Sari la conținut

Intrebare traseiste

Postări Recomandate

• Oras:askljfoajflnfsa
  • Oras:askljfoajflnfsa
Postat

Salutare, sunt in cautarea unei traseiste si as vrea sa-mi spuneti unde as putea sa gasesc? Pe aradului nimic interesant ... alte variante? Multumesc anticipat !!

• Oras:Timisoara
Postat

Sagului .... azi am vazut o tigancusa draguta pe partea dreapta inainte de mega molul care e in consstructie la colt de o strada pe partea dreapta..apoi mai stau imediat dupa pod dupa petrom pe dreapta in sensul de la Auchan si din cand in cand cate una pe la Metro Sagului . La iesire spre Mosnita ..... si cam atit cel putin nu sunt la noi in tm ceva beton cum gasesti pe la caransebes severin

• Oras:nicaieri si pretutindeni
Postat

Mai sunt 2 conlocuitoare la sensul giratoriu de la conti ala de la bariera care da spre strandul UMT.

Vizitator tmdud
Reputație: 0
Postat

Ambele arata bine de la departare, din apropriere...neh, am fost la cea mai scunda de langa Conti pt. un oral, defapt de 2 ori am fost in lipsa de altceva...face nazuri cum ca sa folosim prezervativul ei care era folosit si spalat, nu am fost de acord, l-am pus pe al meu ce il aveam la mine...

Postat

Cu putin noroc gasiti pe sagului in parcare la metro, pe la 15-16:00, cand ies de la munca

• Oras:undeva in balcani
  • Oras:undeva in balcani
Postat

Angajatele de la metru au 2 joburi sau cum?

Postat

Ia sa va spun eu ... era pe vremuri adica mai precis 1999-2001 aprox. una faina rau ... statea la calea ferata de langa UMT ... facea din pacate numai oral cu prez. ... pentru normal nu am reusit sa o conving (chiar si pentru mai mule parale tot nu vroia).... 

Necazu este ca nu a stat mai mult de cateva luni de zile ... dupa care a disparut .... 

Ca si amintire a ramas cel mai bun oral de care am beneficiat in viata mea ... :). Din pacate la ce broscuta avea ... si nu am reusit sa o conving de un normal :(

Dar asta e ....

• Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista
Postat

Stimati colegi, nu inteleg de ce mergeti la traseiste. Igiena este 0, calitatea lasa de dorit, riscul de a fi surpins de politie e mare,este posibilitatea de a-ti fi vazuta masina de un cunoscut. Preturile sunt ca la unele care au apartament. Unde e logica voastra?

Postat

Si ca sa iti raspund @stresantul am luat destule tepe la camera pe 100-150ron;dar la strada am gasit una care este ok din mai multe privinte si face un oral foatre ok (50ron)si merg la ea daca este "la joaca".Acum ce sa si zic depinde de situatie si in general de timpul care il am la dispozitie.O zi buna si spor la "munca".:-)

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Si ca sa iti raspund @stresantul am luat destule tepe la camera pe 100-150ron;dar la strada am gasit una care este ok din mai multe privinte si face un oral foatre ok (50ron)si merg la ea daca este "la joaca".Acum ce sa si zic depinde de situatie si in general de timpul care il am la dispozitie.O zi buna si spor la "munca".:-)

Daca ai timp seara poti sa arunci o privire si pe strada Demetriade , era o bruneta destul de faina acolo, pe la parcarea de tirui de la Lindegaz

Postat

Ms @rollls45 am vazut-o cam de o saptamana dar acum 3 zile nu a fost acolo si am dat ture cam 30-35 min ;mai incercam ca nu avem nimic de pierdut ;si da numai mai seara dupa servici pot sa ies la "joaca" in rest e radar mai rau ca US Army:-)

Postat

@curious7multumesc de sfat dar nu cred ca raspund la telefon(eu nu am reusit) si nu prea au program dupa ora 23-23.30 

@rollls45 am datorie o bere la tine,problema rezolvata ;foarte ok tipa si funny(am ras si am glumit la greu;in timpul examenului oral am primit un sms si a sarit 'a mea' de era sa imi rupa oglinda retrovizoare  ):-) :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...