Sari la conținut

poze noii bruneta miniona 19 anii

Postări Recomandate

• Telefon: geaninasexy69
  • Oras:Bucharest
Postat

sex oral cu finalizare, normal protejat, masaj erotic, si masaj de relaxare, 69, sarutarii, mangaierii, Ma deplasez la tine sau la hotel 200 lei ora 0764155770

Postat

sex oral cu finalizare, normal protejat, masaj erotic, si masaj de relaxare, 69, sarutarii, mangaierii, Ma deplasez la tine sau la hotel 200 lei ora 0764155770

Postat

Postat

• Oras:UK
  • Oras:UK
Postat

In urma cu ceva timp mentionai ca ai avea si locatie, doar ca din cauza plangerilor unora referitor la ea, ai ales sa nu mai mentionezi si "la mine", dar ca esti disponibila si incall, daca nu suntem cu nasul pe sus in ce priveste locatia. Mai este de actualitate acest aspect? :P

Postat

In urma cu ceva timp mentionai ca ai avea si locatie, doar ca din cauza plangerilor unora referitor la ea, ai ales sa nu mai mentionezi si "la mine", dar ca esti disponibila si incall, daca nu suntem cu nasul pe sus in ce priveste locatia. Mai este de actualitate acest aspect? :P

nu imi pare rau nu mai am locatie de 1 an fac doar deplasarii , te pup 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

mai activezi? :pepsi

• Like 24
  • Minus 16
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

mai activezi? :pepsi

activează, am vorbit cu ea pe simpatie.ro. Caut nr. de tel in mesaje si il postez aici.
  • Like 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...