Sari la conținut

romania adevarata

Postări Recomandate

• Oras:Wasluy
Postat

Romania adevarata e plina de sclavi care trag la greu prin Europa si vin cu basini de-un concediu o data pe an in tara

iar neamurile lor le violeaza copiii

• Oras:Bucuresti
Postat

iar neamurile lor le violeaza copiii

Asta inseamna sa fii mafiot(retardat)

• Like 2
  • Minus 4
Postat

Da mă,da' trăiești in UK,ce plm

gaozarii aia isi fac laba cu mana stanga ca cu dreapta semnalizeaza schimbarea directiei de mers

• Oras:aiurea și hai-hui
  • Oras:aiurea și hai-hui
Postat

România adevărată nu inseamnă doar țigani, mojici, prostie și alte ''calități'', după cum se arată in mixajele de clipuri de mai sus .

România adevărată înseamnă locuri în țara asta cum alții n-au , femei la care alții doar visează șamd. Prostie și mizerie/mizerii există peste tot în lumea asta.

Hai sa nu ne turnăm singuri cenușă în cap! 

ps: sunt unii care-s români doar de 1 Decembrie și atunci, doar pentru că pot să-și pună un steguleț cu tricolorul la mașină 

• Like 3
Postat

România adevărată nu inseamnă doar țigani, mojici, prostie și alte ''calități'', după cum se arată in mixajele de clipuri de mai sus .

România adevărată înseamnă locuri în țara asta cum alții n-au , femei la care alții doar visează șamd. Prostie și mizerie/mizerii există peste tot în lumea asta.

ps: sunt unii care-s români doar de 1 Decembrie și atunci, doar pentru că pot să-și pună un steguleț cu tricolorul la mașină 

Coane,sa mor de nu mai bine taceai.Lucrezi cumva in afara? Sau n-ai inteles ce si cum?

Postat

Bă,mie-mi place ce accent au ăștia la engleză

India a fost colonie britanica 

Postat

Nu numai ei

Noi i-am futut in gura pe romani,acum,na,tragem ponoasele

Postat

rromania e singura tara din lume cu imparat si rege rrom, neamuri cu presedintele tarii

• Like 1
Postat

Nu numai ei

Noi i-am futut in gura pe romani,acum,na,tragem ponoasele

romanii ne-au facut pod la Dunare intre 103-105 

Postat

romanii ne-au facut pod la Dunare intre 103-105 

Da mă,si noi in 2000 dupa Hristos vindeam șlapi de la otomani si ne numeam intreprinzatori

P.S mai nou se suge pula,dar avem firma,stii ce zic

Postat

Da mă,si noi in 2000 dupa Hristos vindeam șlapi de la otomani si ne numeam intreprinzatori

P.S mai nou se suge pula,dar avem firma,stii ce zic

pe fonduri europene

Postat

pe fonduri europene

Macar de-ar fi asa,dar si acolo e pe spaga,iar avand in vedere noul regulament de la 1 august,tinand cont de cate pizde nu s-au zgarcit la 50 de comunitari pe an,despre ce vorbim? 

Postat

Macar de-ar fi asa,dar si acolo e pe spaga,iar avand in vedere noul regulament de la 1 august,tinand cont de cate pizde nu s-au zgarcit la 50 de comunitari pe an,despre ce vorbim? 

dreite reich - merkeland a castigat 230.000.000.000 euro in 2 ani din grecia, urmeaza rromanistanul

Postat

dreite reich - merkeland a castigat 230.000.000.000 euro in 2 ani din grecia, urmeaza rromanistanul

Da ma,dupa ce se schimba CEO la Loteria Romana,da?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...