Sari la conținut

Nicoleta 21 ani /Militari/ 0728526267

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

publi24

Nicoleta 21 ani domnisoara manierata dulce si apetisanta...stau la dispozitia
Domnilor generosi cu simtul umorului si non comformisti.Servicii de calitate si profesionalism.
50 de lei fin /120 de lei H/ Militari-gorjului...garantez revenirea...!!!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

in zona aia in afra de niste cioare si multe tepe nu o sa gasiti nimic , nu va mai imbatati cu apa rece ca pozele n-au nici o legatura cu ce gasiti pe teren

• Like 11
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

in zona aia in afra de niste cioare si multe tepe nu o sa gasiti nimic , nu va mai imbatati cu apa rece ca pozele n-au nici o legatura cu ce gasiti pe teren

Aprob!

• Like 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Asa este,la telefon spune ca pozele sunt reale,dar la fata locului sunt doua ciori,locatie ,strada marcuta,evident nu am ramas.

• Like 3
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu e teapa, e reala, dar e de etnie. Nu am stat, erau doua intr-o garsoniera, colega dolofana s-ar fi retrar in bucatarie. Nu, merci.

• Like 1
Postat

salut ,desi eu am cam 2 metri ,cand am ajuns la adresa cu pricina ,numai stiam pe unde sa fug :):)):

• Like 1
Postat

Sa ghicim noi de ce?

1) pentru ca ele au 3 metri bucata.

2) pentru ca ti-e frica de femei.

Postat

salut ,desi eu am cam 2 metri ,cand am ajuns la adresa cu pricina ,numai stiam pe unde sa fug :):)):

credeam ca era sa ti-o iei pe coaja de la vreun sobor de pesti =))

adica erau naspa man:) :))

Postat

nu am luat niciodata o palma de la nimeni 

esti atat de nederanjant sau atat de mare??

pe tema asta cu "forma fizica" vorbeam cu un prieten dintr-un oras maricel din provincie, care are 1,98 si 125 - 130 kg, destul de atletic asa, nu burti aiurea, si vreo ~30 de ani

in trafic, se fute in gura cu unu intr-un sens giratoriu pe cine stie ce motiv de genu mi-a taiat calea..blabla...

el neavand niciodata nici o emotie din punctul asta de vedere la statura pe care o avea iti imaginezi =))

si se opresc ei in trafic, si coboara unu de 2 metri + si vreo 160 de kg, de nu se mai termina de iesit din masina, si s-a inmuiat rapid =))

nu s-a lasat cu lovituri fizice ca erau amandoi constienti ca oricare din ei daca il prinde sub pumn pe celalalt e direct fractura =))

dar se poate intampla

Postat

esti atat de nederanjant sau atat de mare??

pe tema asta cu "forma fizica" vorbeam cu un prieten dintr-un oras maricel din provincie, care are 1,98 si 125 - 130 kg, destul de atletic asa, nu burti aiurea, si vreo ~30 de ani

in trafic, se fute in gura cu unu intr-un sens giratoriu pe cine stie ce motiv de genu mi-a taiat calea..blabla...

el neavand niciodata nici o emotie din punctul asta de vedere la statura pe care o avea iti imaginezi =))

si se opresc ei in trafic, si coboara unu de 2 metri + si vreo 160 de kg, de nu se mai termina de iesit din masina, si s-a inmuiat rapid =))

nu s-a lasat cu lovituri fizice ca erau amandoi constienti ca oricare din ei daca il prinde sub pumn pe celalalt e direct fractura =))

dar se poate intampla

:D
Postat

Confirm. Sunt doua fete intr-un bloc nou. Au mai venit 2 pustani, tigani si ei, si s-au dus in bucatarie cu aia mai slabuta.

Nu recomand.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu  fac rugby am 140 kg :)

eu joc pingpong am 160 :))

• Like 1

Reputație: -598
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

eu joc pingpong am 160 :))

El vorbeste de kilograme, nu de centimetri.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...