decebal7 Reputație: 93 Postat Februarie 28, 2016 Oras:buc Oras:buc Partajează Postat Februarie 28, 2016 da ) dar si ce șale are cu palaria in mana , ca la praznic. Link spre comentariu
marian2015 Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2016 Bună tare... Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 1, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 1, 2016 11 Link spre comentariu
nicolainicolai Reputație: 1083 Postat Martie 2, 2016 Partajează Postat Martie 2, 2016 Buna sa-ti fie inima ! Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 2, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 2, 2016 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 deci a fost cineva sau nu? Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Salutare,ma tot uit la topicul fetei si nu-mi vine sa cred. Nimeni nu a postat nimic. Am fost eu la ea luni si cred ca merita cu prisosinta sa-i fac o recenzie, asa cum pot si eu. Diana merita asta. Dupa cateva incercari la telefon mi-a raspuns intr-un final si am stabilit intalnirea pentru mai pe dupa amiaza. Locatia, Mall Vitan vis a vis de Politie. A trebuit sa astept vreo cinci minute in masina din cauza vizitei neanuntate a proprietarului care venise sa-si ia partea. Am urcat si am dat de fata asta care arata intr-un anume fel. M-a asteptat aproape dezbracata, cocotata pe niste toace cu o minirochie din plasa, mulata pe corp, care-i punea in valoare sanii generosi. Recunosc ca in timp ce vorbeam cu ea, privirea imi aluneca fara sa vreau intre sanii ei, care aratau de spectacol prin plasa aia. Apartamentul este din cate am inteles de doua camere si-l imparte cu inca o colega si prietena buna. Am stabilit ce urma sa se intample, dupa care am primit un prosop mare si am plecat catre baie. Acolo am gasit vreo 20 de tipuri de gel. Am revenit in camera, a mers si ea la dus, dupa care a inceput harjoneala. Ne-am instalat amandoi in mijlocul patului si am inceput sa ne luam in brate, sa ne sarutam pe tot corpul si sa ne pipaim. Ala micu devenise tare doar la vederea acelor doua minunatii numiti sani. Diana are o piele foarte catifelata, placuta la pipait si in general ai pe ce pune mana. Are si un pic de burtica, dar nimic deranjant. Are un corp foarte bine proportionat, cele cateva kilograme in plus fiind dispuse uniform.A inceput fata sa-mi faca un oral lent, umed si prelung, chiar lasciv asi putea spune, cu limbute, saruturi, totul foarte placut. Am simtit si un pic de dintisor, dar nimic dureros. La un moment dat simtind ca lucrurile se complica pentru mine si vorba aia, nemaireusind sa rezist la o asemenea "tortura", am rugat-o sa puna caciulita si am trecut in misionar. Ti-ai gasit, lucrurile se infierbantau si mai tare, in primul rand pentru ca fata stie sa te primeasca in ea si sa se miste odata cu tine si in al doilea rand, pentru ca asta este si pozitia mea preferata. Mai mult, in timpul actiunii fata isi foloseste foarte bine mainile, ti le trece pe tot spatele, te apasa, ca si cum te-ar masa, te prinde de fund si te trage in ea....., ce sa mai, cum spuneam si mai devreme "tortura maxima" Cu Diana sub tine chiar n-ai timp sa te plictisesti si ai si ce framanta in tot acest timp.La un moment dat am schimbat in doggie, unde privelistea este dementiala si contrele Dianei sunt prezente din belsug. Fata si geme usor, nimic exagerat, asa cat sa incinga si mai tare atmosfera. Am trecut apoi in lingurita, tinand-o strans in brate pe Diana, unde senzatia este tare placuta. Am reusit in aceasta pozitie sa ma bucur de pielea ei catifelata si frumos mirositoare iar tot timpul ii tineam in mana sanul stang si-l framantam. Simtind ca nu mai am mult am scos caciulita, si fata a continuat sa ma dezmierde cu gurita pana cand am terminat glorios. A mers la baie, am mers si eu la baie, dupa care am schimbat cateva cuvinte in timp ce ma imbracam. Asa am aflat ca fata are destula experienta, dobandita si prin tari straine. Ca atitudine este foarte prietenoasa, chiar a tinut sa-mi precizeze ca nu si-a grabit niciodata vreun client si pentru ea este foarte important ca omul sa plece multumit. Nu a stiut cum sa-si mai ceara scuze pentru faptul ca a fost nevoita sa ma faca sa astept cinci minute in fata blocului. Aspect fata: dupa gusturile mele este frumoasa, atat la fata cat si la corp. Este pentru cei care apreciaza genul mai voluptuos, cu forme si credeti-ma pielea Dianei este foarte placuta la atingere.Si acum noteleLocatie 9.5 nu am vazut papucii, sau poate mi-a scapat mieFata aspect 9,5 aici sunt si subiectiv, pentru ca, dupa cum am spus e genul meu de fataIgiena 10Oral 9,5Normal 10Cadoul 100 lei o finalizareEu am sa revin 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 deci a fost cineva sau nu? da , da nu vrem sa apunem Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Diana_28feb-89.jpg cand e ziua ta ?? Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Totusi, pe ce numar ai sunat? Ca eu cand am incercat sa o sun, suna de doua ori, dupa care imi spunea: ”Numar nealocat!” Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 0737815503. Nu mai e ala de la inceputul topicului. L-a schimbat Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 0737815503. Nu mai e ala de la inceputul topicului. L-a schimbatPe asta am sunat si eu. Si rezultatul a fost cel care l-am descris mai sus. Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Nu stiu ce sa spun, poate nu a activat in ziua aia, mai incearca de luni. Nu stiu daca activeaza in weekend. Succes!! 1 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1050 Postat Martie 4, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Salutare,ma tot uit la topicul fetei si nu-mi vine sa cred. Nimeni nu a postat nimic. Am fost eu la ea luni si cred ca merita cu prisosinta sa-i fac o recenzie, asa cum pot si eu. Diana merita asta. Dupa cateva incercari la telefon mi-a raspuns intr-un final si am stabilit intalnirea pentru mai pe dupa amiaza. Locatia, Mall Vitan vis a vis de Politie. A trebuit sa astept vreo cinci minute in masina din cauza vizitei neanuntate a proprietarului care venise sa-si ia partea. Am urcat si am dat de fata asta care arata intr-un anume fel. M-a asteptat aproape dezbracata, cocotata pe niste toace cu o minirochie din plasa, mulata pe corp, care-i punea in valoare sanii generosi. Recunosc ca in timp ce vorbeam cu ea, privirea imi aluneca fara sa vreau intre sanii ei, care aratau de spectacol prin plasa aia. Apartamentul este din cate am inteles de doua camere si-l imparte cu inca o colega si prietena buna. Am stabilit ce urma sa se intample, dupa care am primit un prosop mare si am plecat catre baie. Acolo am gasit vreo 20 de tipuri de gel. Am revenit in camera, a mers si ea la dus, dupa care a inceput harjoneala. Ne-am instalat amandoi in mijlocul patului si am inceput sa ne luam in brate, sa ne sarutam pe tot corpul si sa ne pipaim. Ala micu devenise tare doar la vederea acelor doua minunatii numiti sani. Diana are o piele foarte catifelata, placuta la pipait si in general ai pe ce pune mana. Are si un pic de burtica, dar nimic deranjant. Are un corp foarte bine proportionat, cele cateva kilograme in plus fiind dispuse uniform.A inceput fata sa-mi faca un oral lent, umed si prelung, chiar lasciv asi putea spune, cu limbute, saruturi, totul foarte placut. Am simtit si un pic de dintisor, dar nimic dureros. La un moment dat simtind ca lucrurile se complica pentru mine si vorba aia, nemaireusind sa rezist la o asemenea "tortura", am rugat-o sa puna caciulita si am trecut in misionar. Ti-ai gasit, lucrurile se infierbantau si mai tare, in primul rand pentru ca fata stie sa te primeasca in ea si sa se miste odata cu tine si in al doilea rand, pentru ca asta este si pozitia mea preferata. Mai mult, in timpul actiunii fata isi foloseste foarte bine mainile, ti le trece pe tot spatele, te apasa, ca si cum te-ar masa, te prinde de fund si te trage in ea....., ce sa mai, cum spuneam si mai devreme "tortura maxima" Cu Diana sub tine chiar n-ai timp sa te plictisesti si ai si ce framanta in tot acest timp.La un moment dat am schimbat in doggie, unde privelistea este dementiala si contrele Dianei sunt prezente din belsug. Fata si geme usor, nimic exagerat, asa cat sa incinga si mai tare atmosfera. Am trecut apoi in lingurita, tinand-o strans in brate pe Diana, unde senzatia este tare placuta. Am reusit in aceasta pozitie sa ma bucur de pielea ei catifelata si frumos mirositoare iar tot timpul ii tineam in mana sanul stang si-l framantam. Simtind ca nu mai am mult am scos caciulita, si fata a continuat sa ma dezmierde cu gurita pana cand am terminat glorios. A mers la baie, am mers si eu la baie, dupa care am schimbat cateva cuvinte in timp ce ma imbracam. Asa am aflat ca fata are destula experienta, dobandita si prin tari straine. Ca atitudine este foarte prietenoasa, chiar a tinut sa-mi precizeze ca nu si-a grabit niciodata vreun client si pentru ea este foarte important ca omul sa plece multumit. Nu a stiut cum sa-si mai ceara scuze pentru faptul ca a fost nevoita sa ma faca sa astept cinci minute in fata blocului. Aspect fata: dupa gusturile mele este frumoasa, atat la fata cat si la corp. Este pentru cei care apreciaza genul mai voluptuos, cu forme si credeti-ma pielea Dianei este foarte placuta la atingere.Si acum noteleLocatie 9.5 nu am vazut papucii, sau poate mi-a scapat mieFata aspect 9,5 aici sunt si subiectiv, pentru ca, dupa cum am spus e genul meu de fataIgiena 10Oral 9,5Normal 10Cadoul 100 lei o finalizareEu am sa revin boss nu ti se pare ca exagerezi ? Acolo am gasit vreo 20 de tipuri de gel Link spre comentariu
cyoborg Reputație: 906 Postat Martie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2016 Nu, sunt insirate pe ambele capete ale cazii. Ai sa le gasesti daca te duci. Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 5, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 5, 2016 Numarul pe care pot fi gasita este 0721.459.079.....lucrez si sambata si duminica Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 5, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 5, 2016 6 Link spre comentariu
karateca Reputație: -410 Postat Martie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 5, 2016 ceva frumos 1 2 Link spre comentariu
daddario Reputație: 960 Postat Martie 6, 2016 Oras:danpulea Oras:danpulea Partajează Postat Martie 6, 2016 13, 14, 13, 14 Adica azi, de la 13.00 la 14.00, am fost la o partida de "vanatoare" cu zeita. Pozitia pe harta este pe langa un "magazin cu obiecte bisericesti pentru domnisoare". Locul - 10. Baia - 10. Diana, uMpic peste 30 de primaveri, placuta, atenta la "doleantele" taciosului. Ochi frumosi, piele fina, pupacioasa, tandra. Are ţâţe belea, bune rau la mangaiat si la supt. Picioare frumoase. Are patru tatuaje noi, mici si frumoase. Pussy - curata, zemoasa si va las pe voi sa va mai imaginati. Are uMpic de burtica (a promis ca o da jos cat de repede) - 8.5 -9. Este femeie, are forme. Nu pentru amatori de skinny. IGIENA - DA. Am stabilit regulile jocului, timpul de joc si cum nu ne-am inteles asupra echipamentului, ne-am detextilat amandoi si ne-am asezat pe teren. Ne-am mangaiatara, ne-am pupatara si ne-am sarutatara. A dat ea oralu' prima. Dupa care am intrat eu la oral. Ne-am contorsionat noi p'acolo pana am ajunsara in la numarul 69. Si cum eram noi cu gura plina, odata ce mi ti se ridica din pat, ia un costum si mi ti-l echipeaza pe "nastrujinu'" in latex si zice: "F*te-ma!" Eu, ce sa zic, baiat ascultator, ma conformez; o asez pe-o parte si-l azmut pe "nastrujnicu'" in pestera. Fiind mai sperios din fire, m-am prims cu mainile de tzatzele fetii. Si numai decat Diana incepe sa se joace "degetica"... Lupta, frate, nu gluma!!! Cand a terminat, tremura din toate incheieturile. Am trecut-o din nou la oral. Draga de ea, nu stie, saracuta ca DT cu mine e examen greu. Altfel, stie bine rau de tot. Fiind fata educata si finuta, nu vorbeste cu gura plina si a fugit repejor la baie. Apoi, tigara, dus, echipat.Parcarea - 200/ora. Data viitoare iau terenul 2 ore, pentru antrenament intensiv ;-) Bafta sa aveti! :-) 6 Link spre comentariu
victor85 Reputație: 59 Postat Martie 7, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 7, 2016 Descriu si eu pe scurt experienta plăcută pe care am avut-o cu această agreabilă domnisoaraAm facut programarea telefonic cu vreo ora inainte.Fata foarte drăguță răspunde fara probleme.Ajuns la locul faptei,ma îndruma prin telefon.Loc stradal,acces f usor.Ajung sus si dau de personajul principal.O tipa frumoasa cu zâmbetul la ea ma ia in primire.O măsor de sus pana jos si imi place ce vad.Femeie adevarata!Cam 1,7 m.Craci bine proportionati,cur beton,tate belea.Cu sfarcuri mari,rotunde.Piele fina. Mi s-a sculat pe loc.Fugi repede la dus,se duce si ea si ...acțiune!Punem cauciucul,o ia in gura stand la marginea patului.Eu in picioare in fața ei.Nu e stilul hard dar o sugestie cu delicatete.Trecem la normal.O asez in misionar si intru.Si incep sa dau in ea.Mama,ce bunaciune!Cu pula in ea,cu mâinile pe tatelea alea frumoase,cu gemetele ei uitandu-se in ochii mei,am muncit câteva minute până când am cedat.Am mai stat un pic de vorbă pana m-am îmbrăcat si dus am fost cu satisfacția unei investitii bine făcute Nu va mai plictisesc asa ca trec la note Locație 9 (baie ingrijita,geluri de dus la alegere,cameră spatioasa) Aspect fata-9 (repet-fata e frumoasa si bine dotata)Printre cei mai frumosi sani de pe piață.Si cunosc destul de bine piața.Este genul de femeie voluptoasă dar nu grasă.Abdomenul cu usoare urme de grăsime ma fac sa nu dau 10 GFE 10 Ai ce sa vb cu ea.Te face sa te simți comod.Nu cere banii inainte Igiena 10 Piele catifelată si parfumata.Fata f ingrijita.Manichiură si pedichiură perfecte.Exemplu pt multe colege! Oral 8,5 Nimic spectaculos.Mi-ar fi placut o atentie mai mare la zonele adiacente.Mentionez ca si eu excelează la igiena Normal 9 Se implica.E cu tine.Am fcut doar misionar.Nu dau mai mult pt ca i-am cerut sa vina deasupra si nu a vrut.Data viitoare o sa accepte dc nu vrea sa ma piardă de client Anal -nu am intrebat.Nu ma intereseaza Concluzie - bate cam tot ce e pe forumul asta,inclusiv de la topVa recomand 7 Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 8, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 8, 2016 La multi ani Diana. . Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 8, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 8, 2016 Multumesc frumos :* Link spre comentariu
volt Reputație: 71 Postat Martie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Martie 9, 2016 Buna! Am avut placerea sa o cunosc si eu pe Diana. Am sunat pe numarul din anunturi. Am ajuns in zona mall vitan, am sunat m-a indrumat pana la usa ei. Am facut cunostinta si pe urma fuga la dus. Dupa mine a intrat si ea si s-a dusat. Actiunea a inceput cu sarutari,mangaieri si oral din partea ei. Face oralul soft, incet. Nu am lasat-o prea mult si am intins-o pe ea pe spate. Am inceput sa o sarut,apoi incet pe corp in jos, bineinteles am poposit la sanii ei, niste sani superbi, maricei, pana am ajuns la prajitura ei, unde am poposit pana a termnat. Pus preze si am trecut la normal, unde terminam amandoi. Am mai stat de vorba, am mai facut un dus scurt si fuga acasa. Nu as da note, dar asa e regulamentulDiana: 9 Oral: 9Normal: 10 Platit 200 de lei si ne-am luat la revedere. Sigur voi reveni 1 Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 10, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 10, 2016 Buna ziua rog un admin sa imi modifice numarul de telefon 0721.459.079.Multumesc Link spre comentariu
diana900 Reputație: 2673 Postat Martie 10, 2016 Oras:Mall Vitan Oras:Mall Vitan Partajează Postat Martie 10, 2016 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum