maryoos Reputație: 148 Postat August 24, 2015 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 24, 2015 Colegi futăcioși, Oare, despre activitatea cluburilor de striptease de prin Alba știți ceva? În sensul că avem cluburi de noapte/striptease active prin județ? Știu că ar fi unul la ieșirea din Aiud înspre Alba Iulia și mai este cel din Alba Iulia din spate de la Hotel Cetate, Red Zone, parcă (fostul Mosquito). Altele? Link spre comentariu
marius chinezu` Reputație: 1 Postat August 25, 2015 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 25, 2015 Cel din spate de la Hotel Cetate mai este deschis? Link spre comentariu
maryoos Reputație: 148 Postat August 25, 2015 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Autor Partajează Postat August 25, 2015 Cel din spate de la Hotel Cetate mai este deschis?Nu-s foarte sigur, dar mereu când trec pe acolo seara, se vede activitate în zonă. Au site-ul http://stripteasealba.ro, dar nu există multe detaii despre activitatea recentă. Link spre comentariu
mihai_pmr Reputație: 7 Postat August 27, 2015 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 27, 2015 Cel din spate de la Hotel Cetate mai este deschis?Este deschis, sunt vre-o 3 fetite acolo din care 2 de etnie. preturile sunt exorbitant de mari. Adica o bere e de la 15 lei in sus si daca vrei sa stai de povesti cu o fetita si sa te mangaie trebe sa platesti redbull cu whiskey. Eu am fost de 2 ori si m-am imprietenit cu o gagica dupa ce am spart in 2 zile aprox 2000 lei. Si ca sa obtin ceva a trebuit sa astept ora inchiderii adica la 5 dimineata si am dus-o la hotel unde am mai decartat 300 lei. Concluzie: nu se merita. Link spre comentariu
marius chinezu` Reputație: 1 Postat August 27, 2015 Oras:Alba Iulia Oras:Alba Iulia Partajează Postat August 27, 2015 Este deschis, sunt vre-o 3 fetite acolo din care 2 de etnie. preturile sunt exorbitant de mari. Adica o bere e de la 15 lei in sus si daca vrei sa stai de povesti cu o fetita si sa te mangaie trebe sa platesti redbull cu whiskey. Eu am fost de 2 ori si m-am imprietenit cu o gagica dupa ce am spart in 2 zile aprox 2000 lei. Si ca sa obtin ceva a trebuit sa astept ora inchiderii adica la 5 dimineata si am dus-o la hotel unde am mai decartat 300 lei. Concluzie: nu se merita.mersi! de banii aia te zbengui 2 saptamani Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum