vistantric Reputație: -3413 Postat Aprilie 29, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Aprilie 29, 2018 Tu chiar crezi ce spui?Astea-s niste simple idei...nu am eu nici o vină. 😅 ÃŽn tine e totul...dacă chiar vrei să crezi în ceva, la fel e și limita care te determină să îți pui întrebări! Toate teoriile sunt fără capăt si e alegerea ta să găsesti o modalitate de a le cerceta, însă nu-i nevoie sa-mi ceri mie aprobarea pentru asa ceva...e libertatea ta. ☺ Deci...n-ai tu treabă să mă întrebi pe mine despre ce as crede, exprim simplu si atât! 😈
black29 Reputație: 460 Postat Aprilie 29, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Aprilie 29, 2018 Astea-s niste simple idei...nu am eu nici o vină. În tine e totul...dacă chiar vrei să crezi în ceva, la fel e și limita care te determină să îți pui întrebări! Toate teoriile sunt fără capăt si e alegerea ta să găsesti o modalitate de a le cerceta, însă nu-i nevoie sa-mi ceri mie aprobarea pentru asa ceva...e libertatea ta. ☺ Deci...n-ai tu treabă să mă întrebi pe mine despre ce as crede, exprim simplu si atât! Ai dreptate nu e treaba mea, in schimb se presupune ca esti o ''doamna'' , dar din replica ta ma-ndoiesc...in fine, las-o asa cum a cazut.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum