trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 Săț fie rușine =))La vârsta mea îmi permit orice...oricând 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 La vârsta mea îmi permit orice...oricând Normal în pula ta peseu : de ce ai editat ? 1 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 Normal în pula ta peseu : de ce ai editat ? Îl mâncasem pă permit 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Îl mâncasem pă permit Așa e dimineața 9
leo73 Reputație: 50 Postat Iunie 16, 2016 Oras:mures Oras:mures Postat Iunie 16, 2016 Am fost spre sfarsitul lunii mai pe la Diana.Avand ceva treburi la un targ pe langa capitala am facut programarea telefonic cu o zi inainte,revenind cu un telefon a doua zi .Trimis sms ca sunt in zona mi-a raspuns amabila ca in jumatate de ora e in locatie,fiind devreme pe la ora 10 si ceva.Locatia e aproape de mall vitan la 5 min.Apartament cu doua camere, curata ,aranjata pentru astfel de servicii,baie curata ,gel de dus ,papuci etc...Diana m-a intampinat imbracat sexy cu un decolteu care au evidentiat sanii frumosi,naturala, mai frumoasa decat in poze.Un pic timida dar era prima intalnire este de inteles dar foarte draguta.Am socializat cateva minute dupa care am trecut la dus dupa care si ea revenind in camera cu un prosop pe in jurul ei.Nu vreau sa intru in detalii dar actiunea a fost una foarte placuta incepand cu un oral nep,schimband in mai multe pozitii,misionar,pe la spate finalizand cim .Per ansamblu o prestatie foarte ok pentru prima intalnire o fata cu care te simti bine si cum a zis si ea la prima intalnire e mai timida .notefata:9.5locatie:9oral nep.9normal prot.9gfe;9Eu:7 un pic obosit de revenit:DAte pup Diana voi reveni in curand sper ca ma primesti 3
diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 17, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 17, 2016 9
pustanu87 Reputație: 1431 Postat Iunie 18, 2016 Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare Postat Iunie 18, 2016 Am vizitat-o si eu pe Diana aseara.M-am programat telefonic la nr din titlu cu cateva ore inainte.Am revenit cu un telefon cand am ajuns in zona Mall Vitan / Petrom,indicat blocul,interfonul,etajul.Odata ajuns,mi-a deschis usa ea fiind dupa usa.Am facut cunostina,am fost invitat in camera,am mai discutat putin dupa care s-a cerut la dus eu venind de acasa.Diana este o fata ok,cateva kg in + varsta declarata..33 ani,sani mari foarte frumosi.M-am dezbracat,m-am intins pe pat si a inceput sa ma sarute pe gat,piept,limbi perfecte pe la sfarcuri,dupa un ON soft,limbute la oute.Dupa cateva minute m-am ridicat in picioare si a mai continuat cu oralul,marind ritmul nu a mai durat mult si am explodat in gurita ei,colectand tot.Normal nu am incercat.M-am sters,am achitat si am plecat.In locatie mai era o fata,probabil colega ei pe care nu am cunoscut-o si un catel dragalas. 😊 Acum notele:Locatia: 9,stradal,usor de gasit. Fata: 9,draguta,sani mari,cateva kg in + Oral: 8,5,soft,limbute,CIM Normal: Nu am incercat. Mălaiul: 100 lei / 1 fin. dtd - 20 min. Ca si pret este 100-1 fin./30min 200-2 fin./1h 6
lopix_ Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2016 Oras:LingeLand Oras:LingeLand Postat Iunie 19, 2016 diana, ce aii face pentru un set nou de poze profii?
ciprian85 Reputație: -2 Postat Iunie 21, 2016 Oras:D Oras:D Postat Iunie 21, 2016 Am fost si eu dar nu am ramas. Fata e prea grasa pentru gusturile mele.
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 22, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 22, 2016 Am fost si eu dar nu am ramas. Fata e prea grasa pentru gusturile mele.Or ai fost pe dracu' ori ai facut drumul degeaba (nu o vedeai din pozele din anunturi ca e putin plinuta) Fata e chiar draguta si cu o atitudine pro client . Ca e MILF- eta asta se vedea de la o posta fara sa bati drumul degeaba , umbland ca orbul 23 10
badwarrior666 Reputație: 42 Postat Iunie 22, 2016 Postat Iunie 22, 2016 Buna diana ma intereseaza daca ai vreo colega pentru show???? 1
ciprian85 Reputație: -2 Postat Iunie 22, 2016 Oras:D Oras:D Postat Iunie 22, 2016 Or ai fost pe dracu' ori ai facut drumul degeaba (nu o vedeai din pozele din anunturi ca e putin plinuta) Fata e chiar draguta si cu o atitudine pro client . Ca e MILF- eta asta se vedea de la o posta fara sa bati drumul degeaba , umbland ca orbul Ma baiatule, eu am vazut in poze ca e "plituta", dar cand am ajuns la ea am constata ca e uriasa. E rotunda. 1
diana900 Reputație: 2673 Postat Iunie 22, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Postat Iunie 22, 2016 Buna diana ma intereseaza daca ai vreo colega pentru show????Buna da am colega pt show
volt Reputație: 71 Postat Iunie 24, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Iunie 24, 2016 Am ajuns saptamana trecuta pe la Diana,dar din lipsa de timp si radarul dupa mine, abia acum fac recenzia. Diana ca de obicei, nu e prima data cand ajung la ea, foarte comunicativa, cu gfe foarte ridicat. Am intrat in camera de tortur, ca altfel nu ii pot zice, am mai stat ceva timp de vorba, si fug la dus. Imediat dupa mine a mers si ea. Dupa ce a revenit si ea de la dus, incepem actiunea. A venit peste mine m-a sarutat cum numai ea stie sa o faca si incer incet ne-am apropiat de primul si singurul numar. Am inceput in misionar unde am si finalizat dupa cateva minute. Am mai stat putin de vorba si apoi fuga iar la dus. Toata actiunea a durat aproape o ora.Nu imi place sa dau note ca sunt prea subiective ,dar o voi face. Diana 10Gfe 10, fk la greuOral nu am facut data astaNormal 10Locatia 9-10, curatenia e la mama ei acasaPlatit 200 de tigrisori si am fugit spre casa. Sugur voi mai reveni 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Iunie 25, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Iunie 25, 2016 Ma baiatule, eu am vazut in poze ca e "plituta", dar cand am ajuns la ea am constata ca e uriasa. E rotunda.Inseamna ca erai luat la bord ,de ai vazut-o uriasa (ti s-a dedublat imaginea din fata ochilor). Minti frumos , ba baiete . Eu am vizitat-o si nu e precum "o lauzi"
insuratelu Reputație: 196 Postat Iunie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 25, 2016 Ma baiatule, eu am vazut in poze ca e "plituta", dar cand am ajuns la ea am constata ca e uriasa. E rotunda.Daca si Diana este "uriasa" ne lasam de meserie Cirpriane , ai fost un pic rautacios, puteai sa fosesti macar "voluptoasa"...dar gusturile nu se discuta. 1
d.berg Reputație: 3 Postat Iunie 26, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 26, 2016 Pana la ce ora lucrezi ?
discretul18 Reputație: 5415 Postat Iunie 26, 2016 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 26, 2016 Ma baiatule, eu am vazut in poze ca e "plituta", dar cand am ajuns la ea am constata ca e uriasa. E rotunda.Poate esti tu un subdezvoltat de vreo 40 de kile, de ai vazut-o pe Diana "uriasa".Mie mi s-a parut o femeie absolut normala si chiar este. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum