obiectiv Reputație: 5314 Postat August 23, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 23, 2015 locatie in tomis 3 , bloc cu 4 etaje ,vis a vis de citymall domnisoara anka, o fata tinara care arata deplorabil pentru virsta ei , cu sinii lasati si un inceput de burtica inestetic face pe politaica in cuibul respectiv, deranjindu-ma cu mult tupeu ,anuntindu-ma ca a trecut ora pentru care platisem , dupa doar 45 de minute.tupeu de traseista, am gonit-o din camera si mi-am vazut de ale mele. daca ajungeti la ea stiti de acum ca ora dureaza 45 de minute, daca aveti noroc.fata din a treia poza este colega ei si in privinta ei nu ma pot pronunta pentru ca nu o cunosc. se numeste ana pustoaica la care am fost in locatia respectiva, adina , se pare ca nu mai este de gasit acolo.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 24, 2015 ...
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 24, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 24, 2015 Ia bai imbecilule UP de calitate, daca tot cauti asta, idiotule.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 24, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 24, 2015 pentru sevicii de genul asta , up-uri adica,exista sclavi ca tine care sint atit de reterzi incit dau up=-uri fara sa isi dea seama.da-mi un raspuns daca ai coaie dar oricum tot tu cazi de fraier pentru ca vei tine singur topicul sus. scuza-mi imbecilitatea de a ti raspunde , erai la de evitat oricium
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 26, 2015 pentru sevicii de genul asta , up-uri adica,exista sclavi ca tine care sint atit de reterzi incit dau up=-uri fara sa isi dea seama.da-mi un raspuns daca ai coaie dar oricum tot tu cazi de fraier pentru ca vei tine singur topicul sus. scuza-mi imbecilitatea de a ti raspunde , erai la de evitat oricium(UP de calitate)Sa ajutam idiotul cu reclama promisa fetelor. Vezi bai prostule cum te ajut eu? Vrei si un punct de reputatie amaratule? 1
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 26, 2015 Q E D, cum ar fi spus latinii, odinioara, nu ai inteles nimic si nu te-a abtinut sa faci up-uri de calitate unor rapandule ca si tine.bai , babuinule cu curul rosu, tu nu pricepi ca fetele sint de evitat? sinteti din aceeasi categorie, deci ... continua !iti promit ca te si punctez.sint galanton cu sclavii mei, primul punct l-ai primit deja .
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 26, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 26, 2015 Q E D, cum ar fi spus latinii, odinioara, nu ai inteles nimic si nu te-a abtinut sa faci up-uri de calitate unor rapandule ca si tine.bai , babuinule cu curul rosu, tu nu pricepi ca fetele sint de evitat? sinteti din aceeasi categorie, deci ... continua !iti promit ca te si punctez.sint galanton cu sclavii mei, primul punct l-ai primit deja .Bai galusca obosita, reclama ce inseamna? Automat ceva pozitiv, nu-i asa? Idiotule. Ia mai citeste inca o data ce-am scris, dar cu informatiile recent invatate. Cum e acum? Vezi de ce imi place mie sa ma joc cu tine?
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 26, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 26, 2015 cine pula mea te-a bagat in seama de incerci pueril sa te justifici mai puiule? de gaina.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 27, 2015 cine pula mea te-a bagat in seama de incerci pueril sa te justifici mai puiule? de gaina.Tu esti deja in categoria advancetului, asa de rau te-am inghesuit, 'te-n gura de prost
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 27, 2015 si tu tot sah mat ai ramas atit timp cit mai comentezi pe topicul asta , nu pricepi nimic , sclavule pisdosnic, posteaza in continuare ce doresti ,oricum nu te bag in seama , are advanced acum grija de tine, sa-ti futa mortii ma-tii pina te saturi.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 27, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Autor Postat August 27, 2015 handicapatule
_ddpof_ Reputație: 134 Postat August 27, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat August 27, 2015 Mi-e mila de tine de mi se rupe sufletul.
135792468 Reputație: 445 Postat August 27, 2015 Postat August 27, 2015 Mi-e mila de tine de mi se rupe sufletul. Bazat pe ceea ce am citit despre mutanti (produsi ai unor spermatozoizi modificati genetic, asa cum esti si tu), rezulta ca acestia nu au suflet. Asa ca despre ce vorbesti tu, handicapatule? Hai sictir!
doncta Reputație: 2294 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Octombrie 9, 2015 fata de aici: http://nimfomane.com/forum/topic/52207-la-mine-sau-la-hotel-0729367181/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum