rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 E de admirat ce ai vrut sa faci, dar din pacate cu acest Mircicasex nu se poate ajunge la nici o intelegere. Intra ca un obsedat pe sectiunea Oradea si Constanta si incepe sa jigneasca pe toata lumea. Zici ca-i posedat. seara bunauite Mircea, Adrian vorbeste civilizat. nu baga in seama faptul ca a zis cuvantul nebun, nu are a face. e un pacat naiv si crud sa nu fi scuzele trebuie oferite ca asa trebuie, nu ca altii o pretind sau etc. ofera-le si tu ca asa ai tu chef si daca ceilalti persista inseamna ca sunt necivilizati in rest toti gresim printr-un limbaj mai mult sau mai putin colorat )) 2
mirceasex Reputație: -663 Postat August 23, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 23, 2015 Aici puteti impartasii parerile voastre despre specimenul asta de mirceasex....totul la un loc, ca sa nu umplem si noi forumul cu idiotenii. Sunt acceptate: - urari la adresa lui - teorii despre de ce e el asa cum e - poze cu si despre el - poante/bancuri cu el -....................... Distractie placuta! Incep eu cu teoria mea. Pai mirciulica sunt sigur ca parintii tai erau frati....alt motiv nu gasesc sa se nasca pe lume un asa retardat ca si tine! PS: topicul asta e ca si un raspuns pentru PM-urile primite de el haha 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 23, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat August 23, 2015 hahadegeaba si tu ai spus destule....... Mai Mircea nu am fost f atenta , dar Constanta si Oradea sunt in capete opuse. Esti cumva ddpof (sau cum il cheama), pe bune intreb? 2
mirceasex Reputație: -663 Postat August 23, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 23, 2015 pai noi il lasam, dar el nu ne lasa nu minti 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 23, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 23, 2015 Felicitari Apuci pt topic...In sfarsit Mirceasex are loc unde,, da cu capu" ....aici poate ajunge cu reputatia la 1000 (minus)ai grija de curul tau 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 23, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 23, 2015 jigniti in continuare hai apuci nu vii la o cafea gay apuci 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2015 Postat August 23, 2015 Ai tu curaj sa iesi la o cafea cu unul din noi? 10 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 23, 2015 Postat August 23, 2015 Tu stii doar sa jignesti si sa injuri ascuns in anonimat. 11 1
mirceasex Reputație: -663 Postat August 24, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 24, 2015 degeaba si tu ai spus destule....... Mai Mircea nu am fost f atenta , dar Constanta si Oradea sunt in capete opuse. Esti cumva ddpof (sau cum il cheama), pe bune intreb?ce sa fiu
mirceasex Reputație: -663 Postat August 24, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 24, 2015 ce-i care se aseamana se aduna zice o vorba, tu ce esti?? nu te-ai prins inca???nimeni nu a avut nimic cu tine nici macar cand ai avut o atitudine de cacat si comenturi de cacat , dar cand incepi sa te iei de oameni doar asa de plictiseala la ce te asteptai?minti andreea baga minusuri ca are ea minusuri la caietel
mirceasex Reputație: -663 Postat August 24, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 24, 2015 Then do your magic and....mantuieste-i!! ajuta-l pe mircea....are nevoie de tine .....numa vezi sa nu te rastigneasca astia ))nui treaba ta
mirceasex Reputație: -663 Postat August 24, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 24, 2015 Lasati-l ma,oricum e batut de soartada si tu esti batut de mata
mirceasex Reputație: -663 Postat August 24, 2015 Oras:romania Oras:romania Postat August 24, 2015 degeaba si tu ai spus destule....... Mai Mircea nu am fost f atenta , dar Constanta si Oradea sunt in capete opuse. Esti cumva ddpof (sau cum il cheama), pe bune intreb?nu te inteleg
phoenix Reputație: -585 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 da si tu esti batut de matataci dreaq ma analfabetule care esti tu prost si retardat 3 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 24, 2015 Postat August 24, 2015 In sfarsit.....am scapat de el. 12 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 24, 2015 uraaaaaaaaaaaaa 3
crissu Reputație: 4142 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 pana cand? 2
shiva Reputație: 3147 Postat August 24, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Postat August 24, 2015 intrebarea e pt ce a fost banat? ca s-a umplut paharul in sfarsit sau doar pentru o postare anume 1
crissu Reputație: 4142 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 eu n-am gasit inca postarea...desi sunt multe care s-ar incadra acolo! 1
bopu Reputație: 186 Postat August 24, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 24, 2015 A fost banat (cred eu) pentru ca a deschis un topoc la De evitat pentru Andreea fara sa aduca dovezi.
cassy Reputație: 16361 Postat August 24, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat August 24, 2015 Poate pt topicul deschis la de evitat 1
bopu Reputație: 186 Postat August 24, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat August 24, 2015 PS: poate vreun moderator ma ajuta. De ce nu mai am acces la mesageria privata?
justlove Reputație: 8972 Postat August 24, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat August 24, 2015 pt 99,99 la % din postarile lui 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat August 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2015 Domnilor, pentru ca asa va recomandati, desi din ce am citit aici... cum ati reusit sa ajungeti la gradinita la varsta asta? Prin atzatzare si replici taioase nu stiu la ce v-ati asteptat, sa va pupe talpile? Am vorbit si eu cu el in PM, nu m-a injurat, asa cum nici eu nu i-am vorbit in stilul de pe topicul asta si nu numai...Isi face alt cont, asta era problema, dar unele persoane mai vechi pe aici parca si-au cam schimbat imaginea. Nu am dat cu parul, inca nu-mi vine sa cred ce am citit pe aici si asta doar printre randuri. Din ce am vazut nu suporta aroganta, poate solutia era sa fiti putin mai simpli? PS. Nu caut cearta, orice eventual atac va fi ignorat de mine.
Administrator pisicuts Reputație: 114621 Postat August 24, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 24, 2015 Domnilor, pentru ca asa va recomandati, desi din ce am citit aici... cum ati reusit sa ajungeti la gradinita la varsta asta? Prin atzatzare si replici taioase nu stiu la ce v-ati asteptat, sa va pupe talpile? Am vorbit si eu cu el in PM, nu m-a injurat, asa cum nici eu nu i-am vorbit in stilul de pe topicul asta si nu numai...Isi face alt cont, asta era problema, dar unele persoane mai vechi pe aici parca si-au cam schimbat imaginea. Nu am dat cu parul, inca nu-mi vine sa cred ce am citit pe aici si asta doar printre randuri. Din ce am vazut nu suporta aroganta, poate solutia era sa fiti putin mai simpli? PS. Nu caut cearta, orice eventual atac va fi ignorat de mine. Da-ti chilotii jos amada @mircea hai inapoi pe forum 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum