vypushka Reputație: 4156 Postat August 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat August 25, 2015 Da ma,dupa ce se schimba CEO la Loteria Romana,da?nu bre, dupa ce vin vreo 400000-500000 de magrebieni, pentru orice emigrant guvernele tarilor gazda primesc 2650 de euro anual pentru intretinere
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 nu bre, dupa ce vin vreo 400000-500000 de magrebieni, pentru orice emigrant guvernele tarilor gazda primesc 2650 de euro anual pentru intretinereCeva gen...sa joace fraierii ca castiga statu,nu?
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat August 25, 2015 Postat August 25, 2015 Asta cu Romania adevarata , cu si despre romani, etc, se tot discuta de vreo 15 ani incoace peste tot.Personal, am apreciat ( ) intotdeauna romanii care nici dupa 20 de ani pe meleaguri straine, n-au fost in stare sa-si cumpere macar o camaruta in tara lor de bastina, in schimb, si-au uitat limba materna dupa nici macar 3 luni de pribegie, nemaivorbind de lectii despre capitalism, munca, cultura, etc.Le transmit tuturor sclavilor pe aceasta cale, ca daca stateau in Ro, castigau mai mult, si vreau sa-l dau exemplu aici pe "dottore"Criss73, care dintr-un medic parlit a ajuns un broker de succes cu nevasta si amanta si 3 fraieri capaciti in coada laZarra
vypushka Reputație: 4156 Postat August 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat August 25, 2015 Asta cu Romania adevarata , cu si despre romani, etc, se tot discuta de vreo 15 ani incoace peste tot.Personal, am apreciat ( ) intotdeauna romanii care nici dupa 20 de ani pe meleaguri straine, n-au fost in stare sa-si cumpere macar o camaruta in tara lor de bastina, in schimb, si-au uitat limba materna dupa nici macar 3 luni de pribegie, nemaivorbind de lectii despre capitalism, munca, cultura, etc.Le transmit tuturor sclavilor pe aceasta cale, ca daca stateau in Ro, castigau mai mult, si vreau sa-l dau exemplu aici pe "dottore"Criss73, care dintr-un medic parlit a ajuns un broker de succes cu nevasta si amanta si 3 fraieri capaciti in coada laZarradaca te prinde sarlota ai incurcat-o
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 25, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=F9JBJPjhTNY"Cu românii nu se poate face nimic! Eventual să-i punem să ne care muniția cu căruțele lor!" (Adolf Hitler, 1939)
vypushka Reputație: 4156 Postat August 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat August 25, 2015 de ceva timp am renuntat la gazdele mele din Eforie Nord care au investit o gramada de bani intr-o pensiune de 4 stele si imi fac toate concediile de vara la Budapesta si Balaton 4 zile in Budapest - baile imperiale Szechenyi cu cazare pe vaporul Fortuna si cina de croaziera in fiecare seara pe vaporul Legenda - 300 euro - 5 persoane5 zile la Balaton - all-inclusive - 230 euro - 5 persoane la Eforie Nord acelasi sejur pentru 5 persoane - 9 zile m-ar fi costat 700-800 de euro inclusiv garnitura de tigani, manelisti si ardeleni frustrati care behaie noaptea pana la orele 2-3
klm112 Reputație: 5026 Postat August 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 25, 2015 "Cu românii nu se poate face nimic! Eventual să-i punem să ne care muniția cu căruțele lor!" (Adolf Hitler, 1939)In al 2-lea razboi mondial ruşii. cănd ştiau ca au in faţă Batalionul 22 Vânători de Munte Cireşoaia îşi făceau testamentul - nu se luau prizonieri. De aia l-au desfiinţat soveiticii in anii 50 cănd au venit pe capul nostru. Nu aveau nevoie de Merkava. E doar un singur contraexemplu 1
indubitabil Reputație: 2178 Postat August 25, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat August 25, 2015 România e intr-adevar o țară de persoane atipice, oameni care arată a intelectuali, dar nu sunt intelectuali, oameni care arata a nebuni, care sunt in functii de conducere, miniștri, medici (shrinkări), engeneri, cadavre didactice, pe scurt NEPOȚI (mâncători de icre negre), care și sunt nebuni (mesajul non verbal contează!) la fel, in țările învecinate, există persoane atipice, oameni care arată a tractoriști, sau cerșetori, dar CREEAZĂ diverse lucruri recunoscute pe plan mondial! brandul nostru? Meșteru Manole și Cornelia Bucătăreasa (fidelitate = agresiune?) sunt curios, dupa 2017, si mai ales 2020, cu ce obraz, nepoții (pardon, doctor-inginerii bulibulășelii din RO), își vor mai justifica statutul cu asta de mai jos NEPOATE! ce ești, doctor - inginer, sau inginer - doctor - diplomat - savarină? https://www.youtube.com/watch?v=NnRUKibWCJQ
klm112 Reputație: 5026 Postat August 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 25, 2015 România e intr-adevar o țară de persoane atipice, oameni care arată a intelectuali, dar nu sunt intelectuali, oameni care arata a nebuni, care sunt in functii de conducere, miniștri, medici (shrinkări), engeneri, cadavre didactice, pe scurt NEPOȚI (mâncători de icre negre), care și sunt nebuni (mesajul non verbal contează!) la fel, in țările învecinate, există persoane atipice, oameni care arată a tractoriști, sau cerșetori, dar CREEAZĂ diverse lucruri recunoscute pe plan mondial! brandul nostru? Meșteru Manole și Cornelia Bucătăreasa (fidelitate = agresiune?) sunt curios, dupa 2017, si mai ales 2020, cu ce obraz, nepoții (pardon, doctor-inginerii balibulășelii din RO), își vor mai justifica statutul cu asta de mai jos https://www.youtube.com/watch?v=NnRUKibWCJQ Alt brand propriu : denigrarea apropiaţilor in public , să ne ştie toată planeta 1
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 Alt brand propriu : denigrarea apropiaţilor in public , să ne ştie toată planetaSa inteleg ca tu esti de acord cu inchinrea la sfintele moaste ale pulii,si construirea catedralei mantuirii neamului de oligofreni pe banii tai? Pai cate nu s-ar fi putut face cu banii alocati de guvern?
klm112 Reputație: 5026 Postat August 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 25, 2015 Sa inteleg ca tu esti de acord cu inchinrea la sfintele moaste ale pulii,si construirea catedralei mantuirii neamului de oligofreni pe banii tai? Pai cate nu s-ar fi putut face cu banii alocati de guvern?Asta ai inteles tu ?
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 Asta ai inteles tu ?Pai cam asa se intelege din postarea ta.Cam ce plm ar fi denigrarea propriului neam? Scz,citez..apropiatilor.Despre ce vb? Zici ca bagi delegatii in afara,chiar daca prin balcani,chiar nu ai invatat nimic? Pai d-aia merg Caile Ferate cum merg,am dreptate?Pt ca tu ca unul care lucrezi acolo,te bucuri la diurna pe care o iei,te doare in pula de treaba pe care trebuie s-o faci.Daca lucrai in privat,iti permiteai?
klm112 Reputație: 5026 Postat August 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 25, 2015 Pai cam asa se intelege din postarea ta.Cam ce plm ar fi denigrarea propriului neam? Scz,citez..apropiatilor.Despre ce vb? Zici ca bagi delegatii in afara,chiar daca prin balcani,chiar nu ai invatat nimic? Pai d-aia merg Caile Ferate cum merg,am dreptate?Pt ca tu ca unul care lucrezi acolo,te bucuri la diurna pe care o iei,te doare in pula de treaba pe care trebuie s-o faci.Daca lucrai in privat,iti permiteai?Citez ce am scris :"Alt brand propriu : denigrarea apropiaţilor in public , să ne ştie toată planeta" - explica-mi legatura cu problemele popeşti
klm112 Reputație: 5026 Postat August 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 25, 2015 Pai cam asa se intelege din postarea ta.Cam ce plm ar fi denigrarea propriului neam? Scz,citez..apropiatilor.Despre ce vb? Zici ca bagi delegatii in afara,chiar daca prin balcani,chiar nu ai invatat nimic? Pai d-aia merg Caile Ferate cum merg,am dreptate?Pt ca tu ca unul care lucrezi acolo,te bucuri la diurna pe care o iei,te doare in pula de treaba pe care trebuie s-o faci.Daca lucrai in privat,iti permiteai?Ca sa fiu mai clar : familii isi spala rufele in public, se injură/bat/chiar omoara parinti/copii/bunici/veri/cumnaţi. Unde mai există in lume Ştirile de la ora 5, Capatos, OTV .? La noi colegi de lucru se dau mari in fata altor terţi ca să se vadă ce grozavi sunt ei. Biserica aia era din citatul inginerului, e din alt film.
vypushka Reputație: 4156 Postat August 25, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Autor Postat August 25, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=A605eDCwuXw https://www.youtube.com/watch?v=Zz1KGllQH8w https://www.youtube.com/watch?v=zl7e5U8j4FY
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 Citez ce am scris :"Alt brand propriu : denigrarea apropiaţilor in public , să ne ştie toată planeta" - explica-mi legatura cu problemele popeştiExact asta-ti spuneam,ia vezi
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 . Unde mai există in lume Ştirile de la ora 5, Capatos, OTV .? La noi colegi de lucru se dau mari in fata altor terţi ca să se vadă ce grozavi sunt ei. Pă piste tot există stirile de la ora 17.Nu crezi?
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 La noi colegi de lucru se dau mari in fata altor terţi ca să se vadă ce grozavi sunt ei.La fel ca tine,care ai postat poze dintr-o intalnire de afaceri? Culmea,platita de stat! Te-ai gandit ce s-ar intampla la locul de munca daca ar aparea pozele astea cu trimitere pe un site de curvi?Nu-mi raspunde
klm112 Reputație: 5026 Postat August 25, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 25, 2015 La fel ca tine,care ai postat poze dintr-o intalnire de afaceri? Culmea,platita de stat! Te-ai gandit ce s-ar intampla la locul de munca daca ar aparea pozele astea cu trimitere pe un site de curvi?Nu-mi raspundebine
phoenix Reputație: -585 Postat August 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 25, 2015 Raspuns corectInainte de o postare de gen,conectati ma in plm creierul la taste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum