diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 7, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 7, 2016 Buna....in urma unei interventii chirurgicale stomatologice nu voi putea face pentru cateva zile oral neprotejat si FK...multumesc...pupici 2
diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 8, 2016 :*
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Iunie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 8, 2016 Buna DianaEsti la birou? Se poate sa iti fac o vizita?
diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 8, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 8, 2016 Buna DianaEsti la birou? Se poate sa iti fac o vizita?da sunt
gabi de la muncii Reputație: 26 Postat Iunie 9, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2016 Buna Diana.Esti la birou? Intr-o ora pot trece pe la tine?
diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 12, 2016 :*
minor Reputație: 405 Postat Iunie 12, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 12, 2016 Tocmai ce am plecat de la Diana Pozele sunt ale ei sani frumosi dragutica la fata Dupa dusuri trecem la actiune un oral bun cu atentie la zone plus din partea mea,pompat in 2 pozitii eram prea incins sa tin mult... Nu comenteaza la pozitii este f curata piele fina, la plecare mi a facut un compliment la ochii mei, nu stiu daca a fost sincera sau la misto Note:Locatie 9Atitudine 9Oral 9 Normal 8 cam scurt nu mi am dat seamaFk 9 intretinutMerita incercata Sal! 5
insuratelu Reputație: 196 Postat Iunie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 13, 2016 Am vizitat o astazi pe Diana, acum ceva timp. Pot sa spun ca iarasi am dat peste o pereche de ochi jucausi, dar in primul rand frumosi. Poate fi un cliseu, insa a trebuit sa recunosc acest lucru. Arata la fel ca in poze, adica foarte bine, iar cand am vazut o m a dus cu gandul la acele fete din Grecia , ten masliniu si multe altele, daca stau bine si ma gandesc si nasul mi a placut...totul pana la urma. Detaliile pentru ca asa este regula: Zona este cea cunoscuta, in apropiere de Mall Vitan, apartamentul este frumos, aerisit, atmosfera placuta, baie cu fel de fel de geluri de dus, prosop, papuci si cam atat, daca am omis ceva, imi cer scuze, pe scurt mai mult decat decent. Atitudinea Dianei este una placuta, de apreciat, implicadu se pe tot parcursul vizitei, atat in timpul actului cat si la intretinerea atmosferei. La final am lasat suma de 200 lei. Media dupa calculele matematice este de 10, cine a fost stie si de ce. Multumesc Diana pentru timpul petrecut 2
diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 14, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 14, 2016 Am vizitat o astazi pe Diana, acum ceva timp. Pot sa spun ca iarasi am dat peste o pereche de ochi jucausi, dar in primul rand frumosi. Poate fi un cliseu, insa a trebuit sa recunosc acest lucru. Arata la fel ca in poze, adica foarte bine, iar cand am vazut o m a dus cu gandul la acele fete din Grecia , ten masliniu si multe altele, daca stau bine si ma gandesc si nasul mi a placut...totul pana la urma. Detaliile pentru ca asa este regula: Zona este cea cunoscuta, in apropiere de Mall Vitan, apartamentul este frumos, aerisit, atmosfera placuta, baie cu fel de fel de geluri de dus, prosop, papuci si cam atat, daca am omis ceva, imi cer scuze, pe scurt mai mult decat decent. Atitudinea Dianei este una placuta, de apreciat, implicadu se pe tot parcursul vizitei, atat in timpul actului cat si la intretinerea atmosferei. La final am lasat suma de 200 lei. Media dupa calculele matematice este de 10, cine a fost stie si de ce. Multumesc Diana pentru timpul petrecut Cu mare placere si te mai astept cu drag si multumesc
rozkeendra Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2016 Oras:Pe Pula Oras:Pe Pula Postat Iunie 15, 2016 cam pliinuta, dianomai aii clienti daca esti asa supraponderala?sunama daca vrei o metoda de slabiit
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 Am vizitat o astazi pe Diana, acum ceva timp. Te-ai teleportat??? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Te-ai teleportat???tehnologizat, ce pula lui =)) 1 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 tehnologizat, ce pula lui =)) Aşa o fut şi io pă betty, azi, peste ceva timp înainte dă Crăciun 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Aşa o fut şi io pă betty, azi, peste ceva timp înainte dă Crăciun Săț fie rușine =)) 1 9
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum