul rand frumosi. Poate fi un cliseu, insa a trebuit sa recunosc acest lucru. Arata la fel ca in poze, adica foarte bine, iar cand am vazut o m a dus cu gandul la acele fete din Grecia :bow, ten masliniu si multe altele, daca stau bine si ma gandesc si nasul mi a placut...totul pana la urma. Detaliile pentru ca asa este regula: Zona este cea cunoscuta, in apropiere de Mall Vitan, apartamentul este frumos, aerisit, atmosfera placuta, baie cu fel de fel de geluri de dus, prosop, papuci si cam atat, daca am omis ceva, imi cer scuze, pe scurt mai mult decat decent. Atitudinea Dianei este una placuta, de apreciat, implicadu se pe tot parcursul vizitei, atat in timpul actului cat si la intretinerea atmosferei. La final am lasat suma de 200 lei. Media dupa calculele matematice este de 10, cine a fost stie si de ce. Multumesc Diana pentru timpul petrecut  :flowers2

• Like 2
Postat

Am vizitat o astazi pe Diana, acum ceva timp. Pot sa spun ca iarasi am dat peste o pereche de ochi jucausi, dar in primul rand frumosi. Poate fi un cliseu, insa a trebuit sa recunosc acest lucru. Arata la fel ca in poze, adica foarte bine, iar cand am vazut o m a dus cu gandul la acele fete din Grecia :bow, ten masliniu si multe altele, daca stau bine si ma gandesc si nasul mi a placut...totul pana la urma. Detaliile pentru ca asa este regula: Zona este cea cunoscuta, in apropiere de Mall Vitan, apartamentul este frumos, aerisit, atmosfera placuta, baie cu fel de fel de geluri de dus, prosop, papuci si cam atat, daca am omis ceva, imi cer scuze, pe scurt mai mult decat decent. Atitudinea Dianei este una placuta, de apreciat, implicadu se pe tot parcursul vizitei, atat in timpul actului cat si la intretinerea atmosferei. La final am lasat suma de 200 lei. Media dupa calculele matematice este de 10, cine a fost stie si de ce. Multumesc Diana pentru timpul petrecut  :flowers2

Cu mare placere si te mai astept cu drag  :kiss3  si multumesc

• Oras:Pe Pula
  • Oras:Pe Pula
Postat

:*

cam pliinuta, diano

mai aii clienti daca esti asa supraponderala?

sunama daca vrei o metoda de slabiit :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Te-ai teleportat???

tehnologizat, ce pula lui =)) =))

• Like 1
  • Minus 9

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aşa o fut şi io pă betty, azi, peste ceva timp înainte dă Crăciun :)

Săț fie rușine =)) =))

• Like 1
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...